A terhesség első tünetei az első héten

Forrás: Shutterstock

Néhány tünet előfordulhat a koncepció után: Lássuk, mit jelentenek az első hét terhességének tünetei

Az első hét terhességi tünetei

A terhesség első hetében csendben haladhat, vagy valamilyen módon nyilvánul meg magának.

Vannak olyan tünetek, amelyek azóta előfordulhatnak A terhesség első napjai Bár a legtöbb nő elkezdi észrevenni néhány változás később.

Mi a tünetek az első héten terhesség?

Hallgassa meg a podcastot a terhesség első tüneteivel

 

A terhesség első tünetei

Kétségtelenül első tünetek Leggyakoribb és a terhesség kezdetének gyakori fogantatás, Én:

 • mellfeszültség és duzzanat és bosszúság mellbimbók
 • bosszantó bizonyos típusú szagok
 • Nagyobb érzékenység és ingerlékenység
 • éhség
 • fáradtság
 • hányinger
 • Hátfájás

Természetesen még mindig túl korai, hogy a leginkább klasszikus és ismert legyen Terhesség tünetek, Mint az émelygés vagy a hasi görcsök vagy más tünetek, és minden bizonnyal korai, hogy a terhességi teszt, azért is, mert hivatalosan még nincs késedelem a menstruációs ciklusban.

 • Az egyik A terhesség első tünetei és a érzés amely az első héten is megnyilvánulhat a fogantatás után. Néhány egyszerű napi tevékenység, mint például a vásárlás vagy a gyors séta sokkal nehezebbnek tűnhet. Többet tudsz kapni álmosság és el akar menni aludni korábban. Ezt a szervezetben és a hormonális szintek növekedéséből származó változások okozhatják. Nyilvánvalóan a fáradtság is sok más tényező is okozhat, mint például a stressz, a depresszió, befolyásolja stb.

Terhességi tünetek az első hetekben

Az első hónapban is szenvedhetsz Alacsony Belly Pains és a hátfájás A gerinc alsó részén, hogy egyes esetekben a terhesség alatt tarthat. A terhességtől függetlenül a hátfájást a ciklus közvetlen érkezése is okozhatja, a gerinc és az ideges vagy fizikai feszültségek problémáiból.

21 Fotók

20 terhesség tünete

menj a galériába

Íme a legegyszerűbb tünetek, amelyek megérthetik, hogy várják a babát

 • Azonban lehet, hogy van néhány könnyű vérveszteség. Ők az úgynevezett növényi veszteségek, amelyek az előfordulás után 6-12 napig tartanak fogantatás és az a tény, hogyembrió A méh falához ragaszkodik.
 • Ők is megjelennek néhány tünetek amelyek általában soha nem kapcsolódnak a terhességhez. Például székrekedés vagy rendellenességek emésztőrendszeri. Ez azért van, mert a hormonok a terhesség befolyásolhatja az egészségügyi, a gyomor-bél traktus: puffadás, duzzanat, és a hasi fájdalom lehet elég gyakori, vagy éppen ellenkezőleg, a hormonok lassítja a bélműködést, és székrekedést okozhat.
 • Lehet, hogy olyan tüneteket is tapasztalhat, amelyek meglepetés lehetnek túlzott nyáladás, Egy olyan rendellenesség, amely közvetlenül az émelygéstől és vele függ, a terhesség első heteiből mutatták be, és általában a harmadik hónap körül eltűnik. Gyakran ez a feltétel a ptializmussal együtt történik, azaz a lenyelés nehézsége, amely akkor következik be, amikor a nyál mennyisége túlzott lesz. Viszont a hányás hányáshoz előállított nyál lenyelésének nehézsége a bőséges nyáladás oka. 

Ne feledje, hogy minden nő és minden terhesség más, így kevés tünet lehet univerzálisnak. Továbbá Nem mondják, hogy megtapasztalhatja az összes leírt tüneteket, Bár mások lehetnek. Ha egyes tünetek zavarba kerülnek, tanácsot adunk, hogy mindig beszéljen róla a megbízható orvosával.

Olvassa el továbbá: Terhesség tünetek: A szülésznő válaszol a bolygók gyakran feltett kérdéseire

Terhesség tünetek a ciklus előtt

Szükséges továbbá szem előtt tartani, hogy gyakran a terhesség és a premenstruációs szindróma tünetei hasonló.

Fáradtság, duzzanat és hasi fájdalom, vízvisszatartás, könnyű súly, mellfeszültség és ízületi fájdalom, pattanások, hasmenés vagy székrekedés, fehéres folyadék szivárgás. És még mindig ingerlékenység, melankólia és szomorúság, hangulatváltozások és koncentráció fenntartása: ők a főbbek tünetei premenstruációs szindróma, amely általában egy hét / 10 nappal a menstruációs ciklus megérkezése előtt jelen van.

