Lotus születése: teljes születés,

Ezt a lótusz születési módjának nevezik, amelyben a köldökzsinór nem vágja. Ezért tanácsot adok neki

Lótusz születése

A megtermékenyítés után kialakított genetikai kérdés kettőre oszlik: Egy rész válik magzat, és egy rész válik placenta. Tehát a gyermek és a placenta, amely ugyanabból a cellából alakul ki, ugyanaz a DNS. A születés Lótusz születése nem különül el a gyermek az ő szervi plaenta, elkerülve ezzel megteremti a trauma, hogy zajlik a vágás a zsinór.  

A Lotus születése, így a kaliforniai nővér nevét hívta, aki 1974-ben először kérte őt fia születésekor, jellemzi Nem sikerült a köldökzsinór recenziójára ennek következtében A placenta és a magzati mellékletek továbbra is kapcsolódnak az újszülötthez Még a második kifejezés után is (a szülés utolsó fázisa, amelyben a placentát kiutasították).

Az ilyen fajta születési tanácsok úgy gondolják, hogy ha elrendezzük a placenta-tól, mielőtt készen állnunk kell, hogy menjen, hanem mély sérülés nem csak a testben, hanem a pszichébe is. Ennek eredményeképpen gyakran az életünket az Unió eszméletlen kutatásához töltjük magunknak a magunk azon részével. 

Olvassa el: Mit jelent ez az ingeddel született?

La Sin, olasz neonatológiai társadalom, tudassa velünk, hogy az elmúlt hónapokban Az olaszországi lótusz születésének kérései nőttek, Néhány kórház lehetővé teszi, míg mások mérlegelik annak lehetőségét, hogy beillesszék a születéshez tervezett módszerek között.

A Neonatológiai Társaság (bűn) kizárja annak lehetőségét, hogy a lótusz születése Olaszországban több okból.

Mert tanácsom a lótusz születését?

  • Hiányzik a tudományos bizonyítékok, amelyek bizonyítják az anya és az újszülött igazi előnyeit, és úgy tűnik, hogy nincs olyan fertőzések veszélye, amelyek veszélyt jelenthetnek, sőt a gyermek életét is.
  • A placenta nagyobb vérsebességének hipotézis előnyei valójában az újszülöttig, valójában kevésbé vannak néhány perc múlva, amikor a vezeték leállítja a pulzust, míg a fertőzés kockázata lehet.
  • Szigorúan szabályozási szempontból, országunkban lés a szülési miniszteri iránymutatások nem szemléltetik ezt az eljárást, Mint ilyenek nem kerülnek elismerésre országosan. Az anya és a gyermek negatív következményei esetén jogi problémát hoznak létre a szerkezetre és az orvosra, akik úgy döntenek, hogy végrehajtják azt. 

Néhány fontos olasz kórház, aki az utóbbi hónapokban kérte a lótusz születését, úgy ítélte meg, hogy ez az eljárás nem gyakorolható, mert nem teszi lehetővé a jelenlegi higiéniai egészségügyi szabványoknak való megfelelést, mert a fertőző kockázat valóságos. Ezenkívül a bűn emlékszik arra, hogy a placenta nem vehető igénybe a kórházon kívül, mint olyan különleges elutasítás, amelyhez hasonlóan a jelenlegi jogszabályok szerint kell ártalmatlanítani (152/2006 rendelet; GSA városi higiénia n.3/2012; Elnöki rendelet 254, 2003. július).

A szülők által a bűnözők által érintett ügyvédi iroda véleményének lehetséges előfizetése, a bűnözéssel kapcsolatba lépett ügyvédi iroda véleménye szerint nem alkalmas arra, hogy megszüntesse az orvosi orvos felelősségét és az újszülöttek kártérítését követő hipotetikus ítélet szerkezetét.

Ha ez az eljárás bármely esetben történt, a házhozszállítás, Azt is tanácsolta a bűn ellen, az olasz újszülöttségi társaság gondos és keskeny újszülött irányítást javasol a lehetséges fertőzés korai klinikai tüneteinek meghatározására.

Lótusz születése, így van?

De látjuk most részletesen, hogy ez a lótusz születése, és mert gyakorolják

Mert a köldökzsinór vágása?

