Új munkák: Mannie, Man Baby Sitter

Az angolszász országokban nagyon széles körben elterjedt tendencia, Olaszországban egy kicsit kevesebb. Itt van egy olyan ember története, aki mindent megváltoztatott, és babysitter lett

Alessandro Scali egy diplomás ember teljes szavazatban betűkkel és évtizedes tapasztalattal a reklám és a kommunikáció területén. Fáradt, hogy mindig rendelkezzen a költségvetésekkel, rossz kielégítéssel, Bizonytalan és szűkös kilátások és az alacsony szintű szakmai verseny, egy bizonyos ponton úgy dönt, hogy megváltoztatja az életet és a szakmát, és valóban egy babysitteret újra Bébi tutor.
Olvassa el továbbá: az új baba sitter interjújával kapcsolatos kérdéseket
Az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában a műfaj hírei nincs érzése. A munka világában hosszú hagyománya van. Mannies, Az ember uniója és a nanny, ez azt jelenti, hogy a baba sitter elutasította a férfias.
A bébi sitter Talán egy bizarr választás, amely előtt sok anya meg fogja engedni az orrát? Az új nézőpont felajánlása ugyanaz a scali a futárblogon közzétett levelben: "A gyermekorvosok és a gyermekkori szakértők ösztönzik a férfias alak választását, a gyermek optikájában, amely az oktatási modellek egy antológiáját kínálja. A férfiak bébi sitterének megválasztása akkor is fontosabb, ha az anyák egyedülállóak, vagy ha az apák hiányoznak, mert munkából vagy elválasztottak.
De ahol a gyermekek mérlegének szenvedélye született? Azt mondja, hogy megvilágítása 2012-ben, amikor a fia Ludovico született. Abban a pillanatban a gyermekkori világ iránti érdeklődés és szenvedély erősen javasolja, és nem korlátozódik Belföldi falak, De a trambulin lesz, hogy új szakmai és emberi kalandba kerüljön.
Olvassa el: Au Pair lányok, akik és mit csinálnak
Így született a honlapja Bébi tutor Amelyen keresztül nemcsak a gyermekkori segítségnyújtási szolgáltatásokat kínálja, mint bármely babysitter, hanem a házon kívüli tevékenységek is, hogyan kell kísérni a gyerekeket a múzeumba vagy a moziba, vagy akár oktatják őket az internet tudatos és biztonságos használatához.
Röviden, sokkal több, mint egy egyszerű tata.
Egyéb érdekes cikkek
- Amikor az oktatót óvatosan vigyázz
- Hogyan bízhatunk olyan emberekben, akikkel bízzunk gyermekeinket?
- Visszatérés a munkaidőben, miután teljes munkaidőben anya volt

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here