Fedezze fel a gólya fehérjét!

Felfedezés az agyban A kispetin, átnevezve a gólya fehérje, az ovuláció és a női termékenység alapvető molekula. Megnyitja az utat mind az új fogamzásgátlók, mind az új rendszerek indukálásához ovuláció

Felfedezés az agyban A cicognai fehérje, egy nagyon fontos molekula az ovuláció és a női termékenység számára. A Kiss-1 gén által termelt fent említett fehérje már ismert, hogy segítsen A serdülőkorban a szex hormonok ébredése. Most, az Otago Egyetem új-zélandi kutatóinak csoportja szerint Allan Herbison, a Cambridge-i Egyetem kollégáival együttműködve, először bizonyították, hogy a jelző rendszere a kospeptina Az agyban elengedhetetlen az ovuláció a felnőtteknél.
Felfedezés, amely új természeti fogamzásgátlók felébresztheti az utat. Az egércsoport tanulmányozása, a kutatók azt találták, hogy a Kispetin és a GPR54 sejtes receptor közötti jelek elengedhetetlenek a felszabadításra szánt neuronok aktiválásához gonadotropin, Az idegsejtek megjegyzése az ovuláció elindításához.
A tanulmány lényeges jelentőséggel bír, emlékeztetve a kutatók figyelmét a termékenységre vezető eseményes vízesés első kattintására. Nem csak. Úgy tűnik, hogy a Kispetin és a GPR54 receptorok jelzési problémái is vannak Az ovuláció lehetetlenségének alján. Miután megértette, hogy a gólya fehérje működése megnyitja az utat az ovuláció indukálására szolgáló rendszerekhez Természetesen, mint ez történik ma. És már kutatók gondolkodnak a tanulmányból nyitott különböző lehetőségekről: új gyógyszerek "visszaállítani ezt a kémiai mechanizmust, segíthet néhány termékeny nõk, miközben olyan vegyületeket talál, amelyek a kapcsoló új fogamzásgátlókhoz vezethetnek. Röviden, a Kisspepetin kiderült, hogy ígéretes az emberi termékenység jövőbeli tanulmányaira. Annyira, hogy ugyanazon tudósok csoportja vizsgálja a fehérje szerepét a férfi reproduktív rendszerben.
Végül, kíváncsiság: a név, Kispetina, semmi köze a csókokhoz és a szenvedélyhez. "A kutatók, akik felfedezték a Kispetin-t kódoló gént - a precíz herbisonot - nem tudták szerepet játszani a termékenységben. A nevet a Hershey csókok tiszteletére adták, híres amerikai csokoládék, mivel saját Hershey volt az amerikai város, ahol a gén-felfedezők laboratóriuma volt
Beszélje meg a gólya fehérjét a Bulletin Board-ban a Planetamamma közösség terhes

GPT inrond-terhesség-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here