Ha kérdeztél egy kérdést orvosra vagy egy szülésznőre, akkor megtalálja, hogy gyakorlati okokból csinálod. Clair Lotus nap Az új megközelítéssel végzett kísérletezésének intuíciója volt, hogy később "lótusz születés" -nek nevezték: elhagyta a fia kábelét a szülés után, és várta a természetes leválatát.

A placenta

A koncepció után a megtermékenyített ovumot beültetjük a méhfalba, és a sejtek megszorozzák és specializálódnak, ebben a pillanatban, hogy a placenta elkezd alakulni.
A gyomor, a tüdő, a máj, a vesék a következő kilenc hónapban épülnek fel, de a magzat már képes elvégezni az összes létfontosságú funkciót a placenta.
A gyermek és a placenta ugyanabból a sejtekből fejlődik, és az egyik a másik számára minden terhességért. A gyermek oxigént, táplálékot és antitesteket kap, és kiküszöböli a szén-dioxidot és más maradék anyagokat a placentán keresztül, amely fizikailag összekapcsolja az anya. Továbbá a placenta számos hormonot termel, amelyek nagyon hasznosak a terhesség és a szülés során.
Hoz A terhesség harmadik hónapja A placenta teljesen érett és a születéskor körülbelül 20 cm átmérőjű átmérőjű, közel 500 gr súlyához, és 54-től 160 ml vértől származik.

Az első lélegzet

A születéskor a placenta és a pulmonalis légzés közötti átmenet, a gyermek, azaz az első alkalommal levegőt vezet az orrlyukakon keresztül, ha még mindig számíthat a placentára, ez az átmenet fokozatosan történik, fordítva, ha a kábel az első perccel, ahogy a kórházakban gyakorolják, a gyermek hirtelen magán az oxigén és Meg kell tanulnia, hogy gyorsan lélegezzen be Ha túlélni akar, tapasztalja a fulladás érzését, és ahogy tükröződik, sok levegőt vezet, mint az érzékelhető nyálkahártyáival kapcsolatban, éget.

A placenta a terhesség alatt a gyermek energia központja, és a szülés után ez az energia néhány napig tart, hogy teljes mértékben a gyermekre mozogjon. Úgy tűnik, majdnem olyan, mint a gyermek tudni Amikor az ő ideje, hogy hagyja, hogy a placenta menjen.

A vezeték természetes leválása az Use I CO-tól az átlagon belül 5 nap elteltével zajlik, és minden esetben a születés után legfeljebb 7-8 nappal. Ezekben a napokban a gyermekre van szükség ahhoz, hogy új világába hozza az új világot, teljesen más, attól, amelyen korábban élt.
A lótusz születése a perspektíva megváltoztatásának módja, hogy megtanulják a türelmet, egy alapvető fegyvert a neo szülők számára. 

Hogyan tartsuk meg a placentát

  • Várja meg, hogy a placenta természetesen kiutasítható, és tegye egy tálba a gyermek közelében
  • Amikor azt akarod, még a következő napon, tegye le, majd óvatosan mossa meg meleg vízzel
  • Csomagolja be egy abszorbens ruhát, amelyet minden nap megváltoztat, ha azt szeretné, hogy megszórjuk a sóval, esetleg néhány csepp illatos illóolajat adva
  • Mozgassa a gyermek és a placenta lehető legkevesebbet, és amikor megteszed, használja az összes finomságot
  • Ha a köldök rosables néhány csepp anyatejet vagy mandulaolajat helyezhet el

További információért fordulhat:
Lotus születés Olaszországban - GAP Egyesület (globális tudatosság)

Könyvek a Lotus születéséről

  • Lotus születése: az integrált szülés született... A placenta! 

Kiadások: Amrita
Szerző Shivam Rachana 
Az olasz nyelvű könyv, amely kezeli a téma lótusz születését. A könyvben a lótusz születésének minden előnye a fizikai, pszichológiai és érzelmi szempontból kiemelhető. Számos bizonysággal gazdagodik, és nagyon hasznos azok számára, akiknek szülésznőknek, nőgyógyászoknak és a szülés iránt érdeklődőknek kell lenniük

Gpt inrond-birth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here