A összehúzódások: Íme, hogy hogyan működnek

A kontrakciók a méh tevékenységei, amelyek a gyermek születését eredményeznek. Minden nő él, és másképp elmondja neki. Megmutatjuk, hogyan működnek

Összehúzódások

Az szerződésA szabálytalanok azt mondták: "Braxton Hicks"Gyakran zavarodnak Travaglio összehúzódások igaz. Valójában az első előkészítő És néhány nő nem is érzékeli őket. A legtöbb esetben a terhesség harmadik trimeszterében kezdődnek magukat, kissé fájdalmasak, de mindenekelőtt szabálytalanok.

Ha a kontrakciók rendszeressé válnak, akkor a ritmikusan kötődnek; A összehúzódás gyenge, eléri az intenzitás csúcsát - és az, hogy a legfájosabb pillanat -, majd csökken, amíg teljesen befejeződik. Olyan, mint a tenger hulláma, úgy érzi, hogy tele van energiával, hogy az ember, aki csökken a vigar.

11 Fotók

Hogyan lehet a kontrakciókat: Minden módszer

menj a galériába

Hogyan ösztönözze a kontrakciókat? Íme néhány módszer, igazi és nem

Gyakran előkészítő összehúzódások múlt napon, néha nem jelenik meg maguk egész nap.

Azonban ez a születési idő, amikor közeledsz, és csak a lehető legnagyobb mértékben meg kell próbálnod, hogy a teljes erőknek szembe kell nézniük a születéshez vezetnek clu pillanatokat.
Annak érdekében, hogy biztos legyen abban, hogy az idő eljött a kórházba, szükség van a kontrakciók ritmusának és gyakoriságának ellenőrzésére. Amint azt mondta, az "igaz" összehúzódások rendszeresen, és olyan intenzitással rendelkeznek, amely idővel meghosszabbodik. Ha időtartama van legalább negyven másodpercenként öt percenként És intenzívebbek és fájdalmasak, mint korábban, az idő megérkezett. Elviszi a bőröndjét, és elérheti a kórházat.

Általában az öt-tíz percig, és az elmúlt húsz-negyven másodpercben, hogy a méhöt körülbelül három centiméterrel bővítse.

Amikor a kontrakciók több mint két-három percenként megnyilvánulnak, szintén hatvan másodpercig tartós a méh megközelíti a maximális dilatációt, ami még a nyolc centiméter. Amikor a méh teljesen elterjedt, és körülbelül tíz centiméter, a kontrakciók egy perc és fél perc, és minden harminc-hatvan másodpercenként előfordulnak.

Összehúzódások figyelmeztetnek Erős fájdalom a has alsó részén, Néhány összehasonlítás a menstruációs fájdalomhoz, de nagyon amplifikált; Az idő múlásával néhány nő erős fájdalmat érzékel a gerincre és a veseerületre

Amikor a méh a maximális dilatáció elérte, a nő teste a bélkiürülés és / vagy gyomorok önkéntes mechanizmusait veszi figyelembe, így valószínű, hogy azokban a pillanatokban pisilnek vagy popò talán észrevétel nélkül. Ez teljesen természetes hogy ez megtörténik, és a születési só személyzete nagyon jól ismeri.

Olvassa el továbbá: összehúzódások: hogyan kell bemutatni és hogyan kell felismerni őket

A gyermeknek szüksége van az összes lehetséges helyre, és a nő testének teljesen összpontosítania kell, hogy megtalálja az alapvető energiát az exkulzív fázishoz. Emiatt fontos, hogy tájékoztassa a gateter hogy kis snack, hogy a fizikai erő szükséges a szülés, de anélkül súlyú le a gyomorban (kis édesség, apró csokoládé, cukor tasak, egy teáskanál lekvár vagy méz).

A kontrakciók fájdalma abszolút szubjektív. Nincs olyan nő, aki leírja a összehúzódásokat, mint egy másik nő. Némelyik erős menstruációs fájdalmat, más erős és akut fájdalmat, vagy elviselhető vagy elviselhetetlen fájdalmat határoz meg. Egyszerre azonban sokan egyetértenek: amikor a kényelmetlenség és a félelem érzései bekövetkeznek, és úgy tűnik, hogy tovább tud menni a fájdalom vagy a végső tolóerő kezelésében, úgy gondolja, hogy a gyermek hamarosan születik, és hamarosan mindenkinek születik Ezek a negatív érzések egy hitetlen és különleges öröm keletkeznek, ami a rendkívüli és leírhatatlan pillanatot teszi.

Gpt inrond-birth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here