Címke: a munkaerő fázisai

Hogyan kezdődik a szemetet folyamat, hogy születik és születik valódi. Íme a lépésről lépésre Travaglio lépései

Travaglio fázisok

A Travaglio víztöréssel, a nyálkahártya elvesztésével kezdődik, és továbbra is egyre gyakoribb és intenzív összehúzódásokkal folytatódik, amelyek kibővítik a méhnyakat, hogy a kiutasító fázishoz és a.
Itt van részletesen, hogy mi a travislio különböző fázisai.


A legutóbbi időszakokban a terhesség, hogy a jövőbeni anya eltűnt, gyakrabban fogom tudni, hogyan kell felismerni a megfelelő összehúzódásokat?". Bármely nő már elérte ezt a tapasztalatot, kétségtelenül válaszol, amikor eljön az idő, akkor észrevette!". Nehezebb megmagyarázni a fájdalmat, amit érzel. Sok anya azt mondja, mint a menstruációhoz hasonló fájdalomnak, de amplifikált, mások leírják azt az öv metaforájával, amely rázza az alsó hasát és a veséket.

Olvassa el: az érkezés tünetei Travaglio

A Travaglio kezdeti fázisa

Ez a gyermek, aki elkezdi a munkafolyamatot és a szülés folyamatot a kémiai üzenetek küldésével a placentába, hogy elkezdjük olyan enzimek előállítását, amelyek viszont ösztönzik a termelést ösztrogén. Az első jeleket egy látens fázis állítja elő, amelyet "előkészítettnek" neveznek, amelyben jelen vannak Szabálytalan összehúzódások (Braxton Hicks) És a méhnyak vékonyak. Ez a fázis néhány napig tarthat, vagy néhány órán belül kimerült.
Általában a nő meghívást kap arra, hogy éljen ez az első munkaerő, amely alatt a nyálkahártya általában elveszíti, otthon, talán egy pihentető fürdő vagy masszázs a partner által.
Egyszer 4 cm-es dilatáció Adja meg az igazi Traavaglio-t és hogy három fázisra oszlik

A Travaglio aktív fázisa

Az első fázisban A méh nyakát a belső és merev felé ábrázolják, a méhnyak nyúlása az oxitocin előállítását az ipofisiben és az oxitocin viszont azt jelenti, hogy a kontrakciók erőteljesebbé válnak, szorosabbak és rendszeresek, és így még hatékonyabbak a gyermek születése. A méh nyaka körülbelül 1 centiméterrel merev óránként.

A TRAVAGLIO kiutasító fázisa

A második fázisban A gyermeket a medence mentén tolja, a bővítés most 8-10 cm körül van, és a születés közelgő, az egyik legbiztonságosabb jel az az érzés, hogy a belek kiürülése a Nagyon erős impulzus, hogy nyomja (mint amikor meg kell tenned), de nem tudsz azonnal elállítani, meg kell várnod, hogy a szülésznő a piorítás kockázatára.

A munkaerő lezáró fázisa, a thortedness

A harmadik fázisban végül a placentát és a membránokat kiutasítják. Nyilvánvaló, hogy minden nőnek más része lesz a munka különböző fázisairól, senki sem lesz az első második és harmadik fázis szempontjából, mert mindegyikük fokozatosan elhagyja a helyet a másikba, amely lehetővé teszi a jövőbeni anya számára, hogy egyedülálló legyen Tapasztalat és Totalyzer
 

Gpt inrond-birth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here