Tipikus menük és receptek Santo Stefano az egész család számára

Forrás: Shutterstock

Santo Stefano menüje, az ételek különböznek a régió és a családi szokások között. De néhány recept nagy embléma december 26-án.

Santo Stefano ünnepe bezárja a karácsonyi ünnepségeket, és egy kis lélegzetet ad az újévre. Bár a Covid-19 évben nem lesz képes újra csatlakozni, mint a múltban, valami maradt az olasz családokban: a vágy, hogy hagyományos recepteket hozzanak az asztalra. A menü Saint Stephen Ez egy szép módja annak, hogy tiszteletben tartsák. Nyilvánvaló, hogy hagyományos regionális ételek, amelyek szintén a családi szokásokon alapuló sokat változnak. Sok, a karácsonyi ebéd után választhat egy asztalt Santo Stefano, több "sovány" és túl sok frills. Mások viszont indítják a főzést, hogy folytassanak recepteket vagy ötleteket a karácsonyi menüben, amely szintén szereti a gyermekeket is.

12 fotó

Karácsonyi receptek gyerekeknek

menj a galériába

Sok jó és scenographic finomságok, hogy a gyerekek boldogok a karácsonyi ünnepek

Gasztronómiai ötletek a Santo Stefano menüjéhez

Számos regionális ötletet, recepteket és inspirációt gyűjtöttünk össze, hogy könnyen és olcsó menüjét hozzunk létre Santo Stefano menüjéhez. Néhány apró variációval, amelyet a gyermekek is szeretne, ahová kérheti a kezét az előkészítéshez.

A gasztronómiai panettone

És azok, akik lemondanak egy ilyen jóságról? Ha a karácsonyi Eve menü több vontatás, a Santo Stefano is sokoldalúbb lehet. A gasztronómiai panettone majd a gyermekek is részt választotta az íze az egyes rétegek, úgyhogy majd kell ösztönözni, hogy megegyék éppen azért, mert ők voltak, hogy dolgozzon ki az.

Itt van egy recept a gasztronómiai panettone számára, hogy otthon legyen.

Puff Pastry Star

Hogy karácsonyra maradjon, ez a gyönyörű ötlet egyáltalán nem nehéz elvégezni a már készült tészta puffütemény vásárlásával. A legtöbb Daredevils még otthon is megteheti. Csillag alakú vágás, a paradicsommal és a mozzarellával készíthetsz, hogy vicces és ízletes aperitif.

Cappelletti a húslevesben

A romagna asztal nagyszerű klasszikusa a cappelletti. Tökéletes, hogy otthon egy kis ügyességgel, alternatívaként készen állsz. Itt van egy ravioli receptje házi hússal és ricottával.

Santo Stefano Brunch

A karácsonyi ebédre adott válaszként, hogy karácsonykor szigorúan üljenek, miért ne csinálj egy brunchot december 26-án? Ez képes lesz felkészíteni az ujját a gyermekekkel együtt, mint például a kis húsgombócok vagy más finomságok az "intézkedés". Íme néhány ötlet relatív receptrel:

  • Töltött robiola tojás
  • Mágikus húsgombócok
  • Rice Arancini

A maradék ebéd

A Santo Stefano nagy klasszikusa a maradékokat az asztalra hozza. Az utat, hogy ne pazaroljon, és értékelje az ételeket, amelyek talán túlságosan bőségesek. A gyerekek aztán megbecsülik, hogy eszik a sült, sült tészta vagy karácsonyi desszert egy nap alatt, amikor inkább egy üres gyomorban vagyok. A húst a naptól kezdve maradt húsgombócokká, míg a főtt szeletelhető, hogy a tonhal borjú, tipikus recept a Piedmont hagyománya.

Desszertek Santo Stefano számára

Ha a Panettone és a Pandoro a karácsonyi asztal nagy főszereplői, Santo Stefano-ban dühös lehet egy csipetnyi kreativitással. A ... val leveles tészta létrehozhat csemegeket, hogy tele van mogyorós krémmel, olyan formában, amelyet a gyerekek értékelni fognak (és maguk is megteszik, ha elég nagyok!).

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here