A szívócsésze és a csipeszek: használata és milyen kockázatokkal

Forrás: Shutterstock

Szívócsésze és csipeszek: hogyan működik az üzemeltetési szülés az olaszországi csipeszekkel és szívócsészével, amikor használják őket, és amelyek komplikációk lehetnek

Szívócsésze és csipeszek

Néha a természetes szülés leáll az utolsó fázisban: kiűző.

A nő teljesen kitágult, de az ő kis hatékony összehúzódások, használata epidurális érzéstelenítés, vagy az ő szegény együttműködés fáradtság meghatározza nehézséget jelentett a végső lökés, és a gyermek fejét, még ha jól elhelyezett nem csökken. Ezekben az esetekben használható Szívócsésze és csipeszek A szülés során.

Ebben a cikkben

  • Üzemeltetési szállítás csipeszekkel és szívócsészével
  • Csipeszek, következmények
  • Szívócsésze használata a szülés során
  • Csipeszek és szelesek Olaszországban

Üzemeltetési szállítás csipeszekkel és szívócsészével

Ha a baba feje nem túl magas, vagy a nő medence túl szoros ahhoz, hogy a magzat áthaladjon, az orvos dönthet úgy, hogy üzemeltetési A születés hatékonyan olyan eszközöket használ, amelyek lehetővé teszik a gyermekfej lejtését a kiutasítási idők felgyorsítására.

Így ez a csipesz

Az csipesz Ezt 1600-ra találták, amikor már abban az időben felfedezték, hogy hasznos lehet a baba fejét. A csipeszek két keresztbe esett fém karból állnak Mint egy nagy féknyereg képes arra, hogy a baba fejét egy rövid idő alatt ugyanolyan kiömlötte.

17 Fotók

Hogyan lehet békés és természetes születés

menj a galériába

"Zen" születést akar? Íme néhány hasznos tanács

Csipeszek, következmények

Használja a csipeszek nem teljesen szabad a kockázati akció, a kicsi bemutathatja a kopásokat az arc és a fül szintjén, és még az anya is szenvedhet bőrfaculációt, ezért kevéssé használható, az orvosok inkább császármetszetet használnak (ha ez lehetséges) vagy a tapadókorong Melyik a második eszköz az orvosok számára, hogy elősegítse a szülés kiutasító fázisát.

Olvassa el továbbá: segítség nélkül távozok

Szívócsésze használata a szülés során

Ott tapadókorong Az ötvenes években feltalálták, és a szivattyú végén lévő fém pohár használata, amelyet hüvelybe helyeznek, és közvetlenül a gyermekfejre alkalmazzák. A kis fejre szorosan alkalmazott szívócsésze egy fogantyúval rendelkezik, amely a külső csőre és az orvosra van elhelyezve, amely ezt használja a fejét a teljes kijárat felé történő forgatásával.

Valamint a csipeszekkel, a gyermek kiutasító fázisa még mindig követhető A természetes forgás, hogy a test teste van'kiutasítás. Ez a módszer biztonságosabb az anya szövetei és a kis. , L' Az egyetlen hátránya, hogy a gyermek a fejét okozó fej nyúlását mutathatja be'A szívócsész szivattyú használata, de ez a változás eltűnik a születés utáni napokban.

Csipeszek és szelesek Olaszországban

Évek vannak, hogy a szívócsésze és a csipeszek ezeket nem használják gyakorisággal A szállítási teremben. Az csipesz Már nem használható, magyarázza Enrico Ferrazzi, a Női Tanszék igazgatója, Anya és újszülötte a Buzzi Kórház Milánóban, míg a tapadókorong Az esetek 10-20 százalékában alkalmazzák a gyermekfej pozíciójának megváltoztatását és a kiutasítás előmozdítását.

Olaszországban ma a tapadókorongot használják ma, egy kisebb műanyag sapkával, amely nem gyakorolja a nagy nyomást, mint a régi tapadókorongokat, de egyszerűen módosítsa a fej tengelyét. A csipeszeket elhagyták, mert a felhasználás jelzései most a Cesarean szállításra szolgálnak

Gpt inrond-birth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here