Családok megtakarítása: IRPEF csökkentések és a számlák csökkentése

Az olasz családok számára nyújtott megtakarítások: az IRPEF csökkentése a bérszámfejtésben fizet a számlákon tervezett

Irpef vágások és megtakarítások a családok számára - A kormány Renzi A témával küzd IRPEF vágott 10 millió olaszok biztosítása érdekében 80 euró több a bérszámfejtésben A következő hónap kezdete. Jelenleg még mindig elemzi, hogy melyik jövedelem sávközpont vágás.
IRPEF vágások - Hogyan olvastuk a Velino-ról, az általa végzett számlák szerint CGIA szakszervezetek, A foglalkoztatási jövedelem 25 ezer bruttó éves euró alatt, a IRPEF levonások Renzi által tervezett (a 80 euró nettó fizetési borítékban) Megengedi a megtakarításokat 1000 euró egyre család Bi-jövedelem, és 500 euró, hogy csak egy bevétel.
 

Olvassa el: Családi juttatások, hogyan kell kérni őket


A Bevezetés ellenére Tasi (Szolgáltatási adó, Láthatatlan, az első otthoni szolgáltatások új adózása, minden formális diszkuvizáción túl, a régi IMU helye, a Tari (Hulladékkamat), az IRPEF további és a növekedés mértékének hatásaiáfa Az adók 2013-hoz képest csökkennek.
A probléma azonban olyanok számára merül fel, akik nem részesülhetnek a vágáshoz, mint önálló vállalkozók és nyugdíjasok, valamint az összes adófizető, amelynek jövedelme nagyobb, mint 25 ezer euró. A titkár CGIA szerint Giuseppe Bortolussi, KIZÁRÓ 10 millió zsákolás, 10 millió, aki havonta 80 euróból fog részesülni, további 21 millió adófizető marad, amelyre az adó súlya növekszik.
Olvassa el továbbá: Baba bónusz és szociális kártya, mi változik 2014-ben
A számlák mentése- De az IRPEF csökkentése mellett tervezett Mentse el a számlákon is: A villamos energia 1,1% -ot és a 3,8% -os gázot csökkenti, amely egy év alatt több mint 11% -os metánkiadással csökken, figyelembe véve a 2013-as 7,3% -os csökkenést. A villamos energiát úgy határozzák meg, hogy a gáz és a vízrendszer frissítése a 2014. április-június negyedévében. A csökkentések eredmények A villamos energia évente 6 euró alacsonyabb költsége és a 46 euró gázra, az elmúlt 12 hónapban összesen mintegy 140 eurót tesz lehetővé a Metán számlára
 

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here