A 10 unalmas dolog, amit az anyák a Facebookon csinálnak

Számos anya van, akik sok órát töltenek a közösségi hálózatokon, és bármit is megosztanak, de gyakran sok frissítés unalmas és haszontalan a virtuális barátaikhoz

A Facebook már rögzített találkozóvá vált minden anya számára (és nem csak). Különösen a hónapokban anyaság, Amikor az anyák otthon vannak a munkából, és talán több időt töltenek a takarmány és a másik gyermek között, sok nőnek van szokása Töltsön órákat a Facebookon És bármilyen dolgot közzétenni a közösségi hálózaton.

Olvassa el továbbá: menjen a születéshez? Itt van a Facebookon és a Twitteren

Állapotfrissítések arról, hogy mit főznek. Automatikus frissítések, amelyek tájékoztatják a barátait az elmozdulásokról. A végtelen pontszámok flash játékok a közösségi hálózaton. A gyermek napi képei Hogy megmutassák a barátait, hogy mennyire nőtt fel az előző naphoz képest. A férjére / társára küldött személyes üzenetek, akiknek magánszemélynek kell maradnia.
Olvassa el továbbá: Gyermek fotók a Facebookon, Contrar-on vagy kedvezően?
Következtetésképpen, A Facebook falán tényleg elolvashatja mindent. De tényleg biztos vagy, hogy ezek a fényképek vagy frissítések minden minimális változásra igazán érdekli a virtuális barátaidat, és nem? Néhány esetben nem lenne jobb, ha egy kicsit korlátoznánk magadat? Itt vannak a 10 dolog, mint az unalmas, mint az anyák a Facebookon. És mivel foglalkozol?
GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here