Karácsonyi 2020 otthon? Tevékenységek, ötletek és tippek, hogy a legteljesebb mértékben eltöltsék

Forrás: Shutterstock

Karácsonyi 2020-án otthon gyermekekkel, sok ötlet és tevékenység, hogy békés ünnepi időszakot töltsön el a korlátozások ellenére.

A kormány előrelépése után a 2020. december 3-án hatályos új rendeletben megerősítették, most már tudjuk, hogy a karácsonyi 2020-as karácsonyi gyermekek nem távoli lehetőség, hanem a tények valóságát. Az új DPCM-ben a kormány valójában úgy döntött, hogy végrehajtja a tervet, hogy egyrészt a karácsonyi, nem csak személyes, hanem gazdasági szempontból megmentését célozza meg; a másiktól, hogy megőrizze a Geolocated Lockdowns jó eredményeit a Covid-19 diffúziójában. Ez azt jelenti, hogy a tavalyi évben nem lesz képes csatlakozni, hogy korlátozások lesznek a saját önkormányzatának kiadásairól, és hogy kivéve az eseteket és a kivételes eltéréseket, nem tudsz kijutni a régióból a rokonok és a barátok eléréséhez.

Ennek ellenére a gyermekeket nem szabad érinteni az éghajlat csak az idei ünnepi ünneplésre: karácsonyi tevékenységek, a párt elvárása a házimunkák előkészítésével az adventi időszakban, még a Mikulás Mágia mágiája sem kell mennie készenlétben. Bár a módozatok és lehetőségek eltérőek, karácsonyi 2020 otthon a gyerekekkel a vontatóban még mindig egy időszakra lehet emlékezni. És itt vannak ötletek, tanácsadás, érdekességek és tevékenységek, amelyek együttesen csinálják, hogy emlékezetes legyen.

Olvassa el továbbá: magyarázza el a gyerekeknek a karácsonyi és kulturális jelentőségét

Karácsonyi 2020 otthon gyermekekkel: tevékenységek, tippek és ötletek

Karácsonyi film maraton

Mi a jobb, mint a takaró alatt, és élvezze a karácsonyi mágiát a képernyőn? A Netflix, az Amazon Prime Video és a Disney Plus Streaming platformok között garantálja a gyakorlatilag végtelen show-t, nagy klasszikusokkal, ötletekkel és hírekkel, amelyek szeretik a gyerekeket, hanem a szülőknek is.

A gyermekgyógyászati ​​projekt gyermekekkel

Ha hanyag évek őrülete a gyászlónak túlságosan megfogalmazta, hogy otthon készüljön, ebben az évben nincs kifogás: a karácsonyi előrejelzés minden időszaka egy kis mikro-világ tervezésére és gyártására szolgál, amelyben keresztény Karácsony jön életre.

Fedezze fel a karácsony legendáit

Néhányan nagyon különlegesek, mint a cukorboté, ami Jézus képviselete lenne. Mindegyik könnyen lefordítható rajzokba és házimunkákba az ünnepi és iskolai megállók napjaiba. Például a rénszarvas Rudolph története tökéletes, hogy valódi személyre szabott könyvet hozzon létre, és illusztrálja, hogy a fa alá kerüljön.

Fedezze fel a rénszarvas világát a Rainder Cam-on

Van egy videokamera telepítve a Santa Claus igazi nannyjára, amit eszik, hűvösek és felkészülnek a december 24-i nagy éjszakára. Megmaradó!

Fedezze fel a karácsonyi élő varázslatot New Yorkból

Mennyire jó lenne, ha a világ leghihetetlenebb városában élnénk a karácsonyi varázslatot? Macy, híres boltja, amely évente történik a mágia ünnepei alatt, ebben az évben áthelyezte az online tevékenységet. A CE N minden ízlésre szolgál: a cookie-k, a házimunkák receptjei, még az elképzelések egy csomó Elf Marachelle-t kombinálva a polcon. Minden angolul van, de nem lesz nehéz a szülők számára, akik egy kicsit rágnak, megértik a jelentést.

Candy Dog Hunt

A kincsvadászat, hogy megtalálja a leginkább elképzelhetetlen helyeken, a hagyományos cukorrák otthon szétszórva. Egy szép módja annak, hogy elfoglalja az estét a karácsonyi előestéjén, különösen, ha nem szenteli a hagyományos vacsorához rokonokkal.

Piknik a karácsonyfa alatt

Ebben az évben nem lesz lehetséges, sok család számára, hogy megünnepeljék a karácsonyi napot rokonokkal és barátokkal, miért nem teljesen forradalmasítja a hagyományt? A karácsonyfa alatt egy szép piknik lesz, hogy a kicsiek boldogok és a nagyok, akik egy évig nagyobb pihenést kaphatnak a konyhába.

A karácsonyi érdekességek megismerkednek

Néhányan nagyon szépek, mások (mint a cukorkutya legendája) hihetetlen tulajdonsággal. Olvassa el őket együtt, és fedezze fel őket a gyerekekkel egy szép tevékenység, hogy együtt.

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here