A karácsony legszebb legendája, hogy elmondja a gyerekeknek

Forrás: Shutterstock

A karácsony legszebb legendája a gyermekek számára, mit tudnak, hogy felfedezzék az ünnepeket egy másik fény alatt.

A karácsony legszebb legendái

Melyek a karácsony legszebb karácsonyi legendája? A karácsony közeledik, és a parti levegővel, amelyet december 25-én lélegezsz, akkor élvezheti a fiatal és a régi karácsonyi történetek mágiáját is. A díszített fa legendája mellett sok történet és hagyomány tudni tudják, hogy megtudja, mi rejtőzik a párt szimbólumai mögött. Néhányan a házimunkák formájában is képviselhetők, a kicsikhez. Magyarázza el a karácsonyt a gyermekek számára is, hogy ezek a hagyományok és kíváncsiságok történetét is átadják. Itt vannak a legszebbek.

Ebben a cikkben

 • A gyermekek adventisa hagyománya
 • A karácsonyi fagyöngy legendája
 • Santa Claus és barátai legendája
 • Legendák karácsonyra, hogy tudják
Olvassa el továbbá: A gyerekek tevékenysége a karácsonyi mágia megtapasztalásához

A gyermekek adventisa hagyománya

Magyarázza el, hogy a gyermekek adventének fontossága is áthalad a keresztény szimbolizmusból. Különösen a fényhez kapcsolódóan egy legenda, amelyet évszázadok óta adtak át: a könnyű Ez az újjászületés és az advent korona szimbóluma, ebben, gyönyörű hagyományt hordoz, hogy saját otthonába szálljon. Az Advent során elmondhatod a Jézus születésének történetét és az üstökös csillagot még a kicsieknek is, mint egy keresztény hagyomány. Misztikus történet, hogy szenvedélyek a gyerekek, még akkor is, ha nagyon kicsiek.

A karácsonyi fagyöngy legendája

Attól, ahonnan a csók hagyománya a karácsonyi fagylalt alatt van? A legenda skandináv eredetű, és jelentést tesz a növény szerencse tulajdonságaira. A fagyöngyhöz kapcsolódó legendák legszebbek, akik fiatalok és idősek a norvég istenek katalógusa történelmében, akik a fagyöngy ágából született nyíl miatt haltak meg. Az anyja Freya, kétségbeesett, fia halála elkezdett sírni: a könnyei, fia visszatért az élethez. Boldog, Freya kezdte megcsókolni mindazokat, akik átadták, hogy megtalálják őt: Ezért csókolunk a fagyások alatt, hogy emlékezzünk erre a reneszánsz történetére.

Santa Claus és barátai legendája

A Santa Claus története a gyermekek számára egy varázslatos történet. Azt mondja az élő legenda, hogy az ember, aki egy éjszaka, ajándékokat hordoz a világ minden jó gyermeke számára. Egy varázslatos faluban él, segített jó elfek, akik az összes ajándékot hozzák létre. És soha nem gumiabroncsja a karácsonyi szellemi szellemét.

Rudolph legendája a rénszarvas

A Santa Claushoz kapcsolódó történetek és legendák közé tartozik a Rudolph rénszarvasának. A Rivalsa és az empátia története, amely a fő orrát a vörös orrból származik, különbözik az összes többiektől, akik a Santa Claus szánkózását kísérik. Az orrának fényében, a különösen viharos előestéjénél esténként a karácsonyt megtakarítva, az orrát a másik rénszarvas és a Santa Claus fényében,.

A Grinch legendája

Ki helyezte el a karácsonyt a Grinch: Dr. Seuss könyvének jellege, a Grinch egy zöld és rossz, hogy minden évben egy küldetés a szabotázs karácsonyra. A Jim Carrey filmje a mozihoz vezetett, és kultuszot készített, de a vigyorgás története a Rivalakok legendája, tökéletes, hogy elmondja a karácsonyról.

Legendák karácsonyra, hogy tudják

 • A Robin legendája
 • A rózsa legendája
 • A cukorbot legendája

A Robin legendája

Ez a gyönyörű legenda karácsony elmondja, hogy az istálló, a Jézus születését, ott is volt egy madár minden forgalmas, az ökör és a szamár, hogy tartsa a kis kis született a hő. Mozgatja a szárnyakat erővel, hogy elkerülje a tűz kikapcsolását. Reggel később, a karácsonyi, a kis Robin a mellkasán lévő tipikus fényes színével oda volt ítélve.

A rózsa legendája

A kis natalie, a szegény és pénz nélkül, akiknek volt a vágy, hogy vásároljon ajándékot Jézusnak. A hóba dobott, a kicsit kiáltotta az összes kétségbeesését, hogy nem tudja megcsinálni. De mintha a mágia, ahol a könnyei esett egy rózsa caddy.

A cukorbot legendája

A hagyomány azt mondja, hogy a tipikus kutya cukorkák, a karácsonyi hagyomány színes cukorka pálcikája, egy tészta séf eszméjéből született, aki édes formátumban akarta Jézus erejét. Van egy igazi szimbolizmus az alakja mögött:

 • A karamell, amelynek a botot alkotják, Jézus, mint egy szikla
 • Az alak a "J", és Jézus, Jézus angolul
 • A szín is véletlenszerű: a piros csíkok a Krisztus vére
 • A legvékonyabb szalagok képviselik az ostorozás jeleit, hogy Jézus jó pénteket kapott
 • A borsmenta íze emlékszik az Issop-ra, a tisztításhoz használt növény
GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here