A nemi ideológiáról

Ez egy hosszú üzenet. Körülbelül húsz percet vesz igénybe, hogy teljes egészében elolvassa, így ha nem hagyja, hogy menjenek. Ez egy olyan üzenet, amely nem hagyja el passzívat, mert ugyanazt a végén találja meg, hogy Ön is szerepet fog játszani a Firsthand-nek.

A ténytől kezdve kezdetek: több mint 20 éve dolgozom a'Érzelmi, érzelmi és szexuális nevelés címzett'gyermekkor. Mindig is elősegítettem egy kritikus gondolkodást a felnőtt világban, mert a gyermekek és a serdülők nem maradnak egyedül, és megkapják az l'E területen még ezen a területen is szükségük van. Különösen ezen a területen.

Néhány hónapig furcsa dolog történik velem: ennek a kérdésnek a sok konferenciáim végén a vita szinte mindig monopolizálja azokat az emberek, akik a mozgalmakhoz tartoznak ellenzi a'Ideológia "Nem" az iskolákban és hogy dob erős riasztások kérve a szülők jelen, hogy fordítsanak figyelmet, mert az olasz iskolákban a gyerekek gyakran felkeresik erősen diseducatory programok terjedését l'Nemi ideológia és indukáló l'homoszexualitás. Beszélek az indukcióról'homoszexualitás ", mert ezt vádolták, egy konferencián az Erickson Tanulmányok Központjában február 13-án tartották.

Az ülésem végén, ahol mindent beszéltem, kivéve az ideológiai nemet (bemutattam az új könyvet "túl hamar", aki semmi köze ehhez a témához), az első beavatkozás az első sorban az első sorban vagy kevesebb, mint ez: "Nincs sokat mondani arról, hogy mit hagysz velünk ma este, de van valami mondani egy könyvet, amit írtál, és hogy néhány részben igazolja és gyermekeknél indukálhat l'homoszexualitás ". A szóban forgó könyv "így tetted", hogy megjelentem az Ericksonért, és hogy a gyermekek segítése a nemi sztereotípiák leküzdésére, amelyek joggal bántalmazzák mindkét nemet. Úgy értem, azoknak az oktatási feltételeknek, hogy a mi lányainkban azt tanítják, hogy sikerüljenek, mint a nőstények, hogy érdemes megmutatni magukat "kacsintás, elérhető, talán még nagyon szexi", és a mi férfi gyermekeinket inkább azt tanítja, hogy mochoes, érzéketlen és erőteljes legjobb módja annak, hogy megfeleljenek a nemi identitásuknak.

Előtt'Kifogás az Úrból, úgy döntöttem, hogy több mint 100 felnőttnél elolvassa a könyvet, ha azt kéri, hogy minden lépésben leálljon, ahol a történelem szavai indokoltak és / vagy a gyermekeknél indukálnának'homoszexualitás. Azt is szeretném tisztázni, hogy személyesen nem tartom meg a'homoszexualitás, amit igazolni kell, és nem is gondolom, hogy ez okozhatja. Hiszem, hogy ki van'él és integrálja a saját identitásukban. Én is meg vagyok győződve arról, hogy - ezek a napok - a felnőttek nagyon zavarosak, és nem tudják, hogyan kell beszélni azokkal, akik növekszik, a helyzet, hogy viszont sok zavart okoz a kiskorúakban. Tehát előfordulhat, hogy egy homoszexuális orientációjú tinédzser úgy érzi, hogy nem tud erről beszélni erről, mert a körülötte lévő világnak nincs egészséges szava. Mint lehet, hogy a heteroszexuális orientációval rendelkező serdülők úgy érzik, hogy a növekedési pályájuk egyes területeiben fellendülnek (még csak a fantáziák szintjén és egy teljesen intrapszichikus dimenzióban) l'homoszexualitás, és nem tud beszélni senkivel, és észrevenni, hogy ez része a természetes és fiziológiai növekedés (amely néhány ember számára ezután megoldódik a végső sorban'heteroszexualitás) A dolgok bonyolultak, mert a gondolatok a szorongást és a félelmet felszámolják, egyszerűen azért, mert nincs'Nem olyan felnőtt felnőtt, aki tudja, hogyan kell békésen maradni, és szembe kell néznie a témával a nyugodt és a nyugalom megfelelő adagjával, ami aztán segíti a fiúnak békés és nyugodt.

