"A bab"

A férfi és a találkozó a nőgyógyász és a bab, az első ultrahang alatt. A második epizód az "apu hűvös": az apa szempontjából terhesség...

Első ultrahang. Apa reakciója

Az első 3 hónap a leginkább finom. Ők azok, amelyekben a pár szeretné kiabálni a négy húszig, amely trióvá válik (vagy egy kvartett vagy ritkán még ritkábban), de a szuperhearanciáért jobb várni, mert a leginkább a kockázati időszakban van. Az anyanak nem kell túl sok erőfeszítést tennie, vagy hirtelen mozdulatok, mint például a bungee ugrás és a Tour de France nem ajánlott; megnyilvánulhat Malesseri e Nausee és általában megjelenik (és általában megoldani) bármilyen szövődményeket.

Mindezenáltal a férfi számára semmi sem változik semmi, nincs semmilyen kézzelfogható bizonyíték arra, hogy mi történik, és a terhesség továbbra is homályos ötlet, valami csak arra a tényre van kötve, hogy partnere nem iszik bort, nem eszik sonkát és sírni, vagy nem nevethet semmit, még egyszerre. Általában Szexuális vágy cseppek (a nő közül, mivel a férfiak többé-kevésbé ugyanolyan maradnak, mint a 16 éves kortól), de az ellenkezője is előfordulhat, és a pár megtalálja a korai napok ardorjait, amikor egy fia tudományos fikció volt, valami csak másokkal történt.

Olvassa el: Szerelem van egy késésem!

De az utolsó eset lelkesedése mellett a férfi némileg közömbös marad a helyzethez: nem látja a gyomrot, és nem látja a melleket. Ezután az ultrahang érkezik. A férfi első alkalommal érintkezik a hírhedt nőgyógyászral, ez a titokzatos egyén, aki rendszeresen megtekintette az intimitását a nő, mindig tapasztalt egy látens gyanúval, különösen, ha az ember. Az én esetemben ez egy úriember ötven, folyó fehér haj, kék szemek és bőrkabát (nem a látogatás során, de úgy tűnt, hogy az életem legfontosabb napja, néhány óra, mielőtt bemutatta a fiunkat, de csinálok spoiler); egyfajta érett és megnyugtató fonzie, hogy szinte sajnálom, hogy nem engedtem meglátogatni.

A nő az ágyon fekszik, mellette egy olyan TV, amely furcsaan nem továbbítja a futballbajnokságot, és az orvos elkezd mozogni a hasán egyfajta mikrofon, talán kommentár. A férfi megpróbál szenvedni a fekete-fehér furcsa foltokról, amelyek a képernyőn megjelennek, de csak látják Egyfajta bab, egy szakaszos fekete ponttal. - Ez a szív, amely veri, most érzem magam. A férfi végül rájön, hogy a bab az ő fia.

36 Fotók

A tökmagból, milyen nagy a gyermeke

menj a galériába

Fényképek a zöldségekről és gyümölcsökről, hogy ötlete legyen arról, hogy a gyermek hogyan nő a terhesség 40 hetes

Egy második töredéke emlékeznek a szülei zavarba ejtő magyarázatairól, akik azt mondták neki, hogy az ember hogyan táplálja a vetőmagot a nő és csodák, ha véletlenül nem tervezi a rossz magot, és végződik, hogy egy hüvelyes fej, ​​míg Dr. Stonzarelli "felemeli a hangerőt", és elterjeszti a verte hangját. A bab kis szíve nagyon gyors, És a jövő szülők szinte elérik ugyanazt a sebességet, annyira érzelem. Abban a pillanatban a kézzelfogható teszt, ami igaz. Életünk társunk hasában van egy másik élet. Most már csak egy bab, amelyet ugyanabban az időben keresünk, amikor megpróbálunk felismerni néhány hasonlóságot a családdal vagy a Nonna Maria kertjével, anélkül, hogy észrevennénk, hogy mi lesz néhány hónapon belül (és aztán néhány év múlva , majd néhány évtizede).

A férfinak türelmesnek kell lennie, mindenkinek kell állnia kilenc hónap. Majd azt is találja meg még inkább, amikor egy csodálatos gyermek születik ebből a babból, a szuper gyors szívvel, egy gyönyörű anya és egy apa, aki még mindig megkérdezi, hogy ez a szeretet (és ez a türelem) lehetséges. Egyelőre csak simogassa a bab a hasa a partner és tartózkodás közel hozzá, amennyire csak lehet, soha nem teszi őket semmiről, várva a leghihetetlenebb ajándék, amit valaha is csinálni.

GPT inrond-terhesség-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here