Hogyan kell érteni, ha terhes vagy? A terhesség tünetei a korai napokban

Hogyan kell megérteni, ha terhes vagy, ha gyakran A terhesség első napjai tünetei Megzavarják magukat a premenstruációs szindrómával? Nagyon nehéz megkülönböztetni a terhesség jeleit a bejövő ciklusokkal. Általában hányinger és olyan tünetek jelenléte, amelyek általában nem jellemzőek a menstruációs ciklus korszakára, képesek arra, hogy megértsük, hogy terhes. A tanácsadás azonban terhességi teszt elvégzése vagy az elemzés elvégzése.

Az extrauterin terhesség tünetei

Melyek az extrauterin terhesség első tünetei? Gyakran hasonlóak a fiziológiai terhességhez. Így hányinger és enyhe hasi fájdalom jelenik meg. Ezt követően a terhesség előrehaladása esetén a spontán abortusz tipikus jelei lehetnek, ezért a vérveszteség és az alacsonyabb hasi fájdalom növekszik. Ezekben az esetekben azonnal el kell menni a sürgősségi helyiségbe. Ott ektopiás terhesség nem végezhető el, majd folytassa a terápiás abortusz.

Terhesség számítás

A legtöbb terhesség körülbelül 40 hétig tart, és a terhesség kezdete adódik Körülbelül 14 nappal az utolsó menstruáció után. Ezt a rendszert különösen a klinikai területen szolgálják, mert nem ismerhető biztosan, ha a koncepció történt. Általában egy kemény terhesség 38 hét, De a bizonytalanság szerint a születési dátum kiszámításának legjobb módja, hogy számoljon 40 hetes, vagy 280 nap, az utolsó menstruációs ciklus első napjától.

Ovulációs számítás

A termékeny időszak kiszámítása? Hogy növeljék a megtermékenyülés esélyét is fontos figyelemmel kísérni a tünetek a overvated ovuláció (például összhang a nyaki nyálka vagy mérési bazális hőmérséklet), hanem folyamatosan a naptár a menstruációs ciklus, hogy megértsük, mi a termékeny nap a hónap. Általában 28 napos ciklusban a termékeny időszak ablaka 4-5 nap a hónap 14. napján.

Béta hcg

Az első hetekben a Beta HCG hormon értékeinek elemzése segíthet társkereső pontosabban. Ott Humán Corizica Gonadotropin, vagy hcg, valójában a terhesség alatt előállított hormon és a házi készítésű terhességi vizsgálatok nem jelzik ki ezeket a hormonok jelenlétét vagy kevesebbet. Különösen a terhesség kezdetén a HCG értékei gyorsan növekednek, majd a terhesség harmadik hónapjának végéig alacsonyabbak és stabilizálódnak.

Kérdések és válaszok

Kérdések és válaszok

Amikor megjelenik a terhesség első tünetei?

Hányinger és hányás, a terhesség leghíresebb tünetei között, elkezdenek bemutatni magukat 2 és 8 héttel a fogantatás után

Melyek a jelenlegi terhesség első tünetei?

A terhesség kezdetének első megbízható tünete a ciklus hiánya. De ez mellett ez a nagyon gyakori és gyakori tünetek: mellfeszültség és duzzanat, bosszantó bizonyos típusú szagok, éhség, fáradtság, émelygés, hátfájás

Amikor a hányásod terhességben kezdődik?

A hányinger a terhesség első leggyakoribb és bosszantó tünete. Nem mindegyik szenved. Az émelygés általában a terhesség első három hónapjában jelenik meg, és gyengülnie kell a negyedik hónaptól.

Melyek a terhesség első hetében a tünetek?

A terhesség első hetében csendben haladhat, vagy valamilyen módon nyilvánul meg magának. Vannak olyan tünetek, amelyek a terhesség első napjaiból is bemutathatók, még akkor is, ha a legtöbb nő elkezdi észrevenni néhány változás később. Az első tünetek a mellfeszültség, émelygés, nagyobb érzés a szagok, a fáradtság, a hátfájás.

Mennyi ideig tart, hogy terhes legyen a kapcsolat után?

Egyes tanulmányok szerint a spermiumok elérhetik az ovulót az ív csak harminc perc alatt. Emlékeztetni kell arra, hogy a tojás körülbelül 24 órán át termékeny és megtermékenyíthető, de a spermatozoa 72 órán át létfontosságú maradhat.

GPT inrond-terhesség-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here