Menjünk vissza, hogy mi történt velem Trento-ban: A könyv olvasása befejeződött, megkértem az Urat, hogy pontosan, hogy pontosan mit jelentenek a részek a'homoszexualitás. Válasz: valójában nem'Jól olvastam és teljesen. Igen, talán ez a könyv nem veszélyes, De l'A nemi ideológia".

Nos, induljunk innen: Nem tudom a'a nemi és személyesen négy gyermek apja, akik nem'Valaha találkoztam az úton. Az én úton találkoztam affektív és szexuális oktatási projektekkel, megelőzési projektekkel'Homofóbia, szexuális információs projektek. Különösen azért, mert az apa, volt alkalmam beszélni a gyermekek a homoszexualitás után ingerek (néha pozitív, hiszen jól végzett felnőtt, néha negatív, mivel megoszlik a gyermekek és fiatalok egy nagyon ügyetlen módon), hogy ugyanaz a gyerek kapott formális az extracolasztikus életük helyzete és informális. És mindig azt hittem, hogy ezek a beszélgetések a szülők kötelessége és a gyermekek joga.

Soha nem félt nekem valamit, amit a külvilág elmondott nekik a szexről, mert sok esetben a gyermekeim (és gyakran a fiatal betegem is megteszi), majd visszatérnek hozzám, hogy szembesüljenek, párbeszédet és megoszthassanak a látásokat, az értékeket és az információkat. Úgy vélem, hogy a felelősségteljes felnőttek mint ilyen módon kell eljárnunk: gyermekeinknek szakértelmünket és elérhetőségünket a párbeszédre. Ha megteremtjük magunkat az oktatási kapcsolatunkat, a világ semmi sem bántalmazhatja gyermekeinket. Ugyanakkor folytatjuk a Trento történetét: Ha az Úr a kérdéses nem olvasta a könyvet, azt hiszem, nem kellett volna hallott volna l'Sürgősen beavatkozni először a konferencia végén, hogy jelentse a veszélyt. Ez az út mozgatása csak bizonyíték van Ideológiai előítélet. És ugyanazt a helyzetet i l'Triesztben is találtam, a decemberi konferencia alkalmából, amely a kézikönyvemben leírt anyagok és módszerek bemutatására szenteltem "A szavak nem mondták" (Erickson E.) Egy oktatási laboratóriumot bemutató kézikönyv öt leckében, amelynek célja a szexuális bántalmazás megelőzése.

Azt kell mondani, hogy a szavak nem mondták "egy olyan projekt, amely több mint 15 éve létezett. A kézikönyv, amely leírja, több tízezer másolatot értékesített. A megelőzési projektben részt vevő gyermekek évekig több százezerek. Soha a projektet a Chicchessia veszélyesnek tartotta. ÉS' Az úgynevezett állam, amelyet a Canton Ticino-ban választottak, mint hivatalos elsődleges megelőzési projekt az olasz Svájc általános iskoláiban (több tízezer diák is több mint tíz éve van, a svájci alapítvány munkájának köszönhetően kapják meg védelme a'Gyermekkor). ÉS' az Európai Közösség által választották más négy ország replikációs projektjét is'A Daphne projekt belseje. Most, először, azt találtam, hogy bemutatom ezt a projektet, és kell kezelni a vitát a'Most, hogy a hang az alkotmány és a Szent vádak: elme a érintett gyermekek, akik sérült a részvétel a és Felnőttképzési Ez a megelőzési projekt. ÉS' Nyilvánvaló, hogy ezek a szavak nekem, doktor, az orvos, aki diplomáztam, hippokrata esküt tettem, és megígértem, hogy a szakmámat szoktam használni, hogy jó, hogy ne bántson nekem, bizonyos kényelmetlenséget okozott nekem.

Aztán hivatalosan megkérdeztem azokat az embereket, akik ezeket a vádakat mozgatták, hogy elmondják nekem a gyermekeik traumatizációs történetét, mert ez nagyon komoly tény volt, és minden szempontból meg kellett volna orvosolnom.

Eredmény: Azok a személyek, akik vádolnak, nem szülők voltak, de a szülők megjegyzéseit jelentették be. De aznap este, amelyben ott voltam az egész lerakódásnál, úgy döntöttek, hogy nem jelennek meg a konferencián. Ugyanakkor ugyanabban a konferencián sok olyan szülő volt, akik a megelőzési projektet végezték, és akik igazán izgatottak voltak, hogy mi történik a gyermekeik által látogatott iskolákban. A vita, hogy az este több mint egy'másfél idő. Mindezek a felnőttek monopolizálódtak, akik mindezt elleneznek'A nemi ideológia és azt hiszem, visszajelzést kapok, tájékozott és illetékes válaszok.

