Fagyasztott mágia és sikere

Az Amberuoso Emmanula pszichológus megbeszél magával fagyott, sikere, és miért szeret gyerekeket, de felnőtteknek is

Mert fagyasztott szeretni szereti egymást

Ott Hókirálynő Ez az egyik Andersen tündérmesék, amelyek inspiráltak egy animált filmet a Walt Disney: Fagyott - a jég királysága. A zenei, a sikerének köszönhetően először a mozi történetében szereplő rangsorban áll, a kategóriájában, a bevételek diadalmasaként.

20 fotó

Fagyasztott a jég királyság

menj a galériába

Fotó a Disney fagyasztott rajzfilm, a jég királyság

A telek különösen jelentős és két nővér narre, Elsa és Anna, a szülőktől a gyermekkorban eltávolították Mivel a legnagyobb, mágikus hatalmakkal felszerelt, amelyek nem irányítják, véletlenül befolyásolják az alacsonyabbat azáltal, hogy szinte az élethez vezetik. Valójában a nagyon szép és képzeletbeli karakterek trolláitól mentesek. Nagyon erős vérkötés, amelyet azonnal akadályoznak, de ami életet ad egy sor festői és szellőztető ablakok számára.

Olvassa el: "Frozen - A jég királyság" Blu-ray és DVD-be érkezik

Mindkét tartalom, elég gazdag Fuffe jelenetek és néhány képregény versekben, hogy a kezelt téma lehetővé teszi annak sikerét. A főszereplő az, hogy milyen szeretet, nagyon szeretem: A szív és a legtisztább érzésein keresztül a konfliktusok feloldódnak, és a történet a boldog véget ér, miután egy sor szóban bonyolult és látszólag nehéz helyzetek kezelni.

Pontosan az a jelentős kapcsolatok, amelyek a filmet különösen intenzívvé teszik és megnyerő, hiszen ellentétben a tárgyalt témák a másik Cartoon, az igazi értéket továbbítjuk jelenlétének köszönhetően a két karakter, hogy annak ellenére, hogy a sokszínűség és a nehézségek keresek és megvédjék magukat. Fagyott Beszéljen az érzelmekről, érzelmekről és kötvényekről amelyek az elengedhetetlen összetevőt képviselik bármilyen konfliktus vagy félreértés kezelésére.

6 Fotók

Fagyasztott - A Jég Királyság: Játékok és rajzok

menj a galériába

Színező oldalak fagyasztva - színező oldalak és játékok nyomtatás a fagyasztott jég királyság, a rajzfilm világszerte sikerült

Jelentős és fontos kapcsolatokat vezetnek be, mint például a nővérek között, akik a szokatlan nevelés ellenére és bizonyos módon "büntető", továbbra is kapcsolódnak, és arra törekszenek, hogy újra létrehozzák affektív kapcsolatukat. Szétválasztják a serdülőkortól, de ez az "elhagyás" olyan szenvedést generál, amely még évekig is kijön, amikor újra találkoznak: ez az, hogy az Anna haját a szőrszálak megsemmisítésével csak a végén vesszük meg, amikor egy gesztus szeretet diadalja az életükben, megmentve őket.

Olvassa el azt is: "Mi a félelem Peppa sertés!"

A téma mély értelme van, és Walt Disney meg akarta rámutatni Az ismerős kötvények legfontosabb szempontjaÉn és a feltétel nélküli elfogadás. Mindegyik saját sajátosságaival és hiányosságokkal, képes adományozni és adományozni a másiknak, annak ellenére, hogy ez a gesztus nem SCEVRO a hibákból. A karakterkülönbségek A nővérek között lehetővé teszi számodra, hogy megértsen egy sor üzenetet, amely a zenei úton érkezik, a nyilvánosságra érkezik: míg Anna édes, bátor és határozott, és néha kínosnak tűnik az ügyetlen kísérletben, hogy a "Hercegnő"Spontán és teljesen különbözik a leginkább jelentett és fenntartott ELSA-tól, és annak ellenére, hogy meglehetősen félelmetes, a mágikus hatalmak nem megfelelő koordinációja miatt, valójában nagyon erős.

Az a képesség, hogy önkéntesen kezelje a potenciális (és érzelmek) felhívja az elme Az uralkodó impulzusok rossz irányítása az ösztönös karakteres tulajdonságokkal rendelkező személyiségekben És ez egy látható okból, hogy éppen a különösen nehéz körülmények között is az érzelmi szinten, hogy Elza köt baj, egy sorozat „hatások”, amelyek a származási nem tudja.

20 fotó

Fagyasztott a jég királyság

menj a galériába

Fotó a Disney fagyasztott rajzfilm, a jég királyság

Így nyilvánvalóvá válik Elnyomni kell, hogy szabadon kifejezze magát teljes hitelességben Elmegy azoktól, akik szeretik, de Végül tiszteletben tartja sajátját Egyéniség és lényege. Ezért számos elvárásból és társadalmi, családi és viselkedési impozícióból kiadás Mert különbözik attól, hogy egy királynő várható, lány, egy nő. A TOTO-ban nincsenek teljes egyének, és tökéletesen határozottabb határtalanok, annál inkább "hibás" -t fognak mutatni más versekhez.

Léteznek és különböznek saját készségeivel, és az egyedülálló képességgel minden ember egyedülállóvá teszi. Ennek a sokféleségnek az alapvető aspektusa csak abban áll, hogy mások elfogadását, mint ők, és megtanulják értékelni a szeretet legtisztább és legegyszerűbb formáját. TRUE LOVE ", az Anna eredetileg kedvező férfi karaktert képviselve, később pedig a választás reálisabb nézetére jelent meg a szerelem Ideális helyett konkrétabb és tiszta, tiszta és egyszerű, Távol a kondicionálótól, amely pilóta az illúzió kezdeti értékelését.

Olvassa el: Rajzfilmek vagy tündérmesék: Ki nyeri a gyermekeket?

Ezért kívánatos lenne ezekkel a feltevésekkel, hogy a világon elosztott rajzfilmeket vagy videojátékokat, valamint az új generációk közös használatát alapeljékAz oktatás a mélyértékek és kapcsolatok tanítása felé irányult a küzdelmek vagy háborúk szimulálása helyett sokan azt javasolják.

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here