Elválasztás: 10 tipp, hogy a megfelelő módon kommunikáljon a gyermekeknek

Forrás: Alamy

Hogyan adhatjuk meg a gyerekeket, hogy elkülönülnek? A Carlo Alfredo Clerici pszichoterapeuta és az Armando Cecatiello ügyvédje szerint a könyv szerzõjei "A szüleim megosztottak. És én?"(Piros), fontos, hogy együtt vegye össze, a konfliktusok és a veszekedés félrevezetése, és csatlakozzon a gyerekek felső érdekeibe. Mivel önmagában nem az elválasztás, ami károsítja a gyermekeket, de a szülők közötti állandó konfliktus.

Sok pár van olyan gyermekekkel, akik valamilyen ponton érkeznek, hogy elkülönülnek. Az első gondolat, amikor szembe kell néznie ezzel a lépcsővel, nyilvánvalóan a gyerekekhez megy. Hogyan fogják meg, és mi a legjobb módja annak, hogy kommunikáljanak.
"Minden gyermek rosszul teszteli a szülők elválasztását. Megpróbálja megtagadni, csak negatív hatásokat eredményez "magyarázza Carlo Alfredo Clerici, pszichoterapeuta és Armando CeCatiello, házassági ügyvéd, a könyv" A szüleim megosztottak. És én?(Piros).
"De a gyerekek igazi kényelmetlensége nem nyilvánul meg annyira, mert a szülők elkülönülnek, hanem a konfliktus intenzitására, valamint a szülők és a gyermekek közötti kapcsolat problémáinak jelenlétére.
Ezért nagyon fontos, hogy a szülők a gyermekek érdekében, próbálj meg jó kapcsolatot teremteni közöttük Hogy egyesüljön az elkülönítésben, kezdve megállapodást találni arról, hogy hogyan és mikor kell közölni a híreket a gyerekeknek.

Olvassa el továbbá: elválasztás és válás, amikor vannak gyerekek

Itt vannak a két szakértő tanácsa:

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here