Víztörés, mi történik és hogyan néz ki

A víztörés a munka kezdetét jelzi, azt jelenti, hogy gyermekünk felkészül arra, hogy megszülessen, és testünket. A szülésznő azt sugallja, hogy mi történik

Víztörés

Találkozó sok terhes nő a kísérő tanfolyamokon születéskor, hogy általában olyan központokban tartok, amelyekben működik, és van egy kérdés, egy olyan kérdés, amely mindig nagyon gyakori: a Víztörés. Amikor megtörténik, amit csinálok? Futtatnom kell? Ha nem veszem észre?

7 Fotók

A szállítószobában történõ dolgok (Photo Accroute)

menj a galériába

A munka során nagyon furcsa dolgok történhetnek, itt van néhány

Vízszünet anélkül, hogy felismerné. Lehetséges?

Nagyon szeretném válaszolni a kérdésre a kérdésre, ha lehetséges, hogy ne vegye észre, hogy megtörte a vizeket. Ehhez szükséged van egy előfeltételre, vannak Két membránszünet opció (mert a valóságban a vizek nem törnek meg, hanem a vizeket vagy az amniotikus folyadékot tartalmazó membránokat): egy szünet alacsony És egy törés magas.

  • Alacsony törés Ez a klasszikus filmtörés, az, aki beszél, ahol egyfajta árvíz a nő, amelyre teljesen lehetetlen, hogy ne vegye észre, hogy ez történik.
  • Ott nagy szünet Ehelyett a legnehezebb felismerni, a gyakorlatban a membránok nem szakadnak meg, a méh nyakához, hanem a méh belsejében vagy a tetején. Így nagy mennyiségű folyadék nem jön ki, hanem folyamatos csöpög. Ebben az esetben lehetséges, hogy kezdetben nem veszi észre, de a gyanú akkor jön, amikor ez a csepegés valóban tartós. Ez megtörténik, hogy az anyák úgy gondolják, hogy "OK esetek kettő, vagy a terhesség vesztesége sokkal bőségesebbé vált, vagy valami történik, bármilyen esetben megyek, hogy megengedjem, hogy" és itt felfedezzük a nagy szünetet egy kis tesztet, ha ezek veszteségek vagy kevésbé amniotikus folyadék. Tehát valójában van egy kis szünet csendes a klasszikus, de a kétség ugyanolyan.

Mit kell tenni, ha a vizek megszakadnak

A megkérdezett második klasszikus kérdés: Mit kell tenni, ha a vizek megszakadnak. Tudnod kell, hogy léteznek Különböző kórházi protokollok régióból régióba, és nem csak a kórházba, hogy megértsük, mit kell tennie, amikor a vizek megszakadnak. Az első tényező azonban az összes eljárásban megkülönböztető tényező a amikor, vagy ha mi vagyunk terhességi kifejezés vagy sem.

  • Az első esetben, Ez nem vészhelyzet És nem kell a kórházba menni, hacsak a folyadék, amit lát, hogy elhagyja a zöld vagy piros / barna színt.
  • A második esetben a folyadék színétől függetlenül a kórházban a lehető leghamarabb el kell mennie, mert az úgynevezett A membránok idő előtti törése.

Tekintsük mindazokat az anyukákat, amelyek a terhesség 38 hete születnek, néhány kórházi protokoll még 37 héten belül. Ezt az időpontot megelőzően azonnal el kell mennünk a kórházba.

Korai víztörés, mit kell tennie

Beszéltünk abban az esetben, amikor a membránok idő előtti törése történik (a tudományos korrekciós kérdések miatt felhívom a membránokat és a nem vizeket), és az a tény, hogy azonnal el kell mennünk a kórházba. Csak abban az esetben beszélünk, amikor a vizek megszakadnak A terhesség időtartama előtt. Van egy másik megfogalmazás, amely nem korai "a membránok megszakításáról vagy a kifejezés használatáról"korai".

A membránok korai törése az esemény, amely a szállítási kézbesítés előfordulása előtt történik. Vagyis, amikor egy nő a terhesség végén megszakítja a vizeket, mielőtt a Travaglio összehúzódásai megkezdődnek. El kell ismernem, hogy ha a membránok idő előtti törésének első esete nem gyakori, akkor a membránok korai törésének második esete nagyon gyakori.

És ez ebben az esetben (azaz a korai szakadás), hogy beavatkozzon egy sor tényező kapcsolódik a klinikai protokollok a különböző kórházak, így a tanácsom az tájékoztatlak Először a kórházzal, amit választott, hogy szüljenek, hogy hogyan járnak el ezekben az esetekben.

