Mondatok, amelyek nem mondják el a gyerekeket

Forrás: Shutterstock

Mondatok, hogy elkerüljék a gyerekekkel: a pedagógus elmagyarázza a hatása mérgező mondat, hogy a szülők azt mondják, hogy a gyerekek nélkül, tükrözve

Mondatok a gyermekekkel

A szavak mindig mérlegelnek, A polgári élet alapvető fontosságú a társadalomban, hogy ha nem adagolja a megfelelő figyelmeztetéseket, sokkal betegebb lehet, mint egy pofon teljes arccal.

Gyakran harag vezet, hogy olyan sértő feltételeket és kifejezéseket használjon mások felé, amelyek úgy tűnik, hogy többet diktálnak a tényleges észlelésből, amelyek közel vannak hozzánk.

Amikor elöl vannak gyermekeink vagy serdülők, a mi feladatunk, hogy a rendkívüli figyelmet arra, amit mondunk, És hogyan mondjuk, még akkor is, ha határozottan negatív napunk volt.

Mondatok, amelyek megaláznak és nem mennek

Minden sértés, még akkor is, ha a szemünknek valami kevés, kevés, még a legkisebb felkiáltó vagy személyes szellőzőnyílás, ha egy gyermekre vagy egy tinédzserre utalhat, és hagyja a pályát.

Tudjuk, hogy mennyire befolyásoljuk a sokat Gyermekeink oktatása. Asszimilálja a hangulatunkat és a hangulatunkat. Tény, hogy nem tudunk mindig a mosolygós és boldog szemüknek, ha finom, igazságtalanságot vagy a munkahelyi szemrejtést kaptunk. Röviden, úgy tesz, mintha nem része a szülő szerepének.

A mondatokat el kell kerülni "Ön nem képes, - Inkompetens vagy, - Nem tudsz semmit ". Ezek hozzák a gyermeket, hanem a tinédzser is (ha úgy érzik, hogy érzik őket), hogy egy nagyon jól ismert felfogása önmagában. Nem lehet valamit tenni, hogy automatikusan hozza létre az elhagyást, hogy elvégezze az adott feladatot, és valós öngyilkosságot indítson ki. Éppen ellenkezőleg, vannak olyan gyerekek és fiúk, akik ezeket a reprofonokat úgy élnek, mint egyfajta kihívást a szülők és a növekedésüket, amely azt akarja bizonyítani, hogy elvégezhetik ezt a feladatot. Ez azonban létrehoz alapján a „én megmutatom, mire vagyok képes”, anélkül, hogy mély kötelék együttműködés és a bizalom a felnőtt, így a fiú, hogy biztosítja, hogy Alapvető jelenlét képes beavatkozni, ha szükség van rá.

Mérgező mondatok elkerülése érdekében

Mindaz, ami köze van sértések, csúnya beszéd Határozottan "mérgező mondatoknak" kell tekinteni. A szó, jól tudjuk, ezek néha értelmetlen szavak, amelyeknek hatalma van a koncepció megerősítésére. Önmagában nincs nyelvi értéke, így nagyon jól tudná! Sok családban a napirenden vannak, és gyakran a gyerekek irányába kerülnek. Ők is károsak Az érzelmek elnyomására vagy blokkolására szolgáló kifejezések: "Még ha sírsz, nem érdekel", de mit kell félned?"Érc" dühös, hogy nincs szükség semmire ". Az érzelmek egy kis személyi igazolványunk, hogy bemutassanak minket a világban. Ők részesülnek nekünk, mivel születünk és kísérjük az egész életen. Lehetővé teszik számunkra, hogy másokkal éljünk, és kezeljük magunkat a lehető legjobb módon. Fékezze a gyermekben lévő érzelmeket, hogy ne ismerje fel a félelmet, a haragot, hanem az örömöt vagy a szomorúságot is. Ahhoz, hogy megértsük, miért reagált ilyen módon, hogy riasztást kell tennünk, és segíts neki tudni, hogyan lehet jobban kezelni mindenféle érzelmet

Mondatok, amelyeket a szülők gyakran gondolkodnak a gyerekeknek gondolkodás nélkül

Siet lesz, hogy egyidejűleg ezer dolgot akarsz csinálni, vagy azért, mert mindig valamit veszünk, ami fontosnak tartjuk, hogy gyakran a gyerekekkel "beszélünk a vázával"!

