A kötelező gyermekek oltásainak összeomlása. A ki hívja Olaszországot

A 2013-ig tartó Egészségügyi Minisztérium adataiból származó riasztó kép, amely kiemeli, hogy a nemzeti vakcinázási területek hogyan érik el az elmúlt 10 év legalacsonyabb szintjét. A szinte minden vakcinázásra rögzített csökkenés. Az Egészségügyi Világszervezet szakértői sürgős találkozót kértek Lorenzinben.

Soha nem volt olyan kevés, mint az elmúlt 10 évben. Összeomlott az Olaszországban vakcinázott gyermekek számát.

És ez az, ami az Egészségügyi Minisztériumnak a 2013-as évre vonatkozó adatokból származik, és a Superior Egészségügyi Intézet (ISS) közzétette (ISS), és a vakcina fedele 24 hónapos (ezért a 2011-ben született gyermekek esetében).

Ahhoz, hogy csökkenjen, a legtöbb olyan vakcinázás aktívan felajánlotta az olasz lakosságot és különösen a kanyarókat, annak ellenére, hogy 2015-ben az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által meghatározott határidő (WHO), hogy megszüntesse ezt a betegséget Európában.

Oltásokat poliomyelitis, tetanusz, diphtheritis, hepatitis B, pertussis, mumpsz, Rosolia és Haemophilus influenzae B (Hib). Ezek közül az első négy kötelező oltóanyagnak tekinthető.

Ez a tendencia érzékeli az ISS-t, ez nélkülözhetetlen sürgős beavatkozások. A magas vakcinázási borítások fenntartása elengedhetetlen ahhoz, hogy megakadályozzák az epidémákat, és megakadályozzák, hogy a betegség az olaszországban megszűnt, "folytatja az ISS-t.

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here