San Martino ünnepe elmagyarázta a kisit, a történelem és a legenda között

Forrás: Shutterstock

A hagyomány San Martino magyarázta gyermekek között mítoszok és legendák, aki megmondja az élet a szent zarándok és az ő mágikus köpenyt.

Minden év november 11-én ünnepeljük San Martino di Tours, Cristiano püspök a negyedik században élt Krisztus után, amely körül olyan történetek és legendák, akiknek a felnőttek, hogy a gyerekek szeretnek. A San Martino hagyománya tele van történettel és mítoszokkal, amelyek a paraszti életből származnak: a gazdálkodók gyakran novemberi napon kihasználják a hordókat és megkóstolják az új bort. De nem csak: aIndián nyár Az őszi, különösen enyhe és meleg, amely úgy tűnik, pontos, mint minden évben, a téli időszak közepén.

Körül San Martino köpenye, Hihetetlen erejének, kedvességének és bölcsességének szimbóluma, sok legendát forog: a Szentség életét, aki megérdemelte a szerepét, mint egy igazi főszereplőt a homonim költészetben Giosuè carducci Ez is az olasz irodalom valódi sarokköve. Az utazás hihetetlen hajlandóságához San Martino is a Pilgrims védőszentje. Olaszország számos régiójában San Martino valódi nyaralás esélye, hogy ezt a mitikus alakot lenyűgözi a gyerekekkel. Itt van a legszebb története és hagyománya, hogy 201 november 11-én elmondja, hogy megünnepeljük a San Martino nyarát.

Olvassa el az Esopo fázisai, a gyerekek számára a gondolkodás lehetősége

Ebben a cikkben

  • A San Martino hagyománya elmagyarázta a kicsieket
  • Legends On San Martino
  • A San Martino óvodai rímje podcastban

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here