A helyes tanácsok a születés után fogyni

Amikor elveszítem a terhességben vett kilót? Kérdés, amely gyakorlatilag minden nő a szülés után. Itt vannak a tanácsadás, hogy fogyasszon a szülés után, az első, amely nem siet

Hogyan kell fogyni a szülés után

Azt mondják, hogy kilenc és tizenkét hónap között tartunk Visszatérés után születés. Persze, nézi az anyák a show világnak, hogy egy hét múlva a boldog esemény mutatott hibátlan nehéz visszatartani airigység.

De visszatér a lábadhoz a földön A nyers valóság ez: NEM fogy a holnaptól, és túlságosan korlátozó étrend és stresszes üléseken mennek keresztül az edzőteremben, fizikuma már a terhesség alatt élt a terhesség alatt.

9 Fotók

Tippek a terhesség utáni veszteségért

menj a galériába

Hogyan lehet elveszíteni a terhesség alatt felhalmozott fontokat? Íme néhány tanács

Annyira jobb, ha óvatos, türelmesen, felejtsd el a közös helyeket, és ne siessen az időkben. És akkor adunk neked néhányat Tippek a szülés utáni veszteségért:

 • Nem az étrendnek, ha ápolók

A gyermeke sok és speciális tápanyagot igényel (fehérje, vas, futball

..

) És sok energiára van szükséged a szoptatásra.

 • Ne siessen, és nyugodtan vegye

A tested terhesség alatt valódi csodát tett. Önn belül egy új élet növekszik, egy új ember, és csak el tudod képzelni, hogy mi történt az Ön által benned. Ezért teljesen normális, hogy a szülés után a tükörbe néz, és nem látja ugyanazt a formát, amit a terhesség előtt volt. Időbe telik, sok türelem És mindenekelőtt a megfelelő elvárások előtt az első űrlap helyreállítása előtt.

Olvassa el: Jó anyák szándékai a konyhában szülés után

Indítsa el újra felfedezni az édes tevékenységek örömét, amely lehetővé teszi, hogy visszaszerezze a kapcsolatot a testgel, és egy programot követve Perineális rehabilitáció, ami megakadályozza a méhenergiát, az inkontinenciát és segít egy kis mozgást. Nem siethetsz, és néhány hónap múlva sem várhatsz, Általában egy évig tart, mielőtt visszatér a kezdeti súlyukhoz terhesség.

Továbbá a szülés utáni időszak nagyon finom. Úgy érzi, törékeny és fáradt, a baba elnyeli az összes energiáját, és ez nem csak a megfelelő idő, hogy szentelje magát drasztikus étrendjére, vagy megfosztja Önt az öröm, hogy az elégedettség.

 • Mozog

Sétáljon a gyermekkel, kövesse a pályát a medencében, csináljon otthon, vagy folytassa az edzőtermet a lehető leghamarabb, és az orvos által ajánlott. Hasznos lehet Post-Christmas Yoga amely mind fizikus, mind psziché részesül. Mindenesetre nem kell sietnie, a tested látta az összes színeket, és meg kell adni. Várjon legalább két hónapot, mielőtt egy édes edzést és legalább négy hónapot csinálna a Cardio feladathoz. Ne fújja magát az edzőteremben lévő kimerítő üléseken, hogy az első hónapokban ne gyakoroljon az abdominálisok gyakorlásait. Vagy jelentkezzen be a medencére, az úszás hozzájárul az ábra áramlásához, a vízvisszatartás és a víz érintkezője a jólét érzését adja. Ön is elkezdheti folytatni a fizikai aktivitást a bevonással Gyakorlatok, amelyek a medencét képeznek, Tartósan megpróbálták a terhességet és a szülést, hogy a közös rugalmasságon is dolgozzanak.

 • Masszázsok és kezelések

Ha a terhesség hagyta Önt Cellulitit, Stretch Marks és Csapágyak, melynek során a lymphatikus vízelvezető masszázsokat kezelték, amelyek feloldódnak a lokalizált adipe és a forgalom javítása.

Olvassa el: Sport a szülés után

Postai étrend

Tilos, hogy megfosztani minden édességet vagy kedvenc ételeket, jobb, hogy megváltoztassa az étrendet, hogy beillesztse az egészséges, könnyű ételeket, egészségesebb főzési módszerekkel főzött  Ahelyett, hogy eljutnának a ferreal diéta.