Néhány példát fogok tenni, néhány kórház megköveteli, hogy az eredmény Pozitív terhesség Végpuhító A kórházba megy, azonnal elvégezed a vizet, hanem azt mondják 3-4 órán belül. Mégis, néhány kórházban, amikor megtörténik, hogy megtörje a vizeket egy negatív tampont megköveteli, hogy a nő 6 órán belül a kórházban van, mások helyett azonnal. Mivel láthatod, hogy ebben azért van egy egységesség, ezért azt tanácsolom, hogy megkérdezze, hogy a választott struktúrák hogyan viselkednek.

Olvassa el továbbá: Hogyan kezdődik a Travislio

A vizek szünetéből, amíg a születés

Jó kérdés az, hogy mennyire hiányzik a víz megszakításában az értelemben Nincs válasz mindig azonos. Ez attól függ, hogy sok tényezőtől kezdve először, ha a szünet a munkaerő előtt vagy alatt történt. Ha minden máskülönben is tudunk kiszámítja A pillanat alatt, amikor ez megtörténik, például ha megszakadnak terjeszkedés 4 cm-es átlagot vehetnek igénybe egy újabb 4 órát. Abban az esetben, ha a Travaglioon kívül zajlik, hanem nem tudhatjuk.

Ez nem tudjuk, ha az első jele annak, hogy indul a munkaerő éppen a törés a vizek vagy került sor más okból, például sok feszültség a zsák miatt nagyon folyékony, fertőzések, stb, stb.

Így mindenben Nem tudunk előre látni, hogy mennyi ideig születik a születés. Ebben az esetben a különböző kórházak jegyzőkönyvei, abban az értelemben, hogy egyszer Törött az amniotikus táska Soha nem hagyjuk el a gyermeket a méh belsejében, kevesebb és kevesebb folyadékkal.

Vannak különböző protokollok, amelyekben az egyedülálló cél az: ha több mint tot időpontot (12-24 óra) a víztörés kezdetéig a Travislio beavatkoztunk indukcióval. Ez azért van, mert a zsák és az amniotikus folyadék még mindig működik védelem A gyermek ellen például a fizikai traumák és fertőzések, és hagyja, hogy a gyermek folyadék nélkül ne legyen biztonságos eljárás.

Hogyan ösztönözze a víztörést

A kérdés nem olyan, mint a víztörés stimulálása, de Miért csinálja. Azaz, nincs tudományos bizonyíték arra, hogy azt mondja, hogy a vizek szükségszerűen törni a vajúdás és a szülés (kivéve néhány olyan esetet, úgy dönt, hogy megtörje őket a klinikai okok miatt). Valójában a több amniotikus SAC nem érintetlen marad, a gyermek jólétét megőrzi, és mindenesetre meg kell történnie, hogy az a fiziológiai folyamat Diktálja a Travaglio-tól. Vannak úgynevezett gyerekekPólóval született", És ez azt jelenti, hogy ez, a gyerekek csendesen született az integrált táskájukon, minden amniotikus folyadékukkal.

Szóval javasolom, hogy bármilyen tudományos gyakorlatot (kevesebb, mint a pontos klinikai jelzéseket) vagy hagyományos, hogy az amniotikus táska szünetét.

Törött indukált víz

Vannak olyan esetek, amelyeket gondosan kell kiválasztani, amelyben a A víztörést a szülésznő vagy a nőgyógyász gyakorolja önkéntesen. Ezt az eljárást hívják buzgó vagy Amniorexi. Jó anyagban ez történik, hogy a műanyag horog Egy kis Brillio-t készítesz a kifinomult zsákban, amely baba- és amniotikus folyadékot tartalmaz. Ez nem fájdalmas eljárás a gyermek számára, hanem inkább egy kicsit bosszantó az anya számára.

Mert te? Egyes esetekben nagyon hosszú utazások vagy amelyben a Jólét a gyermek elkezdi az összeomlás jeleit, valójában hasznos lehet a munka feloldásához, és véglegesen megmutatja neki. De visszajövök az ismétlődéshez, óvatosan kell lenniük kiválasztott, Ez nem olyan eljárás, amely lerövidíti a munkaerő idejét, és nem szabad ilyen. Ahhoz, hogy megértsük, hogy az általa kiváltott szünet által választott kórházak biztosan megkérdezhetik a születési helyiségben vagy a kísérő tanfolyamon, ha ugyanabban a struktúrában történik.

A világtörő világ nagyon lenyűgöző, mert ha egyrészt egy olyan jel, hogy valami történik, az a tény, hogy feltétlenül kötelező, hogy ez megtörténik, hogy ez az esemény a rejtély halójába kerüljön. Tedd így, amikor ez megtörténik, hogy a vizek nyilvánosak lesznek, az általános terrorban tudod, hogy van ideje az autóba, és menjen a kórházba. Az egyetlen kivétel, amit visszajövök, hogy megismételjem, mert nagyon fontos, ez: ha ez megtörténik Ne legyen a terhesség időtartama Vagy hogy előre, de a a folyadék nem világos menjen azonnal a kórházba, hogy irányítsa a gyermek jólétét.

Gpt inrond-birth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here