Az unokatestvérek közötti kapcsolat

Forrás: Shutterstock

Az unokatestvérek jelenléte a gyermekek életében: mennyire fontos velük növekedni? Pszichológusunk válaszol, Dr.SSA Emmanuella Ameruoso

Az unokatestvérek közötti kapcsolat

Az unokatestvérek jelenléte A gyermekek életében sajátos, hogy más jelentések nem rendelkeznek. Egy pillanatra gondolkodunk a modern párok számos egyedülálló gyermekére. Nos, a nagybácsi fiai nagyszerű vállalat, hogy növekedjen, és azokkal, akik megosztják a játékot!

A magányos játék, valamint bizonyos módon nem lehet különösen szórakoztató, nem ugyanaz a funkció, mint a Megosztott játék: Valójában gyakran előfordul, hogy az egyedülálló gyermekek "képzeletképes" társaival rendelkeznek, mert igazi szükség van a megosztásra, a párbeszédre és cserére más, mint az én. A másik cselekvése alapján a kis válaszol, építi és vesz részt történeteket, elkötelezte magát amellett, hogy jobban járul hozzá, megérti saját korlátait, megtanulja a dolgokat, hogy egyedül nem tudott megtenni és utánozni a másikat is önmeghatározásra.

Olvassa el: Gress egy unokatestvérrel

Azok számára, akiknek nincs testvérei, vagy az elsőszülöttek, akik szembesülnek, még akkor is, ha rövid ideig, gyermekkora egyedül, Az unokatestvérek jelenléte a szocialitásukhoz. Valójában azoknak a társainak közelsége, amelyekhez egy konzervatív kapcsolaton keresztül kapcsolódnak, biztosítja a barátságot és a szeretetet, annak ellenére, hogy nem élnek együtt. Az unokatestvér testvérré válik, és a nagybácsi ugyanolyan figyelmet szentelnek, hogy gyermekeiknek! A gyerekek ezért megtanulják, hogy szembesüljenek, megértsék a különbségeket, és megtalálják magukat egy ismerős légkörben, mint az idegen házában.

Ezeknek a kapcsolatoknak az alapvető szempontja a testvérek és a testvérek közötti felnőttek között fennálló link és kapcsolat típusa: a családi légkör, amelyet a legnagyobb megteremti egymást és gyermekeiket és unokáikat is a legkisebb. Az érzés nagyon jól kívánatos, szeretett és kényeztetett, hogy a gyerekek meglátogassák a nagybátuszokat otthon, és időt töltenek otthonról, anélkül, hogy a szüleik túlzott aggodalma van. Azoknak az unokatestvéreknek, amelyek úgy nőnek, mint a testvérek, megosztják a titkokat, és kevésbé érzik magukat a testvér hiánya miatt, mivel a strukturálási kötvény az egész életen vagy a legtöbb.

Az egyedülálló gyermekek számára a terek és játékok megosztása hozzájárulna ahhoz, hogy megértsük az adás és fogadás érzését, és ennek következtében a karakterüket kívülről kinyitják. Ezután oktassa a kölcsönös tiszteletet és megosztást Alapvető fontosságú, hogy egészséges módon növekedjen, tanuljon szocializálódni és másokkal maradjon. Ellenkező esetben a kockázat az lenne, hogy teljes mértékben megtapasztalhassák a magányt, vagy túl központi szerepet töltsenek be a szülők figyelmét, így túlságosan elrontották vagy olyan elvárásokkal fektették be, amelyek nagyon gyakran nem felelnek meg a valós igényeknek vagy azok hajlamának.

A másik, hasonló, a konfrontáció és a stimuláció modelljévé válik, valamint a tiszta és egészséges verseny, amely nyilvánvalóan két testvér között van. Egy nagyobb unokatestvér lesz védő Egy kisebb, amely egy igazi barátja követni fogja, míg két páros unokatestvér lesz, és megtanulja meghatározni magukat a másikon keresztül. Az érzelmi szempontból, különösen a növekedés során, a gyerekek kialakulnak egy kölcsönös bűnrészesség érzését közöttük, hogy egyértelműen körvonalazják és minden bizonnyal megértsék, hogy megértsék és tudják, hogy valaki titokban tartja, hogy senki más ne ossza meg azt.

Érzelmi jelenlétük, lehetővé teszi, enyhítse a egy magányos ró, elfogadják magukat és a másik, kicseréljék érzések és érzelmek, a bizalmába, (bennünket minden felnőtt ellen ), így minden egyes gyermek élettartama gazdagodik.

Ezért nincs szükség sok játékra, de egy őszinte társaságra, konstruktív cserékre és egy olyan érzelmi és védelmi klímára, amely lehetővé teszi számukra, hogy biztonságban érezzék magukat a családi környezeten kívül, A jó önbecsülés alapvető elemének kialakítása, hogy képes legyen kiszabadítani magukat az élet legigényesebb helyzetébe, döntéseket hozhat, és olyan döntéseket hozhat, amelyeket egy igazi és biztonságos szubjektív hajlamok diktálnak.

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here