Védje magát a naptól a hasával

Forrás: Shutterstock

Különösen a terhesség alatt nagyon fontos, hogy megvédje a bőrt a napsugarak, a hormonális változások ebben az időszakban, hogy a bőr jobban ki vannak téve a sötét foltok megjelenését

Hogyan védjük meg magad a naptól a hasával

Különösen a terhesség alatt nagyon fontos Védje meg a bőrt a nap sugaraiból, Az időszak hormonális változásai, hogy a bőrt jobban kijussanak Sötét foltok megjelenése.

Olvassa el továbbá: a helyes viselkedés a gyermekekkel a strandon

A túlzott expozíció vagy a megfelelő védelem nélküli expozíció valójában felelős a terhes cloasmaért, amely az egyikével nyilvánul meg Az arc bőrének hiperpigmentációja, hogy elsősorban a homlokán, az orrán, a felső ajak szintjén és az arcbónák szintjén található.

A terhességi kloasma megjelenésének vezetői, mint sok változást befolyásoló nők a várakozási kilenc hónapban, a hormonok. Val vel Az ösztrogénszintek emelése a szervezetben, Tény, hogy a melanociták, a sejtek helyettesítik a termelést melanin, A bőr színezéséért felelős pigmentek egyike. Ezért a terhesség alatt túlzott napfénynek való túlzott kitettsége megnehezítheti a helyzetet a terhesség kockázatának növelésével.

Olvassa el továbbá: mit kell tenni a kémkedéssel a hasa

Még ha nincs olyan módszer, amely lehetővé teszi, hogy elkerülje az ilyen foltok megjelenését a bőrön, elfogadva egy sorozatot A megfelelő fotó expozíció viselkedési szabályai minimálisra csökkentheti azt a kockázatot, hogy ez megtörténik. Először is, ez az tanácsos elkerülni, hosszan tartó expozíciókat, különösen a nap meleg órájában, 11-től 16-ig, megfelelő védelem nélkül; High Protection Cream 50-et kell használni+, Még a sötét fototípusú nőknél is, vagy akik már cserzettek. 

Hogy egymással védjék egymást, A széles feszült kalap hasznos amely megvédi az arcot a napsugaraknak a napsugaraktól. Megfelelő védelmi fotó használata Segít abban, hogy megakadályozzák az arcot, hogy ezeket a hiányosságokat tönkretették, amelyeknek a terápiája meglehetősen összetett.


A szerkesztői személyzet és Dr. Lidia Francesconi együttműködésével

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here