A kórház, ahol megtanulod az anyát

A klinika aktív a San Paolo di Milano kórházban, hogy segítsen a fiatal anyáknak

Az elmúlt időkben Olaszországban a kiskorúak közötti terhességek száma 0,5% -kal nőtt az ISTAT-adatok szerint. Ahhoz, hogy megbirkózzanak ezeknek a fiatal anyáknak a szükségleteivel, 2007-ben a Milánóban a San Paolo Kórházban merültek fel a Milánóban, ahol a jövőbeli anyák találkozhatnak nőgyógyászok, szülészek, pszichológusok készen áll arra, hogy meghallgassák őket, és támogassák őket a terhesség idején és még később, számos kezdeményezéssel, amelynek célja a helyes anya-gyermek megközelítés javítása.
Hogyan születik az "ifjúsági anyukák" projekt?
A fiatal anyákkal foglalkozó klinika 2007-ben a karipoló alapítvány és a FAV (Ambrosian Federation for Life) ösztönzésére irányult, most több mint 50 a serdülők terhessége sikeresen követi ezt a struktúrát, amely az összes referenciapontá válik A terület fiatal anyái. A "fiatal terhességek" klinikát mindazoknak a lányoknak címezték, akiknek 14 és 20 év között kell követniük, és a terhességek és a gyermekük első két évében kell segíteniük.


Olvassa el továbbá: az elkészített kurzus fontosságát

Milyen statisztikák mondják?
Becslések szerint 2011 első 6 hónapjában 800 gateler, akik a kórházba bízták. Paul 5,5% volt egy kiskorú, pontosan, hogy megbirkózzon az igényeikkel, úgy döntöttek, hogy olyan struktúrát hoztak létre, amely gynecológusokat, szülésznőket, pszichológusokat, egy erős csapatot hoz létre, amely képes támogatni és oktatani ezeket a nagyon fiatal anyákat az anyaságnak, tanítják őket a zsonglőröknek, Otthon, iskolai házi feladat és barátok elhagyása. Az ilyen korai életkorú anyaság soha nem könnyű, és ha az anya nem támogatott megfelelően, előfordulhat, hogy nem képes megfelelő kötvényt fejleszteni gyermekével.

Hogyan működik a klinika?

A klinika célja olyan fiatal párok, amelyek közelednek a szülők valóságához, akkor az újszülöttek és a szülők növekedésének kísérő útja. Az orvosi csapat célja, hogy megfelelő kapcsolatot teremtsen a szülő és a gyermek között, növeli a neo-anyákat

felelősség

, gondoskodni, hogy megakadályozzák a pszicho-fizikai elhagyás állapotát, és így csökkentsék a csecsemőbüntetés eseteit, amelyeket a nem megfelelő súlyos szülők tartanak fenn, vagy felkészültek arra, hogy lefedjék azokat a fontos szerepet, amelyeknek célja. A területen bemutatott kezdeményezések és az alapvető szükségletek eloszlása ​​szintén szponzorált: tej, pelenkák ruhák, gyermekgondozási tárgyak, mint például az anya

gazdasági nehézség

és szükség van külső segítségre.

Közben

prenatális időszak

A fiatal anya a San Paolo Kórház szülészetének és nőgyógyászatának klinikáján található, a gyermek születése után az anyák és partnere a kísérő szolgálatban a San Paolo Kórház növekedéséhez fognak üdvözölni, ahol a Neuro-pszichomotriások , a pszichológusok és az egészségügyi személyzet hosszirányú pályát javasol az interjúkkal, megfigyelésekkel, tesztekkel, amelyek az anyai érzékenység növelésére és a gyermekek növekedésének ellenőrzésére irányulnak, akár 14 hónapos életig is. A leginkább problémás esetekben a lakossági támogatási találkozók is aktiválódtak a gyermekek teljes első évében.

Olvassa el is: az olasz anyák megerősítik Chiocie-t

Akik fiatal anyukák?

Gyakran ezek azok a lányok, akik viszont nagyon fiatal anyákkal rendelkeznek, akik 15-16-kor elgondolkodtak, ezek a kívánt terhességek, keressük, a terhességet az emanciipe és a társadalmi-affektív autonómiájuk elérésének módja. A legújabb ISTAT adatok szerint 10.000 terhesség a kiskorúak által az egész nemzeti területen, 7.088 olasz serdülők voltak, és 2.495 külföldi lányok.

Chiara Zambelli

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here