USA: 1 nő 14-ben nem hagyja abba a dohányzást a terhesség alatt

Forrás: vgstockstudio / shutterstock

Az USA-ban a 14-es nő nem hagyja abba a dohányzást a terhesség alatt. Ezek a közelmúltban megjelentek a CDC, a betegségellenőrzés és a megelőzés központjai. És Olaszországban? A dohányosok 30% -a nem áll meg az édes elvárás ellenére.

Igen, a legtöbb nő a terhesség alatt hagyja abba a dohányzást, de nem minden. Az USA-ban 14-ből az édes elvárás ellenére folytatódik.

Szerint a CDC dátuma, Centers for Disease Control and Prevention, az amerikai kormány ügynökség foglalkozik Közegészségügyi az aránya, terhes nőknél, akik 2016-ban még nem mondtak le a cigarettát 7.2% nemzeti szinten (észak-amerikai). A számok az állam szerint változnak, amelyre utal.

A legrosszabb a Nyugat-Virginia, ahol a nők 25% -a továbbra is dohányzott a terhesség ellenére. A legerőtlen, Kalifornia, 2% -kal.

Keresés.

  • A nők aránya, akik továbbra is füst még a terhesség alatt nagyobb volt a 20-24 évesek (10.7%), majd 15-19 év (8.5%) és 25-29 (8, 2%).
  • Még magasabb volt azoknak a nőknek, akik befejezték a középiskolát (12.2%) és a második legmagasabb azok közül, akik befejezték (11.7%).
  • A legmagasabb adatok a Nyugat-Virginia (25.1%), Kentucky (18.4%), Montana (16.5%). A legalacsonyabb Arizona, Kalifornia, Connecticut, Hawaii, New Jersey, New York, Nevada, Texas, Utah és D.C.; Mindegyik állam kevesebb, mint 5.0%.

Olvassa el: Terhachy, 10 tipp, hogy búcsút mondjon cigarettáig

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here