"Biztonság, a gyermekek elfojtására irányuló kampány

Salvamento Akadémia és La Madia utazási ételek vannak videók a veszélyes élelmiszerek vágása érdekében, hogy megakadályozzák a gyermekek elfojtását étkezés közben

Hogyan vágjuk le az élelmiszereket a fulladás megakadályozása érdekében

Salvamento Akadémia és La Madia Travel Food Indítsa el az első európai fulladási megelőzési projektet az asztalnál. A kampány előírja a video számítógépMegmagyarázom és megmutatom Hogyan vágjuk le az élelmiszereket az akadályozás kockázatának csökkentése érdekében.
Az fulladás A külföldi testek belélegzéséből származik, a halál egyik legfőbb oka, a 0 és 3 év közötti gyermekeknél, a balesetek több mint 70% -a az asztalnál történik.
A biztonsági projekt elterjedt a kultúra elsősegély a videó tablettákat, hogy megtanítsa mindenkinek, egyszerű és gyors módon (utolsó kevesebb, mint 1 perc és fél l), hogyan vágott étel, hogy megakadályozzák a fulladás A kicsiekben.


A Videopills az Akadémia megtakarításának hivatalos YouTube-csatornáján lesz elérhető, és mindenkinek, szülőknek, nagyszülőknek, nagybácsisaknak, tanárok fognak tanítani, hogyan kell helyesen vágni az ételt. Stefano Mazzei, a Salvamento Akadémia vezérigazgatója és alapítója magyarázza a kezdeményezést:

Célunk az asztali biztonság előmozdítása. Nem rendelkezünk azzal a vélelemre, hogy tanítjuk, hogyan vágjuk le az ételt kis darabokra, egy egyszerű működésre, de inkább a tartós problémát kiemeljük: még akkor is, ha az élelmiszer ritkán veszélyes lehet. Az egyszerű információk nyilvánosságra hozatala lehetővé teheti a kultúra kialakulását a manőverek megelőzésére és terjesztésére a légúti elzáródás az élelmiszer által. Olaszországban szinte egy gyermek egy héten (különösen a négy év alatt, ahol a kockázat nagyobb) elveszíti az életet, mert a közeli felnőtt nem ismeri fel a veszélyt

A videók megmutatják a Chef Dario Picchiotti és Dr. Squickciarini, egy szakértő orvos gyermekgyógyászati ​​kardiopulmonalis újraélesztési technikákban, míg megmagyarázza, hogyan Vágjon néhány ételt Veszélyesnek tartott, mint például:

  • Wurstel
  • Szőlő
  • Olajbogyó
  • Cseresznye
  • Mozzarella sajt
  • Pachino paradicsom

Ezt a képzési módszert a Kanadában elfogadott modell ihlette, ahol a hazai balesetek száma csökkent, köszönhetően csak a megelőzésről szóló információk terjesztésére.

A vendéglátóipari szakemberek képzése

A biztonsági projekt született azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a szakmai ágazat és létrehozni egy célzott és a magas szintű képzés, így a szakácsok, pincérek, kézzel készített vezetők, csapos képesek beavatkozni, de azonnal kompetencia esetekben az élelmiszer-elzáródás.

A Securityatave-t is támogatta Maestro Gualtiero Marchesi, amely feleségül vette az okot azáltal, hogy a Gualtiero Marchesi Akadémia Használja a Via Bonvesin-i Milánóban, mint helyszínt, hogy elindítsa a projektet.

Az összes videó megtekintéséhez látogasson el az Akadémia YouTube-csatornájára

Hasznos Linkek:

Akadémia megtakarítása

Backativeatave

La madia
 

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here