Mucoso sapka: Ez az, és mennyit hiányzik, ha elveszítjük

Amikor a munka pillanata közeledik, a dilatáció megkezdődik, és a nyálkahártya kupakot kiutasítanak. De így van a nyálkahártya sapka, és hogyan viselkedjen a nyálkahártya elvesztésével

Nyálkahártya

Van egy esemény, amely segíthet nekünk megérteni, ha a Travaglio közel van; Egy esemény, amelynek gyakran beszélnek velünk, de ez nem olyan ismert: A nyálkahártya elvesztése. Megpróbáljuk megérteni, hogy ez az, hogyan kell felismerni és hogyan kell viselkedni, amikor elveszítjük.

Ebben a cikkben

  • Mi ez
  • Videó
  • Amikor formálja és miért
  • Nyálkahártya-veszteség
  • Mikor kell aggódnia
  • Mennyi hiányzik a parkban
  • Szín
  • Vér jelenléte

A nyálkahártya, így van

A nyálkahártya kupakja a "kondenzált" nyaki nyálkahártya valódi koncentrációja, egy zselatinos anyag, amelynek célja a gyermeket tartalmazó steril méhüreg védelme, bármely baktérium vagy gomba emeléséből. Lényegében a miénk Természetes védelem a méhfertőzések ellen hogy nagyon veszélyesek lennének a terhesség és a gyermek számára. A fertőzés valójában korai születést, szövődményeket okozhat a gyermek és az anya számára is.

Videó, a nyálkahártya elvesztése. Mennyi idő hiányzik?

Amikor formálja és miért?

A nyálkahártya kialakulása már megtörténik A terhesség korai szakaszában, A hormonális tolóerő alatt a méh nyakmirigyek (azok, amelyek általában a nyálkát is termelnek a terhesség hiányában) stimulálják, hogy sűrűbb és zselatinos nyálkát állítanak elő, amely lassan megy hogy fizikailag dugja a méhnyakocsit, amely elkülöníti a méhüreget. Ez egy folyamat határozottan, de meglehetősen korai pontosan azért, mert fontos a steril méh üreg védelme már a terhesség korai szakaszaiból.

A KAP kialakulása nem olyan folyamat, amelyet kívülről észlelhetünk, például bizonyos veszteségekkel (a terhesség másikra jellemző). Azok a bőséges veszteségek, amelyek a terhesség alatt nyilvánvalóvá válhatnak, valójában hüvelyi falakból állíthatók elő, így nem a méh nyakából.

Olvassa el továbbá: Hogyan változik a méh a terhességben

A nyálkahártya elvesztése, amint az elismert? 

A döntő ponthoz jöttünk, vagy Hogyan ismerem fel, hogy amit elvesztettem, a nyálkahártya? Meg tudom mondani, hogy több éves tapasztalattal, egy anya soha nem történt velem'elismert. És az ok nagyon egyszerű: valóban nagyon különbözik az összes többi veszteséget, amit tapasztalt, még a candida fertőzésből is.

Azt, hogy gyakorlati példákkal, a szilárd veszteségek lehet, hogy tapasztalt azok a fertőzések miatt a különböző baktériumok / gombák, ezek általában krémes, különböző színű, de nem átlátszó. A nyálkahártya nem, Ez szilárd, de zselatinos és tendencia átlátszó. Éppen ellenkezőleg, az esetlegesen terhes normál veszteségek folyékonyak, néha annyira megkérdezik a problémát, ha ez az amniotikus folyadék.

Ha még több jelzést adhatok neked, azt mondhatom, hogy úgy néz ki Átlátszó / fehéres zselé keveréke, hogy hirtelen megtalálja Önt a rövidnadrágban, amikor többé-kevésbé közel vagyunk a szülés elején.

A nyálkahártya kiutasítása, mikor kell aggódnia?

Miután elvesztette a nyálkahártya-sapkát, csak meg kell figyelnie, vagy kérjen segítséget azoknak, akik terhesség alatt követnek. Ha teljesíted a terhességet (Miután 37 hét) A valóságban nincs nagyobb probléma, és az egyetlen csengőt is a tényleges jelenléte a vér mennyiségi belül nyálka- vagy ami jön ki után azonnal a veszteség a kupak. Ebben az esetben fontos, hogy menjen a vészhelyzeti helyiségbe. Ha nem a terhesség időtartama, akkor a 37 hetes, bármilyen szín, konzisztencia, függetlenül attól, hogy a vér jelenlététől vagy kevesebb vérrel érintkezzen, azok, akik terhesség alatt követnek. Meg kell érteni, hogy miért indult a Travaglio mechanizmus És abban az esetben, folytassa a kórházi ellátást, hogy megpróbálja megállítani, és a terhességet a lehető legközelebb állítsa a végéig.

A nyálkahártya elvesztése, mennyi hiányzik?

A döntő pontba jutunk, ami valójában több anyát érint, vagy, Miután a sapka elveszett, amennyire hiányzik? Gyakran előfordul, hogy a munkához kapcsolódó jelenségek és a szülés valójában nem tudja. Ez nem tudjuk megjósolni innen, hogy milyenek a munkaerő-termelők (az első összehúzódások, a szabálytalanok, amelyek azt mondják, hogy közel vagyunk a munkaerő és a szüléshez).

