Goodnight Fables: Mert nem kellene leállnunk őket

Forrás: Shutterstock

Goodnight Fables: A tündérmesék előnyei. Melyek a leghíresebb jó éjszaka és a könyvek jóságai. Édességek és rövid történetek

Jó éjszakai fables

Forgassa el a szenvedélyt a legszélesebb éves korosztálytól való olvasáshoz nagyon fontos a gyermek fejlődéséhez, és ez is szórakoztató: A hangosan olvasás konszolidálja a szülő és a gyermek közötti kapcsolatot, és sok készségeket támogat, kognitív az érzelmi. A gyerekek ösztönösen szeretik a könyveket és a történeteket, és tündérmesék révén a gyerekek többet tudhatnak az életről, a világról és magukról. Az Jó éjszakai fables Ritual vagyok, amely minden este megismétlődik, hogy nemcsak a kissé kíséri a nyugodt és az alvás kielégítését, hanem olyan emléket teremt, amely táplálja a szülő és a fia közötti szeretetet.

Ebben a cikkben

 • A tündérmesék előnyei
 • A leghíresebb jó éjszakai mesék
 • Édességek és rövid éjszakai történetek
 • Jó éjszakai könyvek

A tündérmesék előnyei

Olvasás és a Jó éjszakai fables Ők kétségtelenül előnyökkel járnak, mint például:

 • Mentális nyílás a különböző kultúrák felé: A tündérmesék segítik a legfiatalabb megérteni és elfogadni, hogy nincs csak egy világ - saját - de sok különböző módja és kultúrája. Ez segít az empátia kialakításában, üdvözlendő és megnyomja a gyermeket, hogy azonosítsa magukat a főszereplők asztalaiban;
  kíváncsiság: Kétségtelenül a fantáziák kedvelik a képzelet, a képzelet és a kíváncsiságot. A gyakorlat, hogy tegye például a gyermek megkérdezését "bármit fog tenni fogsz?", hogy hagyja helyet képzeletére és kíváncsiságára;
 • Az olvasás tökéletes módja a szókincs kibővítésének, Mivel a hallgatás során a gyermek új szavakat fog tanulni, és ha nem értik, hogy egy szó jelentése megkéri, hogy magyarázza el.
 • Koncentrációs kapacitás és szociális készségek: A narratívával a gyermeknek egy hallgatói helyzetbe kell helyeznie, és tartsa a figyelmet a történelem áramlására. Tanulj meg, hogy türelmes legyen várni az elbeszélőre.

Olvassa el a jó éjszakai meséket is, amelyek hozzájárulnak egy igazi építéséhez Családi rítus amely generációból származhat, ami csökkenti a szülő és a fiú közötti kapcsolatot, és végül ösztönzi a gyermeket a Olvasd el az alvás előtt, Amikor megtanulta, hogy egyedül csinálja.

Olvassa el: Gyermekszövetek

A leghíresebb jó éjszakai mesék

Milyen tündérmesék? Kétségtelen, hogy a nagy klasszikusok között a legmodernebb történetek és történetek között mozoghatunk. A kicsiekhez jobb olvasni a kis füzeteket, a rövid történeteket, amelyeknek megkezdése és vége van. A leginkább nagyok, hanem értékelik a hosszabb könyv olvasását, az éjszaka utáni estét, a fejezet után fejezetet.

Használjon egyet benyújtott, Próbálja tartani a gyermek figyelmét megváltoztatásával az intonáció események alapján és a karakterek, hogy a felmerülő, a megfelelő hangulat megteremtése egy kicsi lucina csak az ágy vagy a könyv megvilágítása. Végül válasszon, nyilvánvalóan boldog végsorozatok, amelyek nem generálnak feszültséget vagy szorongást, és akik olyan karakterek főszereplője, amelyben a gyermek könnyen azonosítani magukat.

Itt található a tökéletes tündérmesék listája jó éjszakára.

 • A csúnya kiskacsa
 • Piroska
 • A hercegnő a borsóban
 • Snidling

Eladásra is szépen találunk Tündéres gyűjtemények könyvek jó éjszakára.

Édességek és rövid éjszakai történetek

Itt van néhány Rövid történetek olvasni alvás előtt.

A pillangók története és az új ruhájuk!

Sok évvel ezelőtt az aljnövényzetet száz és több száz hernyó betörtek!

