Karácsonyi kezdeményezések 2020 az olasz múzeumok gyermekei számára

Forrás: Shutterstock

A karácsonyi 2020-as gyermekek online múzeumai, a gyermekekkel közvetítendő kezdeményezések és tevékenységek, amelyek segítenek nekik értékelni a művészetet minden formájában.

A Covid-19-vel minden megállt, még a művészet és a kultúra. Mi a teendő a gyerekekkel a koronavírus idején, különösen azok, akik szeretik a múzeumokat, hogy megtudják és megértsék a művészetet, és böngésszenek a legmegfelelőbb telepítések között? Ha a helyzet pozitív oldala van, a távolságok csökkentése, még a kulturális, amely a streaming és a virtuális túráknak köszönhetően könnyen elvégezhető. Tehát a gyerekek, akik Milánóban élnek, részt vehetnek a Nápoly Tudományi Tudományi Városi Eseményeiben, vagy a Torinóiban élők még mindig képesek lesznek teleportálni a Firenze Uffizi-ra, mint szuperhősök! Csak azért, hogy kielégítsük ezt a vágyat a kultúra és a művészet, összegyűjtöttük a Online múzeumi kezdeményezések gyerekeknek karácsonykor 2020, hogy ne tegye túlságosan a szenvedély hiányát.

Olvassa el továbbá: magyarázza el a gyerekeknek a karácsonyi és kulturális jelentőségét

Minden online múzeumi kezdeményezés a Christmas 2020-as gyermekek számára

Uffizi a fa alatt

Egy gyönyörű kezdeményezés, hogy a karácsonyi történeteket a gyerekeknek a munkái révén Uffizi Múzeum Firenzében. Az esemény a kicsiekhez, amelyekhez a december 14-től 2020-ig lajstromozni fognak e-mailben (GA-UFF.Schoolgiovani @ koriulturális.Ez), mindenki számára lehetővé teszi, hogy belépjen a Covid-19 zárt szobákba, hogy felfedezze a csodáit. Az Oktatási Minisztérium narrátorai megmondják a Nativity-t ezeken a munkákon keresztül: egy gyönyörű ajándék ötlet kb. 40 percig a gyermekek rajongói számára.

Vatikáni múzeumok

Ki volt Rómában, biztosan meghódítja a Vatikáni Múzeumok szépségét. Hogy annak ellenére, hogy a korlátozások miatt lezárult, lehetővé teszi, hogy néhány területet még a streamingben is megtekintheti, a Sistine kápolnából a Raffaello szobájába. A virtuális túrák a hivatalos honlapból készülnek.

Karácsony a San Sebastiano egyházmegyeiben

Ezeknek a korlátozásoknak az egyik pozitív oldala az, hogy kibővülsz, mindazoknak, akik messze vannak olyan múzeumtól, amely meg szeretné látogatni, lehetősége arra, hogy belépjen magunkba. A földrajz és a távolság már nem korlátozható, ha a virtuális túrákat és a streaming laboratóriumokat a San Sebastiano di Cuneo egyházmegyei egyházi 2020-ból kínált karácsonyi 2020-ra kínálják, amely egy sor gyermekműhelyét kínálja az egész karácsonyi időszakra.

Science City Christmas 2020

A Nápolyi felnőtteknek és gyermekeknek szentelt tudományos pólus az egész karácsonyi felülvizsgálatra kerül, hogy megtartsa a látogatókkal való kapcsolatot, akik nem tudnak hozzáférni a nagy kulturális harangintézet szobáihoz. A múzeum Facebook oldalán streaming eseményei sokak: C az Antarktisz Mission virtuális irányított túrája az Antarktiszi Nemzeti Kutatási Program által, de a Élő show a virtuális planetaretare _ Jupiter és Saturn jelenlétében! tartós 45 perc, mindig él a tudományos város Facebook oldalán.

Karácsony a pa művészetre.VAN

A Piacenza székesegyház múzeumában számos esemény lesz, amelyek közül sok (előzetes regisztráció) a zoomon. A gyermekkori ütemterv nagyon táplált, és lehetővé teszi, hogy a karácsonyi történeteket online, kis témájú történeteket hallgasson, és részt vegyen a biztonsági távolsági műhelyekben.

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here