Lényegében felsorolhatjuk ezeket a hasznos tippeket:

 • Egészséges módon

A vitaminokban, ásványi sókban gazdag élelmiszerek előnyben részesítése, valamint a fogyó energiát biztosítva. Ha szoptat, akkor nem kell étrendet kell tennie, de követi a megfelelő táplálkozási rendszert. Az omega3 zsírsavakban gazdag étrend, antioxidáns anyagok, vitaminok és az összes lényeges tápanyag garantálja a jó egészséget és jó hangulatot.

 • Ne hagyja magát a desszerthez

És nem megfosztják Egy darab csokoládé, az ideális ez cukormassza, Hipokalorikus, de antioxidánsokban gazdag

 • Igyál sok vizet

Sokat iszik És megfelelően hidratált a tested: a víz harcol a víz megtartása, és a bőrt gyönyörűbb és rugalmas. Különösen, ha szoptat, nem inni kevesebb, mint két víz liter naponta.

 • Kerülje a szénsavas és alkoholos italokat

Sok cukrot tartalmaznak, és hajlamosak a gyomor felfújására.

 • Korlátozza a sót

A só a vízvisszatartás fő okai közé tartozik.

 • Naponta öt étkezést készítsen

Három fő étkezést és két snacket (egy reggel és egy délután). Kevésbé éhes lesz a következő étkezéshez.

 • Felejtsd el az egyensúlyt

Csak a stressz, és csak a ruháinak mérésével állítsa be magát. Vagy hetente egyszer vagy két héten keresztül biztosítsák a mérleget.

 • Készítsen bevásárló listát

Korlátozza magát, hogy megvásárolja a szükséges dolgokat, anélkül, hogy a kísértésekbe esne.

Hogyan kell fogyni egy év után a születés után

Mi a teendő, ha egy év után a születés után ellenáll a font túl sok és egy anti-antesztétikus szalonna?

 1. Étkezési szokások megváltoztatása: Nem szükséges drasztikus étrendet végezni. Csak naponta 5 étkezés, három fő és két snack, a zsíros élelmiszerek, a komplex cukrok és szénhidrátok kiküszöbölésével feldolgozott tropusz;
 2. Fizikai aktivitás: Úszás, kocogás, egy kis gyakorlatok az edzőteremben. A valóságban csak kezdje meg a mérsékelt sportot, hogy jobban érzi magát, és jobban látja magát.

Kérdések és válaszok

Amikor a születés után fogyni kezd?

A születés után általában körülbelül hat fontot veszítünk, amelyek kapcsolódnak a placentához, az amniotikus folyadékhoz, és természetesen a gyermek súlya. A terhesség előtt a régi súlyhoz való visszatérés hat hónapig akár egy évig is eltarthat, és imperatív: ne siess.

Hány font elveszett a szoptatással?

A szoptatás a neomlámmma testét a vizsgálathoz a terhesség és a szülés küzdelméből kell helyreállítani, így nem ajánlott étrendre, ha szoptat, valójában egy egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás ajánlott. Szakértők úgy vélik, hogy nem tanácsos többet veszít, mint két kilót egy hónap, ha szoptatni, és ez jó tudni, hogy 500 kalóriát naponta elveszik a szoptatás ideje alatt.

Mit kell enni, hogy lefogy a szoptatás során?

Alapvető a szoptatás során kiegyensúlyozott enni, anélkül, hogy elengedné magát, és enni kétre. A szezonális gyümölcsöket és zöldségeket előnyben kell részesíteni, tejtermékeket és származékokat, sovány húsokat, gabonaféléket: minden olyan élelmiszer, amely garantálja a vitaminok, fehérjék, szénhidrátok és ásványi sók megfelelő bevitelét. A nő diétájának, hogy a szoptatásnak garantálnia kell az 500 kalóriát.

Hogyan fogysz a szülés után?

Azzal a feltétellel, hogy ne tegyenek sietve, hogy lefogyjanak a súlyt, és hogy az új ritmusokhoz való alkalmazkodást mindig alkalmazkodjunk, minden bizonnyal az egészségesebb életmódot, előnyben részesíti a könnyű élelmiszereket és a tápanyagokat, séták, úszás és egyszerű gyakorlatok a Bebé-val.

Hogyan kell fogyni a császármetszés után?

A nyirokcsomagolási masszázsok ciklusa hasznos lehet a születés utáni hetekben, a felesleges folyadékok kiküszöbölésére, ugyanakkor jó, ha azonnal egy egyszerű étrendet indít, a gyümölcs, a zöldségek, a teljes szemek, a fehér húsok és a halak, a hüvelyek. Általában egy kis mozgást végez és korlátozza a zsírok és a cukrok bevitelét, amelyet azonnal megkezdi, hogy jobban és jobban illeszkedjen.

Gpt inrond-birth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here