Az aljnövények összes goblinja maradt az ilyen állatok ilyen bőséges száma, nagyon szép és nagyon veszélyes a világért.

Hálózat

..

Hogyan lennének annyira veszélyes az ártalmatlan bruchetti?

Igen, bárki azt gondolná, hogy ez nem tudja, hogy a tündér levelek az aljnövényzetben születnek. Ezek azok a levelek, amelyek a trollok szakképzett kezei apróra vágódnak és aprítottak, egyfajta homokká válnak, amely a tündérek szárnyain megszórva lehetővé teszi számukra, hogy repüljenek.

Nos, igen

..

Pontosan az, amit gondolsz, a Bruchetti szenvedélyes tündérlevél szenved.

Tehát az összes goblinok aggódni kezdtek, mert a hernyók valóban sokak voltak, és megevették volna az aljnövényzet minden levelét, és különösen azokat, akik megragadták.

És így történt

..

Már nem volt tündér levél bármely területen, és minden tündér megállt. A goblinok nagyon szomorúak voltak, mert az anyjai tündérük nem tudta átvenni őket az iskolába, kísérje őket a mezőkben, sem a tengerbe.

Mindenkinek a saját gombaházának környezetében gyakorlatilag blokkolták.

Az idő telt el, és a Bruchetti mindig ott volt, hogy egy tündér levél első hajtásában örömteli!

És a kis goblinok?

Kicsit zavaros.

Az anyák elkezdték főzni a leginkább jó desszerteket, a legkisebb focaccia, szervezett gyönyörű baletteket, hogy otthon a goblinokkal, és minden alkalommal jó volt, hogy fantasztikus munkát végezzen.

A goblinok boldogok voltak, és örülök, hogy az anyjukkal és mindenesetben érezték az iskola hiányát, társaikat és játékaikat, amelyek együtt voltak a mezőkben.

Annak ellenére, hogy ennek a nehéz pillanatban látták, hogy az anyák vásárok nyugodtak és békés voltak.

A goblin én hajlamos, hogy ez volt a leginkább figyelmes mindenkinek a lelkében a szeretett anya tündérzöld egyházak

..

Anya hónapok, hogy nem tudsz repülni, és nem tudsz iskolába járni, vagy játszhatsz a goblin barátaimmal, hogyan lehet olyan békés?

A tündér anya elmosolyodott a kissé, és édes, hogy azt mondta

..

Ez nagyon egyszerű kicsi

..

Vannak pillanatok, amikor a világ megváltozik, és valódi metamorfózist vesz igénybe.

METAMORFÓZIS? MI EZ

..

?

Néhány napig kell türelmesnek lenni, és meg fogod érteni az édes tenco-t.

Tény, hogy néhány nap múlva az aljnövényzetben nem volt több hernyó, de tele volt kis fehér cocoonokkal. Minden hernyó létrehozott egy kis fehér ruhát és beragadt.

Tenco megkérdezte anyukát

..

Ez a metamorfózis?

Nem, azt mondta, de ez történik

..

Néhány nap

..

És úgy lett néhány nap után minden ilyen kis fehér ruhát nem jött ki több hernyók, de szép tarka lepkék.

Azta!!!

Felkiáltott, hogy láttam az aljnövényzetet, amelyet a csodálatos színű pillangók betörnek..

Minden hernyó pillangóvá vált

..

Milyen csodálatos ez a metamorfózis!!!

Hasznos azt mondani, hogy a pillangók nem ettem a tündérlevéleket, amelyekért az aljnövények minden tündérjei visszatértek, és az összes kis goblinja, hogy az életet először visszatérjenek az iskolába, és visszatérjenek, boldog és boldogok barátok.

Jó éjszakai fáziókból

A palota Ice Cream (az "Fables telefonszámon " Gianni Rodari)

Egyszer, Bolognában saját fagylalt-palotát készítettek a Piazza Maggiore-on, és a gyerekek messze jöttek, hogy nyalogatjanak neki. A tető tejszínhabbal volt, a füst a gyapot cukorka kéményeiből, a kandírozott gyümölcs kéményeiből. Minden más jég volt: a fagylalt ajtók, jégfalak, fagylalt bútorok. Egy kis gyermeket támadtak egy asztalnál, és megnyitották a lábát egyenként, amíg összeomlott az asztalon az összes edényrel, és az ételek csokoládé fagylaltok voltak, a jó. Egy közös őrség egy ponton észrevette, hogy egy ablak megolvadt. A poharak eperfagylaltok voltak, és a Rose Rivoletti squallen volt. - Hamarosan - kiabálta az őr - - előbb mégis! És le mindenki, aki a lehető leghamarabb nyalogatja, ne hagyja, hogy az elveszett remekmű egyetlen cseppje legyen.

