A karácsonyi 2020-as szolidaritási kezdeményezések,

Forrás: Shutterstock

1920 A karácsonyi szolidaritási kezdeményezések jó módja annak, hogy jó legyen, tanítsák a gyermekek értékeit, mint az altruizmus és a nagylelkűség. Itt vannak a legszebbek.

Csinálj másoknak, karácsonykor, nem csak egy aktív módja annak, hogy példa legyen a széles körben elterjedt nagylelkűségre, hanem a különbség, valamint a nehéz helyzetben lévő. Elvégezhető a szolidaritási ajándékok kiválasztásával vagy az ebben az évben a korlátozások és a távolság által a Covid-19 által az egész családdal együtt. 2020 karácsonyi szolidaritási kezdeményezések sok, különböző ágazatokban és különböző olasz városokban szétszórva. Miért él egy szilárd karácsonyt, nem olyan bonyolult, különösen, ha részt vesz a házban is. Szerint számos tanulmány, lásd az aktív példája az anya különösen (de megéri, hogy az egész család) kitolja a gyermekek nagylelkűség gesztusok is, ha ez lesz a felnőtt. Nem rossz, mint egy új év, nem?

Olvassa el továbbá: Hogyan magyarázzuk meg a karácsonyt a gyerekeknek

2020 karácsonyi szolidaritási kezdeményezések Olaszországban

A felfüggesztett lemez karácsonyi 2020-ra

A kezdeményezés elindításához volt Csak egyél, Home Szállítási szolgáltatás. A városokban Torino, Milánó, Róma és Nápoly több mint 40 étterem az alkalmazás, az egyes élelmiszer-sorrendben végrehajtható december 14-20 családok és vételi Ambrosiana, Caritas Diocesana Torino, Római Caritas és Nápoly Caritas.

A 2020-as karácsonyi dobozok

Ez a gyönyörű kezdeményezés sok olasz városban elterjedt olajjal. Az ötlet az, hogy előkészítse a DIY dobozokat egy gasztronómiai ajándékkal, egy időtöltés (mint egy könyv), egy személyes higiéniai termék és egy üdvözlőlap, hogy adományozjon az embereknek nehéz helyzetben lévő embereknek. A várostól függően a karácsonyi dobozok szállítási helye (gyakran szerepelnek az egyesületek vagy a caritas adományok programjában), és így a dátumok, amelyeken belül kitölti őket: de ez a kezdeményezés, amely szinte elnémult, nagyon elterjedt a vivuus módon bárhol, és ez egy szép módja annak, hogy bevonják a gyermekeket, akik felkészülhetnek a szülőkkel az ajándékot a tartalom gondosan kiválasztásával. Majdnem úgy, mintha egy barátnak csinálnának.

Hívj Cupid-nek

Ez a gyönyörű 2020 karácsonyi kezdeményezés támogatja a szórakoztató munkavállalókat, amelyet a pandémia szigorúan érinti, aki minden kulturális tevékenységet készenlétben tették. Az ötlet a Parma szokatlan fesztiválán belül született: a szereplők az adományozás után rendelkezésre bocsátották, a szavakat és a szerelmes leveleket a szeretett embereknek. A Fájlfesztivál oldalon talál információt a résztvevők (és segíteni a szórakoztató munkavállalóknak) 2020. december 31-ig.

Növényt (vagy adjon)

Nem csak karácsonykor, az egész év a megfelelő idő egy fa üzembe. Meg tudod csinálni Treedom, Mely hatóságok olyan rendszerrel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tervezzenek (és adjanak) egyet azoknak, akik szeretik.

A Santa Claus unokaöccsei

Egy ideig ez a kezdeményezés az örökzöld karácsonyi lett: az egyesület egy extra mosolyt Onlus létrehozott egy olyan webhelyet, ahol egy ajándékot választhat, kifejezetten egy olyan idősebb, aki az RSA E-ben él, az érdekelt félnek. Egy szép módja annak, hogy egy teljesen nem szokványos módon jó legyen.

Más jótékonysági kezdeményezések karácsonyi 2020-ra

Az olasz profit honlapján összegyűjtötte, aki szintén kategóriákkal osztották meg őket. Van egy szakasz, amely segítséget nyújt a Covid-19 és a gazdasági válságok által érintett embereknek, hogy segítsen azok, akik a sport, a kultúra világában dolgoznak, és nyilvánvalóan támogatják a kutatásokat.

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here