Szervez egy Halloween party-t a gyerekeknek otthon

Ötletek és javaslatok arról, hogyan szervezhetnek Halloween pártot gyermekeknek.

Hogyan szervezhet egy Halloween pártot a gyerekeknek

Ha a gyermek születésnapja október utolsó heteiben történik, a tökéletes ötlet az, hogy megszervezze az egyiket Születésnapi parti Halloween.

Csontvázak, zombik, kísértetek, sütőtök és sok édesség lesz az abszolút főszereplők egy felejthetetlen párt és minden bizonnyal eredeti.

Az első tanács, amellyel szeretnénk adni, hogy gondosan ellenőrizze, ha a gyerekeknek megfelelő koruk van, hogy szórakozzanak Halloween party vagy ha nem túl kicsi.

A Halloween Party Party szórakoztató lehet a gyermekek számára Legalább 6/7 év, Ellenkező esetben fennáll a kockázata annak, hogy megtalálja magát egy maroknyi sírást és rémült gyermekeket, akik csak szeretnének elhagyni.

9 Fotók

Fotó Ötletek Halloween díszek gyerekeknek

menj a galériába

Halloween díszek ötletek a gyerekekkel, hogy átalakítsák az üdülést egy szellem otthonába, és meglepődjünk vendégeinket

Ezt a feltevést tette, lássuk, hogyan szervezzük meg a gyönyörű születésnapi partit Halloween téma.

Halloween party meghívásai

Az meghívók, Mint minden más, a témában kell, és ezért határozottan szörnyű. Ezek tökéletes narancssárga vagy fekete kártyák, sütőtök és kísértetek. A meghívókat olyan gyermekek segítségével lehet elvégezni, akik szórakoztatják a téma kialakítását, vagy hűtött jegyet, hogy jelezzék a párt összes részletét.
Fontos, hogy jelezze a párt ünneplésének, dátumának és helyének nevét, és mindenekelőtt nagyon eredeti és ijesztő módon öltözött.

Olvassa el továbbá: Ötletek egy Halloween party gyermekek téma könyvek

Hol szervezzük a Halloween party-t

 • Hol szervezzük meg a Halloween születésnapi party? Ha néhány gyermek meghívja, biztosan eldöntheti Szervezze meg otthon saját, mindaddig, amíg van egy meglehetősen nagy szoba gyerekek játszani és szórakoztató és végső Pinnack.
 • Ha a gyerekek több mint 10, jobb választás a helyi Kinek szervezi a gyermekeket. Hasznos ajánlás: könyv nettó előleg, mert a Halloween közelében lévő dátumok azonnal az osztály ünnepekre vannak fenntartva.

Amikor megérkezik a helyre, ahol szervezett Halloween party Nagyon fontos, hogy a beállítás megfelelő legyen, és a légkör a hidegrázásokat teszi.

Fekete vagy narancssárga terítővel, valódi sütőtök, mint dekoráció, girlandok a témát csontvázak és kísértetek, narancs léggömbök és zombik a falon.

Játék-ötletek egy Halloween party számára

AZ játékok A Halloween Party-nál sok és minden eredeti. Itt van három.

 • Múmás játék: A vendégeknek fedezniük kell a WC-papír ünneplését, amíg múmia lesz
 • Halászat az alma: A leggyakoribb Halloween játékok. Egy nagy medencében egy kis almát és a gyermekeket, a csapatokra osztották, meg kell vinniük őket a szájával a hátad mögött
 • Elkapja a vámpírt: A vámpír a földre nyúlik, és alszik. Lágy fények. Amikor a fény emelkedik, a vámpír elkezd futni, hogy megpróbálja elkapni másokat.
 • Pinnacle: Nincs halloween nélkül pista alakú pyzen vagy hatalmas pók, hogy a gyerekek kell törni, hogy elárasztják a lépcsőzetes édességek és cukorkák.
 • Riddles és Halloween dalok az intone gyerekekkel.
 • Ha a hely lehetővé teszi, hogy megszervezze az egyiket Derékos kincsvadászat. Elrejti a szimbolikus bemutatót a csapat vagy a gyermek számára, aki megtalálja a kincset. Készülj fel a kártyákra, hogy elrejtse az otthoni rejtvényeket vagy rejtvényeket, hogy megoldja a végső megjegyzést, amely a díj felfedezéséhez vezet.
 • Ha a gyermeke már nagy, tanácsunk, hogy konzultáljon, és együtt döntsön egy olyan játékot, amely élvezheti, és bevonhatja barátait. Ellenkező esetben a játék mindenki számára unalmas lehet.

A Halloween party menüje

A büfé is szigorúan a Halloween témában kell lennie. Készíthet süteményeket vagy sütőtök muffinokat, vagy dühös lehet a valóban félelmetes receptekkel és édességekkel, mint például a múmia wurstel, a díszített halloween pizzák pókhálóval, vagy a boszorkány sütőtök sütikkel.
A zongoramamma-on több tucat édes és sós receptet találsz a Halloween témában, amelyet inspirációforrásként használhat

Torta

A torta is eredetinek és esetleg ijesztőnek kell lennie. Választhat egy csokoládé tortát egy pókkal a tetején, vagy egy rétegelt torta, amely az év legfiatalabb napja jellemző színekkel rendelkezik.

Halloween film gyerekeknek

A gyermekek halloween pártjának animálása nem mindig egyszerű. Hogyan tartsuk meg a kis kártevők őrült hordáját az öbölben, hogy nem várnak semmit, hogy szétbontják a házat. Futás? Nagyszerű ötlet, hogy azokat szórakoztatják és korlátozzák a károkat, hogy megszervezhessék a cinforumot, gazdag választás a Halloween filmek gyermekei számára.

Íme néhány javaslat:

 • - A Walt Disney Halloween volt
 • "Scooby doo és a goblinok királya"
 • Winnie a Pooh és az első Halloween az Epheliente-tól
 • "Ez a nagy görögdinnye, Charlie Brown
 • A legnagyobb nagyításokért javasoljuk, hogy Tim Burton filmjei, mint például Frankenweenie vagy Nightmare karácsony előtt.
 • "Kis árnyalatok ". A második epizód a 2018. október 18-i szobákban található.

Ajándék

Az ajándékok azoknak a vendégeknek, akik a párt végén mennek el, feltétlenül kell lenniük Halloween téma.
Íme néhány ötlet

 • Egy tasak, házi készítésű és szörnyű kekszekkel
 • Vere mini-Bucks egy kis címke írásban "Köszönöm"
 • a kis pókok sterlingjének tapadásával testre szabott nyalók

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here