MOMS Spione a Facebookon

Miután az anyák furtív pillantást vetettek a "titkos" vagy a smepo "a tizenéves gyerekek. Ma közvetlenül a híres közösségi hálózat profiljához mennek

Ok, nem kábítószer, ez nem terhes, "gondolta az anyavállalat pszichikájáról Jurassic Pre Internet volt, miután elolvasta a Dumb Teenage Sons titkos naplójának utolsó oldalait, és hallgatott minden, ami mindent érintett.

Ma, ahelyett, hogy a szülők megértették, hogy frissítenie kell: megérteni, hogy minden rendben van, hogy menjen a Facebookra, és ellenőrizze a fia profilját. A megkérdezett szülők 72 százaléka 72 százalék A kaliforniai cég TRUSTe (szakosodott a magánélet és a biztonság az interneten), a minta több mint 1000 családok aktív gyerekek a Facebook-on.

Anyukák és apukák (86 százalék) a gyermekek listáján szerepelnek a gyermekek (különösen, ha nőstények), de a kísértés, hogy nézze meg őket, még rejtett, erős: ez egy tíz ismeretlen.

Azonban a gyerekek profiljától hetente egyszer, több mint egy harmadik naponta és 10 százalékkal legalább havonta egyszer. A felügyelet, a bejelentett vagy csendes, sok a fiatal hálózatok korától függ: maximum azoknak, akik 13 évesek (84 százalék), míg a legnagyobbak a legnagyobbak.

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here