Pontosan, csak mondatok kifejezése nélkül tükröződés nélkül. Például azok a kifejezések, amelyek ezt a kérdést, a gyermekünkben, a mi jó vele: - Tartsd meg, hogy nem akarok jobban!". Ahogy tudsz, még elképzelni, nem szereted a gyermeket? Úgy tűnik, hogy egy gyönyörű paradoxonnak tűnik, mégis így van, sok szülő van, akik használják ezt a fajta mondatot. Olyan gyakran érzi a típus kifejezéseit - De ki adtam nekem a gyerekeket!". Számunkra lehetnek mondani, hogy az ilyen mondatok eldobják ott, anélkül, hogy tükröznék, de azok számára, akik többször meghallgatnak minket, ha többször megismétlik, és nem lehetnek egy kicsit. Mindig emlékszünk arra, hogy nem a gyerekek, hogy eldöntsék, hogy jönnek a világba!

Olvassa el továbbá: a gyermeknek nem mondandó mondatok

A mérgező kifejezések gyermekeire gyakorolt ​​hatásai

Melyek a gyermekekre eső mérgező mondatok hatásai? Biztosan kevés önbizalom. Meg kell ítélni, mint egy fannulon, egy képtelen, hiábavaló, mert a feladat nem lett kitöltve az alanyban alacsony önbecsülés és a tudatosság önmagáról és képességeiről.

Ezenkívül a gyermek tudta maga közel, Fenntartva, miután Félelem a kapcsolatok rögzítésére Alapvető félelem az ugyanazon kezelés szenvedésének félelme miatt. Olyan, mintha az elmeben egy hang azt mondta nekem, hogy "ne higgyetek a szüleidet benned, ahogy gondolod, hogy bízik mások?".

Éppen ellenkezőleg, vannak olyan gyerekek és serdülők, akik azonnal folyamatos sértéseket és hibákat kell végrehajtaniuk az ellenkező viselkedést: létrehozzák a páncéljukat és a felnőttekkel Folyamatos kihívást élnek.

Pozitív mondatok a gyermekek önbecsülésének növeléséhez

Még a "nem" napokon is mindig Fontos a gyermekek ösztönzése, Ahhoz, hogy ösztönözze valamit, akkor is, ha az eredmény nem lesz tökéletes. A mosollyal, bizalommal kísérje őket hogy bennük van, alapvető fontosságú, hogy biztosítsuk ezt a biztonságot.

Tisztázzuk ezt szemrehányás, magától értetődően, ott kell lennie, De rajtunk múlik, hogy tudjuk, hogyan kell kezelni a legjobb módot anélkül, hogy olyan alacsonyan mennének le, hogy mondjam el kifejezéseket, amelyek azt mondhatjuk, hogy megbánhatjuk, vagy rosszabb, soha nem bűnbánni.

Szakértői tanács

A szülőkké válsz, és tökéletesíted ezt a szerepet, ahogy a gyerekek felnőnek. Az oktatók leszünk, ha mellette járunk. Ez nem mindig könnyű élni ezt az exkluzív kapcsolatot nyugodtan. Az élet kötelezettségvállalások, akadályok és kihívások előtt helyez minket, de nem csak

..

szerencsére. Tudják tudni, hogyan kell kezelni az embert vagy a nőt, és ugyanakkor apa vagy anya nagy érzelmi erőfeszítést igényel. Használja a megfelelő mondatokat és szavakat a gyermekekkel nem könnyű, de a mi kötelességünk megpróbál.

A tanácsot szeretnék adni, hogy az Helyreállítja azt a pillanatot, hogy nem "mielőtt túl késő lenne, Mielőtt a másik felemeli a falat: Ez különösen a preadoleszcencia és a serdülőkorok idején történik, a tipikus pillanatban az enyém nem értem meg engem!".

Bocsánatot kérni mindig a legjobb megoldás. A szülő-gyermekek jelentésében büszkeség és érintés nem létezhet. Alapozza a hallgatás és a megértés kapcsolatát minden bizonnyal a legjobb módja, még akkor is, ha a szemükben úgy tűnhet, hogy pontos pillanatban, mint a legújabb emberek, akik szeretnék,.

Folytassa a témát, ha a vizek megnyugodtak, és amikor mindkét fél úgy érzi, szükség van rá: Soha ne kényszerítsd, sőt, a másik, hogy hallgassa, ha még mindig dühös velünk. További haragot válthatunk ki, és az ellenkező hatást kaphatunk.

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here