A 10 igazság, amit a gyermekek házasságáról tanulsz

Forrás: istock

Milyen változások vannak a pár életben, amikor szülők lesznek? Itt vannak az igazságok a házasságról a gyerekek után

Igazság a házasságról a gyermekek után

Azt mondják, hogy a gyermekekkel a házasság magasabb szintre halad. Vagy kevesebb, mint adott esetben. Mi az, ami biztos Miután egy gyermek veszi Önt, hogy sokat tanuljon magáról, hanem a partnerre is És általában a jelentésben. A házasság vagy az együttélés bizonyíték alá tartozik, amely egyesítheti vagy megoszthatja: sok tényezőtől függ, de készen áll az előkészítésre, minden bizonnyal segít :-)

 • # 1 Mondja, hogy semmi sem változott "egy hazugság 

Az a tény, hogy most van egy extra ember, aki házunkban él: ez elég lenne, nem is beszélve a többi, hogy nyilvánvaló, hogy a házasság vagy a kapcsolat megváltozott. Nem feltétlenül negatív értelemben, hanem továbbra is megismételjük, hogy mindez, mint korábban "egyenértékű a hazugságnak, és ez bajba kerülhet. Az a tény, hogy a kapcsolat megváltozott, szükséges előfeltétele annak megértéséhez, hogy melyik irányba akarjuk tenni őket!

Olvassa el továbbá: válságba menjen a gyermek után

 • # 2 Meg fogod gyűlölni a partnerét (legalább egy kicsit)

Még a legszigorúbb párokban is, a baba születésével mindig jön az idő, amikor úgy érzi, hogy gyűlöli és / vagy megveti a fia apját. A tizenegyedik éjszaka, amelyben elvártuk, hogy kimerültek azok számára, akik órákra néznek, a zuhanyozásra, a zuhanyozásra, a munkából visszatérnek, két moine állítólag, és bezárja a fürdőszobát az iPad-vel. Amikor az éjszakát töltjük, és reggel merészel, megsemmisült, mert rosszul aludt. Amikor a TV-n a baba sír. Igen, meg fogjuk gyűlölni, hogy egyszer, majd naponta egyszer vagy egyszer; A fordulópont az, hogy megértsük, hogy minden normális, és hogy átadja.

 • # 3 "Másik leszünk

És helyette. Ehelyett találjuk magunkat beszélünk kaki az asztalnál, hogy lefeküdni kimerült 21:00 szombat este, hogy nem jön ki hónapokig vagy évekig, mert még ha van nagyszülő vagy bébiszitterek, mi egyszerűen túl fáradt ahhoz, hogy ezt. De tudod, mi az? Ez nem tesz kétségbeesetet, vagy régi, de csak

..

neogenerátorok. Egy nap visszatérünk az étterembe két, a felnőtt témákról beszélünk, és még a hét közepén is jó filmet látunk. De örökké emlékezünk, gyengédséggel és szállítással, az általunk megosztott kaland.

 • # 4 romantika

ÉS

..

Olyan idő, amely úgy tűnt, mint egy élet, a romantikus gesztusok egy nap a gyógyfürdőben, egy szerelmi jegy a hűtőszekrényhez, egy váratlan ajándékhoz. Ma nem az, hogy eltűntek, de egyszerűen

..

Helyettesítették őket. A szerelmi kísérletek hogyan kell felkelni 3 órakor, és toulate az újszülött 4-ig, tudva, hogy ki kell mennie, hogy csak néhány órával később dolgozzon, nincsenek áruk. A rózsák és a csokoládék kivételével. Itt a túlélés.

 • # 5 A "téma" szex lesz csatatér 

A vágy csökkenése normális állapot a szoptatási időszakban, de nem csak. Fáradtság, fizikai bosszúságok, amelyeket a szülés és a terhesség hordoz magával, és az őrült hormonok (de nem abban az értelemben), mert a szex határozottan az utolsó gondolataink lesz. Valójában az ötlet számunkra úgy tűnik, de ugyanez nem mondható el partnerünkről, ami általában nem látja az időt, hogy folytassa, ahol elkezdtük. A mély csalódásával a szex kissé válik, és alcím, a terrorban, hogy felébredjen a gyermek, és gyakran fáj, siet, fáradtság vagy megszakítások miatt. Előbb-utóbb vissza, de sok türelmet kell hoznod.