Nagy meglepetésem volt, hogy két nappal később elmondták'Egy helyi újság teljes oldala, mint egy olyan program promótere, amely meg akarja tanítani a szexet a gyerekeknek, akik még mindig hisznek a Santa Clausban. Én ott lenne az a személy, aki ott van: vagy a szakember, aki szexet szeretne tanítani a szexre, akik még mindig hisznek a Santa Clausban. Nincs ellentmondó, az újság igazgatójának válasza, amely megerősíti, hogy ezek azok a veszélyes idők és szakemberek, akik a munkámat a kiskorúak és a nyilvános erkölcsi megsemmisítők növekedéséhez vezetnek. Meg tudom mondani, hogy ezt az utólag megsértették. Valójában két hónap elteltem, majd nyugalomban személyes e-mailt küldtem'szerző'tétel. Nem'Én az újságokban tettem, l'Privátban, saját e-mail címén tettem.

Nem kaptam választ. Ugyanúgy, mint én nem kaptam választ a sok olyan anya, aki küldött nekem, az ultra-spentfilleted leveleket, amelyek megrémítettem magukat a megelőzési projektem, amelyre a szálral és aláírással magyaráztam, mert csendesek lehetnek, akinek azt mondtam, hogy szeretnék Legyen a Skype-on keresztül, hogy megmagyarázza, hogy mindent meg akartam tudni tőlem. Elvesztettem az órákat, hogy válaszoljunk ezekre az e-mailekre, hogy aggódjanak. Senki sem érezte magát többé. De ezek az emberek nyugodtan beszélhetnek a projektről "A szavak nem mondták".

Eljöttem a'A Saga utolsó fejezete. Ki tudja, hogy még mindig olvas. Ezek a napok a Friuli Venezia Giulia ismét visszatért az összes újság, mindig a Denuce egyesületektől, hogy vallják magukat szemben'Nemi ideológia. Az újságcímek ezek: Nemek'bolondok háza - Triesztben'Tanítja a gyerekeket, hogy megérintsék magukat (a hírek bizonyítják). Forró minden kísérlet'Óvoda: a gyerekek ruha megérintése és cseréje. (Trieszt korábban) Gyerekek álcázva kislányok: Olvassa el a Choc Dokumentumot, amely szabályozza a nemi játékot - a vidámság ezt a projektet a nemzeti sajtónak azt mondta, mint egy projekt, amit egy kicsit tett' a gyerekeknek a gyerekeknek, meg kell mutatnia az érzéseiket és az észlelésüket. Hogy erősítse ezt a gyermeket / és felfedezheti társaik testét, hallgathatja a szívverést egymásnak vagy a lélegzetre ". «Nyilvánvalóan - még mindig olvassa el - a gyerekek felismerhetik, hogy vannak olyan fizikai különbségek, amelyek jellemzik őket, különösen a'Genitális terület ».

Óvatosan olvastam a projektet. , L'A szóban forgó tevékenységek előírják, hogy a gyermekek fizikai és motoros tevékenységeket végeznek, majd a relaxációs tevékenységeket követik. Közben'A relaxációs tevékenységeknek meg kell tanulniuk, hogy érezzék a testedet, hogy magaddal együtt maradjanak, hogy konkrétan rájöjjön, hogy a szív lassítja a versenyét, hogy a lélegzet lassul, hogy minden visszatér'Eredeti egyensúly, a fizikai fáradtság támogatása után. Ők is l'A sztetoszkóp használata meghallgatja a többi gyermek szívverését. Együtt fogják találni, hogy az összes test ugyanúgy működik, mind a férfiak, mind a nőstényeké.

Akkor is beszélhetnek ahelyett, hogy mi különbözteti meg a férfiak testét a nőkéből.

