Minden kíváncsi ünnepségről, hogy megismerje és megmondja a gyerekeket

Forrás: Shutterstock

A karácsonyi ismeretek minden érdeklődése, az anekdoták, a legendák és a lezáró történetek a karácsonyról, hogy megmondják a gyerekeket.

A karácsony nem csak a házimunkák, ajándékok és a hagyományokban gazdag menük. Az anekdoták, a legendák, a mitikus történetek világának van, hogy elmondják a gyerekeknek. Nem is említve Kíváncsiság karácsonyra: Néhányan köze kell tennie, ahogyan a pártot világszerte ünnepeljük, mások az ebben az időszakban jellemző karaktereken. A legszebbeket felfedeztük, hogy elmondjam a gyerekeket.

Olvassa el továbbá: A gyerekek tevékenysége a karácsonyi mágia megtapasztalásához

Kíváncsiság karácsonyra, a legszebb tudni

Amikor szent klauza született?

Talán nem mindenki tudja, hogy találmány, ami megváltoztatta skandináv hagyomány férfi fehér szakállú, piros ruha, zsák tele ajándékokkal és mágikus rénszarvasok, hogy gyerekek. A verzió, hogy elmondja a gyerekeknek, akik még mindig hisznek a Santa Clausban? A legszebb a szállítás eszköze: az első alkalom, amikor megérkezett egy teljesen piros teherautóra, és csak akkor, ha megtudta, hogy a szánkók hatékonyabbá válnak küldetéséhez.

Karácsonyi sziget

Ezt a szigetet úgy hívják, mert a vörös rákok jelenléte, amelyek a strandokat mennyiségben töltik fel. Az Indiai-óceánban található, nem nagyon könnyű elérni, de a képek nagyon sugallódóak. És a tenger, a karácsony ellenére.

Jingle harangok az űrben

Amikor a két űrhajós spin Jr. és Thomas P. Stafford, a Gemini 6 űrhajó fedélzetén, egy másik űrhajó térében kiküszöbölve, jól gondolták, hogy vicceket készítenek azokhoz, akik követték a misszióját a földre: a jingle harangokat énekelték, hogy megünnepeljék küldetésüket.

Kuba karácsonyi (júliusban)

A hagyomány évszázadok óta a karácsonyi ünnepségek voltak. De Kubában, a hatvanas években és 1997-ig úgy döntött, hogy júliusban várja az ünnepségeket, hogy ne legyen túlterhelték azokkal, nagyon fontos a cukornádgyűjteményből.

Karácsonyi démonok

A karácsonyi legendák közül a leginkább zavaróak is vannak, amelyek átalakítják a hagyomány klasszikus karaktereit, mint a Santa Claus és az elfek rossz. Krappus például egy démon üldözi a Santa Claudot, hogy ellopja az ajándékait: Dél-Tirolban, sokat félnek őt, és így más országokban észak-európai országokban. Belsnickel helyett egy karácsonyi elf, ami ellenvet.

A legdrágább ajándék

A Szabadság-szobor csak egy karácsonyi ajándék, a francia az amerikaiaknak. Ez az ajándék, amely megünnepelte a két nép közötti barátságot, 1883-ban szállították a karácsonyi napon.

A kutya cukorka legendája

A karácsonyi díszítésekre jellemző cukor torony talán a karácsonyi anekdoták között a leginkább kíváncsi. Talán nem mindenki tudja, hogy a cukrász invained neki szentelt ez a trükk, hogy Jézus alakja egy J (mint Jézus), a színek beszámol Krisztus szenvedésének és minden, a Dolcetto utal, hogy a keresztény vallás és áldozat.

A panetton eredete

A tipikus karácsonyi desszert minden olyan történelmi erejével rendelkezik, amely az etimológiájából ered. "Toni Pan: Toni: Toni volt egy családi szakács erőfeszítés, aki tévedésből adta meg ezt a desszertet, mint bármi más.

Mert karácsonykor ajándékokat cserélünk?

A barátok és rokonai ajándékok cseréjének ötlete az ókori Róma és különösen a Saturnali ünnepéből származik: még a szlávok is részt vettek ebben a félben, hogy leküzdjék azokat az egyenlőtlenségeket, amelyek hagyományosan a decemberi 17-23.

A karácsonyi ebéd hagyománya

Hány kurzust vesz igénybe a karácsonyi nap menüben? A lengyel 12, az egyik minden egyes apostol Krisztus.

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here