Macskák tudják, hogy egy nő terhes

Forrás: Shutterstock

Macskák tudják, mikor van egy nő terhes. De mit értenek, és hogyan mutatták be? Fedezze fel az egész igazságot ebben az útmutatóban

A macskák tudják, hogy egy nő terhes: igen vagy nem?

Amikor egy pár megtudja, hogy várjon egy gyermeket, általában különleges pillanatot szervez, hogy elmondja rokonok és barátok. Háziállatokkal ez nem lehetséges, de nagyon gyakran, hogy felfedezzék egyedül. Így például, például macskák.

Különösen érzékeny állatok és nagyon fejlett szaga, macskák tudják, amikor egy nő terhes. Megértik, hogy a nőben fontos változás, és módosítja szokásaikat, attitűdjeiket, a viselkedésüket a szerető felé.

A macskák felfedezik a terhességet a nő előtt

Ez is megtörténhet A macskák felfedezik őt a nő előtt. Amikor az asszony még mindig a terhesség nem végezte el, amikor nem tett semmilyen tesztet, vagy elkezdődik, talán gyanítható, hogy terhes, a macska már megértette.

Természetesen nem tudja, hogy terhesség, de észleli, hogy valami megváltozik a szeretője testében. Innen még az állatban is számos változásokat hoznak létre, amelyek jobban szerethetők, idegesebbek, féltékenyebbek.

Lássuk akkor, Milyen macskák tudnak másolni, ha egy nő várható És mit tehet a nő, hogy segítsen a kedvence számára, hogy hozzászokjon egy új valósághoz, és később, egy új "bérlő" érkezéséhez.

Mi a macska, ha egy nő terhes

Ez történik például, hogy általában magányos és családi macskák, elkapják a fejlődő változást a nőben, és elkezdenek dörzsölni, a az olvasztott csak a terhes, Mint korábban soha nem tették.

A macskák érzékelik a szagát hormonok Melyek, a terhesség növelése: C a progeszteron, az ösztrogén, az emberi korion gonadotropin (hormonok hCG) nagyobb előállítása. Nem csak a túlérzékenységükkel és az erős szaga érzésével a macskák is kezelhetik Hőmérsékletváltozások a test.

A macska figyelmezteti a női szokások megváltoztatását, különböző mozgásait és elindul - általában - furcsán viselkedik. Ne légy meglepődve, ha a macska többet figyel, ha mindig a szemed van rám. A terhesség alatt inkább szívesebbé válhat, mint a korábban, vagy még féltékenyebb példában.

Általában szeretetteljes macskák, éppen ellenkezőleg, leválaszthatják magukat, elkerülve a szeretőjét a terhesség alatt, figyelmezteti, hogy valami változik, a szagoktól a női pozíciókig (Backwalked Back, lassabb mozgások).

Terhes nő: Hogyan viselkedjünk egy macskával otthon

A terhesség 9 hónapjában, ha az anomális attitűdöket megjegyezzük a macskában, jó, hogy ne hagyja figyelmen kívül, hanem inkább Segítsen a kisállatnak Ehhez az új helyzethez.

Ha például a macskát kevéssé figyelembe veszik a terhesség alatt, előfordulhat, hogy nem fogadja el a baba érkezését otthon, és következésképpen elkezdheti a kellemetlen dolgokat, mint az otthoni igények, vagy a különböző fajták ellenére. A macskák tehát nem szabad kizárni, félretéve, de kezeljük a ugyanazt a figyelmet az elsőre, Még a terhesség alatt is.

Ez fokozatosan lehetővé teszi a macskák számára, hogy alkalmazkodjanak ehhez az új valósághoz, még elfogadva egy új kis mester, vagy az otthoni kis szerető érkezését.

Macskák és terhesség: óvintézkedések

A macskákat gyakran veszélyeztetik a terhesség és a toxoplazmózis hordozói. Hogyan kell tehát viselkedni egy terhes nőnek egy macskával, és mely óvintézkedéseket kell tennie?

Először jó tudni ezt toxoplazmózis Ez egy olyan betegség, amely átvihető a magzat a macska ürülék, ha az utóbbi fertőzött (én oocisztához unplooked). Ezért jó tehát, hogy a nő mindig kesztyűt és sebészeti maszkot visel, amikor az alom és a macska egyéb dolgai (tálak és játékok).

Előnyös lenne, ha valaki más gondoskodik a Macska terhesség alatt, Azonban megtalálja az utat annak érdekében, hogy ne éljünk az elszakadástól a szeretőtől, amely szerint a várakozás szerint féltékenységet okozhat, és nem elfogadja a kis bejövő.

GPT inrond-terhesség-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here