Akkor beszélhetsz a genitális szervekről is, nevezzük meg őket, és megtudhatja, hogy a férfi és a nő közötti különbség ott van. Most mondd meg, hogy mi a lépés, hogy azt mondják, hogy a gyermekeket "érintse meg az" megerősítést, amely azt sugallja, hogy "megérinti a nemi szerveket". ÉS' Tényleg ez a cél a játék. Között'Több az én első könyvemben megjelent az életemben "oktatják az egészségt játszani" (f.Angyalok és.), Amely 1986-ban már tényleg ki ugyanazt a tevékenységet, miután tapasztalta, hogy évek egy általános iskolában a Varese tartományban, minden'Egészségügyi oktatási projekt belseje. Trent'Évekkel ezelőtt Quell'A tevékenység nem volt botrányos bárkinek. A gyerekek dolgoztam'Nagyra értékelték őket. A könyv néhány ezer példányt értékesített, és soha nem fejezte be az újságokban.

Mert most, csaknem mindez félelem? Mi történik velünk? Igazán erkölcs és l'Gyermekeink integritását veszélyeztetik olyan projektekből, mint a "Tisztelet Játék" meghívók, hogy olvassa el az összes tevékenységet és az egész útvonalat (meghívom Önt, hogy keresse meg a Google-t a leíró dokumentummal)? Mert ha az ember csak azt mondja, hogy a projekt csak akkor, ha a gyerekek megtanulják érinteni egymást és a férfiakat, hogy a női ruhák ruháiba kerüljenek'Valami mondanom kellene. De elolvasta a'Egész tanterv, úgy tűnik számomra, hogy ez a gyönyörű projekt tanítja gyermekeinket, hogy szemléljék a férfiak és a nőies különbségeket, hogy tiszteletben tartsák azokat, akik nem egyenlőek velem, hogy megosszák az érzelmi érzéseket, megjelenítéseket és néha sztereotípiákat'A nemi identitás, a kultúránkban az évtizedes ideológiára, amely mindenkit fáj. Homoszexuálisok, mint a heteroszexuálisok. Olyan férfiaknak, mint a nők. Katolikusoknak, mint az ateistáknál. Itt, valamint l'A nemek ideológiája megsérült, ha rosszul és helytelenül használják, úgy gondolom, hogy még l'Azok, akik ellen vannak'A nemi ideológia ugyanolyan veszélyes és káros lehet. Úgy vélem, hogy azt használja, ahogyan most csinálsz, csak azt, hogy megakadályozzák gyermekeinknek a jó érzelmi, érzelmi és szexuális nevelést, amelynek helyett szükségük van rá.

Azt mondom neki egy nézet: mert évek óta dolgozom ezen a területen, amikor először megtámadtam, denigrált, megalázott az emberek, akik szinte semmit sem tudtak. És egyszerű sérüléssel, olyan tárgyaként használtak, mint egy olyan ideológiai összeütközés, amelyhez nem érzem magam.

Ezeket a szavakat különös szenvedéssel mondom, mert katolikus vagyok, mindig szociális és polgári promócióval foglalkozom. Soha nem tettem a politikát, de próbáltam politikai dolgot lenni a munkámmal és az életemmel.

Én vagyok apa, férfi, férfi, egyetemi tanár, pszichoterapeuta. Mindezen definíciókban büszkélkedtem büszkeséggel és méltósággal. Évek óta együttműködtem egy katolikus heti órákban, sok konferenciát tartok a plébániákon és a felszólalókon, én is több hónapig is szerkesztettem a jövőben is. Röviden, azt hiszem, én vagyok az "ötletek". De nem az ideológiákból. Ez talán a különbség, amelyen mindenkit meghívok, hogy tükrözze.

Mondtam, hogy Önnek is aktív szerepe volt. Mert ha eddig megérkezett, akkor már meghívást kapsz, hogy megosszák ezt a hozzászólást legalább egy másik felnőtt, szülő, oktató, állampolgár, aki akarja. És esetleg megjegyzést. Ha ez a hozzászólás legalább 100-ig érkezik.000 leolvasás, 1000 részvény és 500 hozzászólás i próbálok szélesebb körben elterjedni.

Ellenkező esetben cserélje meg véleményét, amelyre remélem, hogy mindenki részt vesz. Pro nemek és ellentmondás, homoszexuálisok és heteroszexuálisok, szülők és gyermekek, kislemezek és házasok. Mivel a szabadság fontos és a civilizáció soha nem lehet az ideológiák eredménye, de a jó ötletek terméke.

Kösz.

Alberto pellai

Ezt a beavatkozást 2015. március 12-én tették közzé a Facebookon. Olvassa el a megjegyzéseket

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here