Nem olasz állampolgárság az idegen fiúk számára

A Down-szindrómában szenvedő külföldi gyerekek, még akkor is, ha Olaszországban született és felvetik, 18 éves korában nem kérdezhet olasz állampolgárságot

AZ Külföldi eredetű fiúk Nem kérhetik a Olasz állampolgárság 18 éves korában. Még akkor is, ha Olaszországban született és felvetettek. Az ügy, számolt be az újság Corriere della Sera, emelték az egyik Albán város amely évek óta él Olaszországban, és írta az Olaszország külföldi portáljára, hogy megkérdezze, hogy bemutassa-e a Olasz állampolgárság iránti kérelem A fia számára, amelyet a Down-szindróma érintett, ami most 18.
Olvassa el továbbá: Olasz állampolgárság a bevándorlók gyermekei számára, akik Olaszországban születnek
Hanem a A 2011. májusi Minisztérium rendelete Nem teszi lehetővé, hogy az állampolgárság megszerzéséhez szükséges legyen a eskü És a Down-szindrómával rendelkező embereket a rendelet szerint tekintik figyelembe, Nem lehet megérteni és szeretnél És ezért nem kölcsönözhetik ezt az esküt. Hogyan magyarázhatjuk meg az ügyvédet Gaetano de Luca, LED LEDICA (League jogainak fogyatékos emberek): „A kő rejlik az esküt, elengedhetetlen lépés, ha azt szeretnénk, hogy az állampolgárság egy Litty külföldi született Olaszországban. Ez egy nagyon személyes cselekedet, ezért senki sem, még a Bíróság által kinevezett szülő vagy támogató rendszergazda, amelyet egy gyermek vagy védett nevében ki kell mondani ".
Olvassa el is: 10 ok, amiért fontos, hogy az iskolában több etnikai osztály legyen
Az egyesület szerint Olaszországnak tiszteletben kell tartania a ENSZ-egyezmény az embereknek a fogyatékkal élők számára (N törvény. 2009-ben), amely arra kötelezi az aláíró államokat, hogy ismerjék el a fogyatékkal élőknek az állampolgárság megváltoztatására való jogát ". Ehelyett ez nem történik meg, és így az emberek le nem kérhetnek és kaphatnak olasz állampolgárságot. És továbbra is maradnak Más idegen eredetű gyermekek ellen, Olaszországban született és felvetett, amely állampolgárságot igényelhet a tagság önkormányzatához 18 éves korában. Mindent egy esküért, amellyel a kérelmező vállalja Tiszteletben tartja az alkotmányt és az olasz állam törvényeit és kijelenti, hogy ismeri az e törvények által létrehozott jogokat és kötelezettséget.
GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here