Az anyai szerelem láncai

A szülőnek a gyermekéhez tartozó szerelme sztratoszferikus méreteket és láncokká válhat... A pszichológus elmagyarázza, hogyan nem teszi túlzottan a gyerekeket

Ha túl sok szeretet a gyermekek számára fáj

A születés tükrözi az ezer szorgalmat, amit a szülői felkeltek. Sok felnőtt gondoskodik a gyermekek részéről, és folyamatos elkötelezettséggel. A szerelem a fia felé vezető szülő sztratoszferikus méretű, de ezért nem kell eltúlozni. A középső út mindig a legjobb, hogy menjen, és ebben az esetben is tévedsz.

Ha valaki mindig jelen van, nagyon fontos a növekedés szempontjából, de néha bizonyos versek számára váliknehézkes". Valójában minden növekvő tárgynak meg kell tanulnia, hogy önállóan döntsön arról, hogy mit kell tennie az életével vagy bizonyos körülmények között, de úgy tűnik, hogy egyes kontextusokban ez nem történik meg. Anyukáknak van az úgynevezett késsel, hogy "a fogantyú" részén "szigorú értelemben szánták, mert a C növekedés nagy veszélye hogy a gyermekeik erősen függenek róluk.

10 Fotók

10 hiba kerül elkerülni a gyermekek oktatásában

menj a galériába

A gyermekorvosok tanácsát arról, hogy mi a hibák elkerülése

Félelmetes vagy túl féletlen nő amely nem hagyja szabad helyet, hogy szabadon fejezze ki magát, hajlamos elmosódni és elrejteni az identitásukat, az élet legfontosabb főszereplője, amely nem az övék. És milyen következményekkel jár? A gyermekek autonómiájának szintjei a családtagok körében strukturált szimbiózis mértéke szerint változnak, de mindenekelőtt az anya és a fiú között. A legszembetűnőbb esetek a neurotikus lejtőbe esnek, amelyre egyA nők érzelmi éretlensége Ez magában foglalja a saját kisebb függetlenségét.

De ez ellenkezőleg, a Szüksége van a felnőttre, hogy függjen a fiától. Figyelemmel és kielégítő szükségletekkel töltve, amely nem igényel, de kizárólag kizárólagosan, a gyermek az igényeiben frusztrált lesz. Egy különösen éretlen anya fogja kötni a gyermekeit Pontosan, mert aggódik az esetleges magányod és / vagy egészséged miatt. És így a gyermekek eszméletlen reakciója, akik ugyanazokat a dolgokat akarják, mint a szülők, hogy megosszák és reagáljanak a legnagyobb szükségleteikre és / vagy a legnagyobb igényekre.

Olvassa el továbbá: Hogyan készítsünk gyermekeinket függetlenül

Egy gyerekes nő, és még nem szétválasztotta magát, Nem lesz képes felajánlani a pargorokat, amit nem lehet. Szóval, aggódnak, hogy egyedül maradnak, A gyerekek hajlamosak lesznek. Mi fog történni velem, amikor a gyerekeim elhagyják ezt a házat? A magány érzése magának a gondolatban nyilvánul meg, hogy a gyerekek, akik az önmaguk meghosszabbításának éltek, elhagyhatják vagy maradhatnak az anyától. Ez mély szomorúságot eredményez a lelkükben. A vákuum, a haszontalanság érzése abban áll, hogy képtelenek koncentrálni, boldognak érezni, hogy óvatos, inkább aggódni, hogy túlságosan aggódhat, hogy mennyire tudnak elmozdulni, és hogy a választásaik távol vannak az igényeiből. Ezért valami alapvetően, ha igen.

Mi történik, másrészt egy evolúciós átmenet, amelyben a család minden tagja új egyensúlyokat hoz létre. Jó megfontolni, hogy a gyerekek nem ingatlanok és ez a világba helyezi őket, nem jelenti azt, hogy irányítják őket. Fejlődésük előmozdítása Bátorítanunk kell Autonómia, A függetlenség és az ingyenes választottÉs lehetővé téve számukra, hogy az álmaikat is tévedjék! A szülők képesek megfelelni a gyermekek igényeinek, azonosítják magukat tapasztalataikban és szükségleteikben, akik oktatják az emberek képesek megvalósítani, ha igen.

A szeretet soha nem függőség. A szerelem abszolút, feltétel nélküli és örök állapot, amely nem követel semmit cserébe

Brian weiss

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here