Karácsonyi 2020 szolidaritás olyan ajándékokkal, amelyek mások számára jóak

Forrás: Shutterstock

A szolidaritási ajándékok karácsonyi 2020-ra olyan módja annak, hogy jó legyen anélkül, hogy eltávolítaná az ajándékot, és adják azoknak, akiknek nincs lehetőségük.

A karácsonyi tevékenységek között a gyermekek vásárolhatnak, majd szolidaritási ajándékokat adnak, ez már nem a legerőteljesebb. A karácsonyi szolidaritás azt jelenti, hogy másoknak gondolkodnak maguk előtt; A gyermekek tudatosságának átadása a nem-monetizálható értékű ajándék, de hatalmas. Magyarázza meg a karácsonyt a gyerekeknek, másrészt azt is jelenti, hogy a jóságra, a megosztás szellemére, az empátia és a nagylelkűségre összpontosít. És mi a jobb, mint a fa alatt a fa kézzelfogható jele, hogy mások, valamint az ajándékokat? Szolidaritási ajándékokat gyűjtöttünk Karácsonyi 2020 Szépebb (és itt van, a szolidaritási kezdeményezések is részt vehetnek): Itt vannak azok, akikkel jó vagy másoknak, hanem maguknak és az egész családnak is.

Olvassa el továbbá: Hogyan kell élni egy karácsonyi zöld a családban

Szolidaritási ajándékok karácsonyi 2020-ra

Szolidaritási ajándékok karácsonyi airc által

Az Airc Alapítvány megnyitotta karácsonyi boltját, hogy segítsen a rákkutatásban és különösen a gyermekgyógyászati ​​daganatokon. Ők gyönyörű ajándékok láthatók, de hasznosak is, különösen az időtartamra, amelyet tapasztalunk: a pandémiás sajnos a Covid-19-es és a kutatás során bekövetkező reflektorfényben megfordult, lassítja a laboratóriumok tevékenységét és a Az eredmények átadása a betegnek. Az AIRC Online Shop megvásárlásával hazaviszi a kutyát, az olajat és a csokoládét a kutatás, hanem karácsonyi díszek és golyók is. És még poharak, konyhai kötények és sok kis ajándék, amit lehet ajándék azoknak, akik szeretik, azzal a bizonyossággal, hogy a donutol megy egy nagyon fontos oka, mint hogy a kutatás hogy segítsen a kis rákos betegek.

AIRC Online Shop

Szolidaritási ajándékok Santa Claus

Egy gyönyörű kezdeményezés, a Santa Claus unokái (Onlus kezdeményezés egy extra mosoly), amely a vének vágyai egyedül és a nyugdíjas otthonokban rájönnek. Különösen egy olyan évben, mint a 2020-as, amely erősen érintette őket, gondolta a nagyszülőkre, különleges ajándék. A hivatalos honlapon található az RSA vendégei között összegyűjtött vágyak listája, amely kattintással készíthető: C rózsaszín, amely szeretne, hogy a férje, a Silvano, aki egy napi előfizetést szeretne, Gabriele egy válltáska. A vágyak frissülnek, mivel ezek egy szép fénykép arról, hogy mi történik ezeken az ellátásban. Az a lehetőség, hogy rájöjjön őket, valóban megmaradt.

Ismerje meg az idősek karácsonyi kívánságait az RSA-ban

Szolidaritás Karácsonyi ajándékok vészhelyzetek

Vészhelyzet esetén a nehéz helyzetben lévő családok segítenek, de simogatásokat, mosolyogást, öleléseket is adnak. A gyermekorvos látogatásai, a császármetszés és a fejlődő országokban szükséges mindazok, amelyekre szüksége van a Szövetség munkájának középpontjában, amely szintén megnyitotta a boltját azok számára, akik egy ajándékot akarnak tenni, ami valóban megkülönbözteti a különbséget.

Vészhelyzeti üzlet

Szolidaritási ajándékok Ligája az aranyhuzal

Az aranyfonali bajnokság projektje ebben az évben ambiciózus: Töltse ki a családi ház munkáit a franciaágyhoz, és segítsen a gyermekeknek és a Sordociche-nek vagy komoly fogyatékkal élőknek. Csak vegyél egy terméket a karácsonyi boltban, hogy hozzájáruljon.

Shop de la Lega del filo d

UNICEF szolidaritási ajándékok

Az UNICEF is nehézségei vannak a gyermekek és a családok kockázati területei, különösen a Covid-19-szer. Emiatt ajándékai között meg lehet vásárolni online szolidaritási Christmas, ott is maszkok, higiéniai szett családok és sebészeti kesztyűt hogy segítsen az embereknek jobban kell a harcot a járvány.

UNICEF karácsonyi üzlet

Karácsonyi ajándékok Paideia Alapítvány

20 éve ez a Torino Szövetség sokféleképpen segíti a fogyatékkal élők családjait, olyan projektekkel, amelyek növekednek, szórakoztatják és tanulnak. A helyszínen 100% -os szolidaritási ajándékok, ízletes és kézzel készített karácsonyi lehetőségeket találhat.

A Paideia Alapítvány üzlete

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here