 • # 6 Nem választotta meg az embert, hanem a családot 

Mindaddig, amíg mindannyian egyetértesz, nincs probléma. De ha úgy döntöttünk, hogy az ember megérinti az orrát (sőt a száját és a fülét) a családjához, aki soha nem tetszett, most a dolgok megváltoznak. Rosszabb. Először csak vasárnapi ebéd volt, vagy talán még azt is, hogy néhány parancsolt párt, és ott véget ért. Most a jogszabályok nagyszülőkgé váltak, minden testvér nagybátyja és nagynéni. Szinte elkerülhetetlenül részt venni fognak a kis életében, és ezért az Ön számára. És nem, valóban nem fogják feltenni a véleményét. Ezekben az esetekben az egyetlen, az egyetlen olyan sok türelemmel és diplomáciával, hanem szilárdsággal is rendelkezik, és felkészül a harcra.

Olvassa el továbbá: hogyan kell viselkedni, ha az apa hideg a gyermekek felé

 • # 7 Az "US Two" idő drasztikusan csökken

Matematikai: Most van egy harmadik személy, aki különösen az elején jelentős időt és energiát igényel. De ez nem az, hogy a következő 18 évben a dolgok sokat változnak ;-). Az a tény, hogy kevesebb idő van számunkra ", amit el kell fogadni, hogy mi igazán azt jelenti, vagy

..

semmi. Nem számít az idő múlásával, de a minőség. Természetesen most megpróbáljuk élvezni a pár idejét, és azt is, amit megosztunk, csatlakozni fogunk, mint valaha.

 • # 8 fog történni: Szeretem többé a baba 

És mi a rosszabb, a partner ugyanolyan érzés lesz. És nem lesz kellemes. Nem ritka, hogy kipróbálja a féltékenységet az újszülötted felé, ami szörnyeket érez minket. De idővel megérted, hogy ez nem többé-kevésbé intenzív szerelem, hanem egy másik szerelem.

 • # 9

  ..

  És remélem, hogy mindegyike legalább egy órára eltűnik 

Te voltál a pár, aki még egy éjszaka sem tudott leállni, és egy külön hétvége volt egyfajta dráma? Több tucatnyi WhatsApp üzenetet küldött naponta, és nem hittél egy távoli szeretetben? Nos, valószínűleg kétségbeesetten kezdődik a napsütésből. Vagy esetleg kettő. Azon a napon, amikor megtanulod mondani, hogy "elmegyek" anélkül, hogy bűnösnek éreznék, mindenki könnyebbé válik.

 • # 10 lesz, mint a hullámvasút 

A szilárd kapcsolat és a bűnrészesség és a szeretet, a hiteles szeretet és a kölcsönös közelség, élhet egy évet érzelmi hullámvasút. Mert ez az, ami a legtöbb esetben az élet kezdetén a neogenerátorok által. Egy pillanat előtt, mielőtt a tökéletes család a fehér malomban, szorosan a lett és a mérgező szerelem egymással. Egy pillanattal később, ugyanabban a lett nyelven szeretne megfojtani a partneredet, aki továbbra is horkol, míg az újszülött sír, és a fáradtság ájulásának pontjáról van. Ez megtörténik, de megéri!

A gyerekek elpusztítják a párot?

Kétségtelenül a fiú születése, csak annyira kívánatos, hogy a tesztelt nyomatékot is tesztelje. AZ ritmusok Ők idegesek, a normális élet szokásokat szükségszerűen felül kell vizsgálni a gyermek szükségleteinek és igényeinek fényében, aki egy nap egy másik prioritássá válik. Tartsa a csatornát a kommunikáció, a munkák és a barátok segítése a gyermek menedzsmentjében, és soha ne veszítse el az életét, ameghittség És annak fontosságát, faragott ki egy helyet, hogy maradjon csak ti ketten: ezek mind alapvető szempontot nem lehet kihagyni ebben a szakaszban olyan finom.
 

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here