Tíz tipp az ikrek anyákáért

Az ikrek anyjához minden kettős: elégedettség, hanem aggodalmak is. Íme néhány tanács azoknak, akik felfedezték, hogy két gyermekre várnak

Tippek a Gemini anyjához - -Ért Anyukák ikrek Ez mind a kettős: öröm, de fáradtság is. Elégedettek, de aggodalmak is. Íme néhány ritkán tanácsadás azok számára, akik felfedezték, hogy ez lesz az anya kétszer, egy lövésben.
Minden gyermek más
Csak azért, mert ikrek nem azt jelenti, hogy ugyanazok. Ez egy fáradságos feladat a szülők számára, hogy megértsék, mennyire különbözőek, és ezért hogyan lehet őket oktatni őket és hogyan lehet kölcsönhatásba lépni.

 • Az ötletek mentése
  Minden nap kihívás: de a munkaterhelés részben megkönnyíthető, ha például magas székükbe helyezzük őket, és együtt tápláljuk őket, ha együtt fürdünk, stb.
 • A kinevezések "stratégiai"
  Az ikrek anyáinak giornátjának 48 órával kell rendelkeznie. De határozottan jól töltötte azt az időt, amely befektet, hogy megszervezze a játék dátumokat, játékkezelői más anyákkal és gyermekekkel; Ily módon az ikrek kezelése kevésbé igényes, kevesebb kísérletet ér el, és egy kis csípő az anyák társaik lesz egy érintés.
 • Vegyenek részt, hogy barátok legyenek
  Amikor elkezdenek egy év, egy év, egy fél és fél, jó, hogy vegyenek részt, hogy megtanítsák őket, hogy játsszanak együtt játszani. Olyan játékokat találunk, amelyek alkalmasak az életkorukra, és párban kell tenniük, egy ideig segítünk nekik, majd menjünk félre. Így megtanulják, hogy egyesüljenek, amíg több időnk lesz.

Olvassa el: Éljen és túlélje az ikreket

 • Szervezet!
  Ha a ház több terven van, akkor szervezzük magunkat, hogy mindannyian szüksége van mindegyikükre: pelenkák, törlőkendők stb. Idem diciasis az autó, a babakocsi stb. Ha ki kell mennie két ikrekkel, már fárasztó, hogy felkészülhessük őket, lehetetlen arra gondolni, hogy emlékezzen mindent.

 • Időről időre
  Ha az első fázisú élet teljesen idegesnek tűnik, a ház a káoszban, a napok tapasztalt "a kést a fogak között" jó, hogy ne demoralizálja és gondolja, hogy ez csak a szokás és a rutin, csak jobb lehet.

 • A gyermekorvos
  Két ikrekkel rendelkeznek azzal a benyomással, hogy mindig van egy. Ehhez különösen fontos, hogy kiválasszon egy gyermekorvosot, aki élvezi a legnagyobb bizalmunkat, és aki viszont meghallgatja nekünk: Miután gyermekeink első gyermekorvosai vagyunk!

 • Az exkluzív
  Az ikrek ugyanazt a diskurzust is alkalmazzák, amely a szomszédos kor testvéreire vonatkozik: az a joguk, hogy egyedül töltsön el egy kis időt egyedül az anyával, kizárólag. Nyilvánvaló, hogy nehéz lehet megszervezni különösen az elején, de 15 perc is különbséget tehet

Olvassa el: Gemelli, gyakorlati és megnyugtató útmutató a szülők számára

 • Tervezni
  A tervezés már elkezdődik a terhesség alatt, mindent, amire szüksége van, beleértve a pelenkákat. Megpróbáljuk megkönnyíteni feladatainkat, ahol lehet: például a vásárlást csak az otthoni szállítással végezze el!

Vásárlás ikrek - Fénykép

 • Támogatás
  Kihasználjuk az összes lehetséges segítséget, anélkül, hogy túlságosan kikapcsolná az orrát. Ne feledje, hogy emberek vagyunk, és most szünetünk van egy szünetre. Amikor egy személy gyermekeket tart, próbáljuk meg legalább 10 percet kapni nekünk.

 • Hála
  Az élet csoda: kettő kettős csoda. Szükséges megmondani bizonyos dolgokat a teljes kényelmetlenség pillanataiban, mindig emlékezzen arra, hogy mi a gazdagságunk entitása, mindent meghaladva.

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here