Természetes szülés a császármetszés után. Melyek a kockázatok?

Természetes szülés a császármetszés után, kockázatok: A zongoramamma szülészete sok lanet kétségeit reagál, amelyek a fórumon írnak, és megmagyarázzák a VBAC kockázatát

Természetes szülés egy császármetszés után, kockázatok

Szülészeti formákként a kérdést gyakran megkérdezik: Mit gondolsz arról, hogy képesek vagyunk kezelni egy Travislio-val Az első császármetszés után és abban az esetben, ha otthon segítene? Megpróbálok válaszolni és irányítani az irányt, amikor lehet szembenézni vele, és ha nem.

Úgy, hogy egy női cipő, amely nem önként választotta Császármetszés De "azonnal" többé-kevésbé érvényes orvosi okok miatt őszintén normális, hogy spontán születést kívánok. Élő Trugaglio, kiutasító erőfeszítések, de még csak tudják, hogy a fiam nyugodtan születik, tiszteletben tartva az időt, az abszolút nyugalom állapotában és a karokkal, amelyek készen állnak arra, hogy üdvözöljék őt. Ez az, amit kérsz, hogy a nők segítsenek.

10 Fotók

Otthon távozok: fotók, amelyek ezer szót érnek

menj a galériába

Izgalmas képek, amelyek elmondják az otthoni szállításnak

Ahhoz, hogy egy kis tisztaságot tegyen, a VBAC neve az angol definícióból származik, és szó szerint azt jelenti: Vaginális születés a császármetszés után (Spontán szállítás császármetszés után). Ez egy olyan gyakorlat, amely az Egyesült Államokban a 70-es években felmerül egy olyan nő kérésére, aki teljesen meg akarta kipróbálni a szülés érzelmét, miután császár született az előző gyermek születéséért.

Olvassa el: VBAC: természetes szülés a császármetszés után

A technika az, hogy lehetővé tegye a terhes nőt, hogy foglalkozzon a munkaerővel és spontán születéssel, miután egy császármetszetet végeztek a szülésen vagy az előző részekben. A Travaglio ebben az esetben a próba, mint egy próba " Vagyis, míg a nő Travagna továbbra is egy operációs helyiség lesz, akinek a csapatok beavatkoznak, ha nem volt reménykedett eredmény.

Ennek a módszernek a sikerösszege 76%, azaz 7 nő, 10-ből a második gyermek vagy későbbi sikeresség spontán. A mai napig gyors diffúzió van a világ minden táján, ha Olaszországról beszélünk, egy kicsit visszatartó vagy inkább óvatos, összehasonlítva más országokkal.

De ha megpróbálhatsz egy próba-problémát, és ha nem?

Spontán születés a császármetszés után a nőkben 40 év alatti vagy mi már korábban vaginális részei voltak És különösen olyan nőknél, amelyekben a császármetszés klinikai motivációját elvégezték.

Míg Ellenjavallt, vagy minden esetben a kedvező eredmény csökken, Ha a császármetszés több mint egy de szintén Ha a gyermek születési súlya várható 4 kilogramm felett. Mert vannak jelzések és ellenjavallatok?

10 Fotók

Természetes szülés, 10 módja annak felkészítése

menj a galériába

Természetes szülés, hogyan lehet felkészülni a szállítási teremben? Itt tíz tipp a követendő

Melyek a VBAC tényleges kockázata?

Ha elkezdjük elemezni az irodalmat Az igazi kockázatok nagyon kevések és ritkák, Ezek összefoglalhatók kettőben: a A méh szakadása nak nek Hegszint a császármetszés és a A súlyos magzati szenvedés. Ahogy azt mondtam, hogy nagyon ritkák, de ha ez megtörténik, akkor a gyermek életének valódi vészhelyzeté válik, hanem az anya is.

Mit javasolok, mielőtt gondolkodnék, hogy szembesüljön-e, Értékelje mindazt, amit a császármetszés hozta hozzá. Pontosabban, az oka annak, hogy miért történt, például, ha azt választották, a fájdalom félelme miatt; vagy az anya vagy gyermek patológiájának okai miatt; vagy újra egy olyan munka után, amely nem jött előre, ahogy remélték.

Olvassa el: Post Caesaraan: Mindössze annyit kell tudnod

Nagyon fontos is Segítsen a nőnek és a családnak a császármetszeni születését, különösen, ha nem választják ki. Hivatkozom a pszichológiai következményekre, hogy ez a műtét hozza hozzá. Sok nő bűnösnek érzi magát, mint az anyák, hogy nem tudták szülni gyermekeiket, mert nem tudták, mit kell tennie, és hogyan kell csinálni.

Mások úgy érezhetik, hogy egy életmód élt, izgatott érzelmek története, az első kapcsolat hiánya a gyermekkel csendes környezetben, helyett egy műtőben. Sokat kell dolgoznod erről, mert mégA császármetszés feldolgozása a VBAC sikerétől függ.

Természetes szülés, izgalmas videó

Ha megkérdezné tőlem: a szülésznőtől, amit csinálsz? Azt hiszem, ez egy joga mindenkinek, hogy a születésed, amit többet akarsz, igen igen, kedvező vagyok a VBAC számára. Támogatom a paktumot, amely természetesen Minden jelölés vagy ellenjavallat figyelhető meg; De különösen amíg az anya megfelelően tájékoztatni valamennyi pozitív és negatív, hogy ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ő maga választhat, nem azáltal, hogy egy kolléga vagy mások, de tudatosan.

Amikor megkérdezik a kérdést A Vizsgálati Travils és a VBAC születésének lakóhelyének támogatására azt kell mondanom, hogy ellentétes vagyok. A pontos jelzéseken és szabályozáson túl, amelyek azoknak, mint én, mint én, az otthoni terület szülésznője, Én ellenem, mert ez nem fiziológia, És ha nem fiziológia, akkor azt jelenti, hogy nincs megfelelő eszközeim az anya és a gyermek egészségére nézve.

Nem N érzem magam a lelkiismeretben, hogy az ilyen kedves otthoni travils tanúja, mert ha valami történik, akkor jobb, ha egy olyan helyen van, mint a kórház, mert nagyon specializálódott az ilyen típusú események segítésére

12 fotó

12 dolog a születéskor, hogy senki sem mondja meg

menj a galériába

12 dolog, amit senki sem mondott el a munkáról és a szülésről

Ahogy látod anyukákat, a bizonytalanságok nemcsak aggodalomra adnak rád, minden, beleértve az üzemeltetőket is. A szülésnek nagyszerű élménynek kell lennie, és bárki számára veszélyezteti Sem az Ön számára, sem a gyermeke számára. Csak azt akarom mondani, hogy tájékoztassa Önt, hogy személyes véleményt tegyen a természetes szülésről császármetszés után És megvitassák a szülésznővel vagy a nőgyógyászoddal, akik képesek lesznek a megfelelő struktúrára irányítani. Ne feledje, hogy az összes legfontosabb dolog, hogy egy gyermek születése, és jobban szeretem őt, mint bármi más, a szállítás után.

Gpt inrond-birth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here