A nagybátyám szabályai

Sokat beszélünk az anyákról és apákról, a nagyszülőkről és a nagymamákról, de még a nagybátyák is fontos szerepet játszanak a kicsi növekedésben

Által Laura Losito

Hogyan lehet jó nagybácsi - Sok anya, apa, nagymamák és nagyszülők, de mi történt vele zii? Még neo-bácsi Új és fontos szerepet játszik Kis növekedés. Helyezze el, hogy a józan ész, a tudatosság és a tisztelet már elegendő minőségű, hogy nagybátyja legyen a pelyhekkel, itt van néhány más tipp, hogy játszhassanak a legjobban.
Érdekelne: A nagynéném szépsége


Ne pánik
Ó, Istenem, a húgod hamarabb lesz! Sok érzés van, ami ezt a csodálatos újdonságot okozza: a boldogságtól a hírekért aggodalom terhességre és szülésre, kíváncsiság Ismerje meg az új érkezést a teljesítmény szorongásához, különösen, ha a kérdéses nagybátyja már nincs gyereke. A fontos ellenőrzés fenntartása és ne félj megmutatni, hogy részt vegyenek és jelen vannak.

Ha fizikailag fennáll annak a lehetősége, hogy meglátogassák a neomlámmát a kórházban való tartózkodás során, jó, ha a melegséget legalább távoli, postai, telefonhívások, üzenetek.
Ajándékot (vagy támogató demonstrációt) kínál
Nagybátyja kínál Önnek vásárolni a ajándék A Bizottságnál, mivel amikor egy gyermek születik, a támogatási költségek sokak. lényeg nem az ajándék, hanem támogatják: nagynénik, ne félj, hogy vigye haza többlet, önkéntesek, hogy maradjunk karom, mert azt látjuk tisztán, hogy mi szükség van egy , vagy egy kávéscsésze inni békében; Bár mindig megszabadulunk a függetlenséget, ebben az időben minden segítséget szívesen látunk, különösen, ha Öntől származik.
Csináld meg a tesztet: Fedezze fel, hogy hatón hat
Egy nap átgondoljuk az érzelmekkel ezeket a pillanatokat együtt, mivel jó volt megosztani gyermekeink életének első hetét a Testvér vagy nővér.
Élvezd
A gyerekek olyan gyorsan nőnek! Tól től nagybácsi, Örülök, hogy élvezze a pillanatokat a kicsivel együtt, nézd meg, miközben csinálja a kisét Minden nap hódítása, Légy boldog, ha elkezdi felismerni az arcát és a hangját. Látni fogja, hogy még akkor is, ha a gyerekekkel kényelmetlenül érzi magát, hamarosan jobban érzed magad alkalmi És boldog hogy ilyen nagy örömet próbáljon ki... És ki tudja, hogy ez a gyakorlat hamarosan nem hasznos!


Tudatában van
Ezekből a korai szakaszokból jó, hogy tudatában van annak, hogy az Ön által lefedett fontosságú. A gyermek számára a nagybátyja még a mentor, és minden esetben ez egy hivatkozási szám Fontos, hogy a gyermek, a crescendo, gyorsan válik, és különleges lesz, mint Szülők és nagyszülők.
Olvassa el továbbá: Ki segíthet nekünk (és hogyan), amikor anyákká válunk

Zii és nagynénák, Ez az Ön számára, hogy akkor forduljon, amikor talán problémája lesz, hogy nem érzi, hogy bízik másokban, veled van, aki új és különböző tapasztalatokat tapasztal, talán saját érdekeit, hobbiját vagy sportját. Következtetésképpen, fontos vagy, Ismételje meg ezt az információt örömmel: ez nem felelősség, hanem inkább az élet gazdagodása.

8 FOTÓK

8 A gyermekek oktatásában nem végzett hibák

menj a galériába

A gyermekek oktatása nem egyszerű feladat. Itt van nyolc hiba, amit nem kell tenni

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here