Nagyon különböző tapasztalatokkal és változókkal rendelkezem személyre személyre, azaz még a későbbi terhességek változhatnak. 3 óra, mint 3 nap, de akár 2 hét. Biztosan tudjuk, hogy a nyálkahártya kupak elvesztésével valamit megkezdett változtatni, és biztosan nem hagyja ki egy hónapot. Mondjuk, hogy átlagosan legfeljebb 7 nap után, tapasztalatom szerint a Travaglio összehúzódásai kezdődnek.

A KAP elvesztése valójában az első jelenség (amelyet passzív jelenségnek tekintünk, vagy más testmódosítások miatt), amely azt mondja nekünk, hogy megérkeztünk a végén. Biztosan elmondja az amerikai szakembereknek, hanem az anyáknak is, akik kevesebb, mint bizonyos helyzetek, csak azt kell gondolniuk, hogy most nagyon keveset fognak látni gyermekeiket a terhesség hosszú útja után. Még mindig ajánlom egy dolgot, ha kétségei vannak a nyálkahártya-kupak jellemzőiről, és ha megérted, mielőtt elvesztené a terhesség időtartama előtt, Kapcsolatfelvétel azokkal, akik terhesség alatt és / vagy a sürgősségi szobában követnek Tehát elegendő ideig cselekedhet az anya és a gyermek biztonságának és jólétének biztosítására.

Nyálkahártya sapka, szín

A nyálkahártya színét csak akkor tudjuk felismerni, ha közel a munkaerő, a white-átlátszatlan vagy átlátszó zselatinos anyagot megtaláljuk a rövidnadrágon. Nem láthatjuk a nyálkahártya sapkát ilyen normális látogatás során, mert a "beillesztve" a nyakába'méh, teljesen láthatatlan. A nyálkahártya színváltozásai Ezek az anyagok különböző összetételének tulajdoníthatók, de soha nem változtatnak radikálisan. Azonban lehetséges, hogy belül vannak A vér nyomai, a nyak nyakának kis erejének megszakítása miatt'méh, amely akkor történik, amikor a munkaerő transzformációjának jelensége, különösen az amnio-cial táska kialakulása, vagy az "táska" része, amely amniotikus folyadékot tartalmaz, amely elválasztja a gyermek fejét a nyak nyakából'méh, és hogy a legtöbb esetben az úgynevezett vízszakadást okozó szünetek. Ezért nyugalomban lehet, hogy ha meg kell látnunk a zselatinos anyagon kevert vörös-rózsás sávokat, amelyek a nyálkahártya sapkát alkotják, akkor nem kell kötnie magát, ez egy fiziológiai állapot.

Vér jelenléte a nyálkahártya-sapkában

A nagy mennyiségű fényes vörös vagy sötét vörösvér jelenléte, amely kijön a nyaki csatornából, és hogy megtaláljuk magunkat a csúszkán, riasztási csengőt indítunk. Amint azt korábban mondtuk, ha a vér mennyisége számszerűsíthető, mint néhány nyomkövető, nem szabad a jelenségek fiziológiájának riasztása, amely megelőzi a munkát, ha azonban a mennyiség nagyobb, akkor az okok miatt nem túl kellemes, Néhány példa egy leválasztási minimum is a placenta, a placenta edény törése egy kicsit nagyobb, ami vérzést okoz

..

stb. Röviden, mindez hangsúlyozni, hogy abban az időben, amikor a ciklus harmadik negyedik napjához hasonló intenzitás vérét látja Fontos, hogy menjen a sürgősségi helyiségbe, hogy megértse, mi történik. Miután elvégezte a szükséges ellenőrzéseket (az ultrahangnak a placenta pozicionálása és a gyermek egészségi állapotának megfigyelése), ha nincsenek olyan elemek, amelyek az orvosok riasztásokat tesznek haza, és várhatunk a fejlesztésekre elpusztít.

 

Kérdések és válaszok

Mennyi időt jelent a nyálkahártya elvesztése után?

Természetesen a veszteség a nyálkahártya sapka annak tisztázására, hogy a szülés közeledik: a Travaglio indulhat rövid, de ők is azt akarják, néhány héttel a bizonyítékok. A sapka akár hat hétig is megszakadhat a szállítás előtt.

Amikor a vizek megszakadnak, miután elindul?

A legtöbb esetben a víztörés akkor következik be, amikor a Travaglio már elkezdődött: a Sidyled méh nyaka és a feszültség a membrántörést okozza. Ezért a víztörés azt jelzi, hogy a munkaerő megkezdődött, és a kórházban kell lennie. A munkaerő időtartama nem tudható.

Com a nyálkahártya?

A nyálkahártya sapka egy anyagi takaró vagy egy kapari fehéres színű.Ugyanakkor gyakori, hogy észrevették az olvasás jelenlétét, amelyet a méh méhének kezdete okozta kapillárisok megszakítása okoz.

Mit hallott a nyálkahártya-kupak elvesztésével?

A folyadék vaginális veszteségét a konzisztencia konzisztenciájából hallják, amely a giallognolo fehéres színétől függően változhat.Ez nem tünet a Travaglio kezdete vagy a közelgő szülés eleje.

A kontrakciók felismerése?

A szállítás összehúzódásait fájdalomcsillapítja a fájdalomcsillapításnak az alacsony hasát, az intenzitás növekedését, majd eltűnik, majd rendszeresen megismétlődik. Több Ciavicosiamo a szülésben, és annál nagyobb összehúzódások lettek az erős keresztbe: amikor a kontrakciók több mint 40 másodpercet tartanak, hogy a szülés pillanata közel van.

Gpt inrond-birth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here