A tejelő rocker étrendje: mit kell tennie?

Körülbelül 5 év A tejtermek kennelek elkezdődhetnek, hogy a végső fogakra változtassák a változást. Ami jobb?

Körül öt / hat év A gyermek elkezdheti megváltoztatni a fogakat. Az első tej dentin elkezd sziklázni, majd hirtelen esik.
Az legendák A tejfogak leesedése olyan sok. A leghíresebb és szeretett az, hogy Fatina del dentino (olvasás): Az elesett fog a párnán vagy a ház titkos helyén rejtőzik. Éjszakai idő A tündér megérkezik, hogy beillesztse, hogy beillesztse a gyermek kenneleket, és cserébe egy érmét vagy egy kis ajándékot hagy.
Olvassa el továbbá: Speciális fogak, a fogorvostól származó tejből
Általában a gyermek tudatában lesz, hogy a fog (Általában a felső metszővel kezdődik, majd az alsó részekkel) fenyegető és azt mondja, hogy anya. A fog két vagy három hétig is elfogyaszthat.
A fog által elhagyott térben, majd megnyeri az utolsó fogat.
Egyszer a nagymama Használt támadás A fogat egy olyan szálon lógott, amelyet egy ajtófogantyúhoz kötött, amely erővel zárva volt: Ily módon a függő fog egy másodperc alatt.
Ma nehéz ilyen módszereket használni, részben azért, mert most használja, várjon, amíg a fog egyedül esik, talán csak egy kis sürgetés '.
 
NÉZD MEG A VIDEÓT: Hadd növeljem a fogakat
Hogyan kell eljárni, akkor?
Ha a fog elkezdi keltetni, tanácsot adhat a gyermeknek kötekedik óvatosan a fog hegyével nyelv Vagy hogy megérintse az ujját. De anélkül, hogy kényszerítené az eséset, mert a swing csak a csökkenés kezdete, és jó, hogy soha ne erőltesse a természetes eseményeket. Nyáron hasznos lehet néhány "trükkök" használata, hogy megkönnyítse a függő fogak leválasztását, például a gyermeknek egy szépen kínálja jégcsap, Vagy egy alma, amelyet harapásban vagy nyers sárgarépában élveznek.
Ha a gyermeknek kellene lenyel tudatlanul a tej kötelessége Nincs kockázat, az egyetlen probléma meg kell találnia egy jó történetet, hogy elmondja a fogak tündérének!


Előfordulhat, hogy szükség van arra, hogy "adjon egy kéz" a dint, hogy véglegesen csökkenjen. Gyakran csak egy kis részre vonatkozik. Ezen a ponton kipróbálhatod aHázi kitermelés Tiszta zsebkendővel. Ha a fog most leválik, előfordulhat, hogy még nem jön ki egy kis vért. Ha egy kis megjelenik vérzés A vérző gumira nyomást gyakorolhat egy tiszta garrelnyel, amíg a vér megáll.
Ha az idők vizuálisan feszültek, és a inga Nem igazán akarja tudni, hogyan kell eljövedni, akkor fordulhat a fogorvoshoz. Ő gondoskodik az extrakcióról, egy kicsit fájdalomcsillapítóval, hogy elkerülje a fájdalmat a gyermeknek.
Még mindig fontos, hogy megtervezze fog látogatás (OLVAS) Körülbelül 5/6 év, bár a fogak helyzete rendszeresnek tűnik: a szakember véletlenül értékeli az esetet, és végül folytatja a hintázó fog kivonását.
Röviden, jobb várni, hogy a dentino, aki sziklák esik egyedül - talán segít neki egy kicsit - de ha a fog állandó Vizuálisan vezet, és a kockázat az, hogy rosszabb lehet, vagy áthalad a fogorvosnővel (OLVAS), aztán jobban kivonja a tejet a tejből, hogy elhagyja az újat.

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here