- Karosszék! - Öreg nőt akarta, aki nem tudott széleskörű a tömegben, - egy szegény öregasszony karosszékének. Ki vette nekem? Ha lehetséges, karfákkal. Egy nagyvonalú tűzoltó futott, hogy vigye el őket egy karosszékre krém és pisztácia fagylalt, és a szegény öregasszony, minden áldott, elkezdte nyalogatni a karfast. Nagyszerű nap volt, hogy és az orvosok sorrendje senki sem volt gyomorfájás. Még most, amikor a gyerekek egy másik fagylaltot kérnek, a szülők sóhajtanak:

- Már, neked egy egész épületet szeretne, mint a bolognai.

A róka és az Esopo Uva

Egyszer nagyon okos és ugyanolyan családi róka volt; A hírneve olyan volt, hogy minden állat elmenekült az olyan erdőből, ahol élt, a félelemtől való félelem miatt. Végül a róka találta magát, anélkül, hogy semmit sem tenné a fogak alá. Az éhség által vezetett állat elhagyta az erdőt, így egy szőlőültetvényben találtak.

A szőlőfajokból lógó szőlő futófelületeiből: a bogyók édesek és lédús volt, és ízletes megjelenésük volt. Így a róka, amely a hátsó lábakon emelt, hogy megragadjon néhány csokrot; Ugyanakkor nem volt elég magas, és nem tudta megérinteni a bogyókat. Néhány kísérlet után a róka visszavitte a futást, és megpróbálta elérni a szőlőt ugrott: ezúttal azonban sikertelen.

Mert körülötte a körülötte egy nagyszerű állatokat gyűjtött, a róka, hogy elkerülje a csúnya alakot, maradt duzzadt mellkas, felkiáltott hangosan: "Ez a szőlő még mindig éretlen".

Az álmok hegyének története

Jó éjszakai fables Egy történetet adott nekünk, hogy elmondja gyermekeinknek. Hagyja magát szállítani a fantáziából, hogy egy goblinokból, tündérből, trollból, természetből és álomból készült világba kerüljön. Itt olvashatod.

Jó éjszakai könyvek

Most kínálunk néhány könyvet a jó éjszakára és a tökéletes tündérmesék gyűjteményeihez a jó éjszakai csókhoz.

 • Jó éjt tündérmesék: Anya hangja elmondja a rossz farkasok történetét, beszélő állatok, meztelenül az erdőben, a boszorkányok és a gonosz varázslók, a boszorkányok és a gonosz varázslók, a fogvatartott lányok és a varázslatos hercegnők felszabadulnak a gyönyörű és jó elvekből. Egy szó a másik mögött, egy mese a másik után, hogy lassan csúsztassa lassan, óvatosan, az álmok világában. Megveszed a Mondadori Store-on
 • Jó éjt történetek a lázadó lányoknak. 100 migráns nő, akik megváltoztatták a világot: Ez a könyv száz életrajzot tartalmaz, akik a származási országukat különböző okokból hagyták el, akik új és jobb lehetőségeket találnak, akik a nehéz helyzetek elkerülése érdekében. Megveszed a Mondadori Store-on
 • Jó éjt tündérmesék. Geronimo Stilton. A világ minden tájáról érkező legszebb tündérmesék, hogy álmodjanak a kicsiekkel együtt! Sok tündérmesék minden gyermek számára és minden alkalomra, hogy az olvasás időtartama alapján is válasszanak. Megveszed a Mondadori Store-on
 • Goodnight Nicoletta Costa mókus. A mókus Tito egy kicsit unatkozik egyedül az erdőben. És egy csodálatos napsütéses nap, és a meghívó fényes friss hó. Miért ne vegyen egy szép séta ugrás az ág ágban? Az erdőben, a télen olyan sok barát van látogatni, majd este, mindig jó menni a Calduccio della Tana-hoz. Megveszed a Mondadori Store-on
GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here