Mit tegyünk, ha a fia nem az iskolában van

Az iskola, amit a kiskutya bizalmával választottunk, nem a megfelelő? Lássuk részletesen Milyen tényezők az iskolai elégedetlenség és hogyan kell kezelni őket

Mit kell tennie, ha a fiú nem az iskolában -

A PieMetamamma szerkesztői személyzete gyakran megkapja az e-maileket és azokat a szülők üzeneteit, akik nem érzik elégedettek

Az iskola kiválasztása

Még akkor is, ha hat hónap telt el vagy többet az első harang hangjától Az iskola, amit bizalommal választottunk A kölykünk számára ez nem a megfelelő.
A karácsonyi ünnepekig, a szülők, egy kicsit megdöbbentve, az első tapasztalathoz, csak remélik, hogy ez a beillesztés kérdése az, hogy a Gyermekeik beállítása Egy kicsit lassú volt. De több mint hetek sok szempontból már nem lehet tolerálható.

Gyermekek az iskolában (fotó)

Fedezze fel: Iskola fóbia. Hogyan születik meg és hogyan kell kezelni vele
Ezekben az otthonban, mi a helyes? Lássuk részletesen, hogy mi a Az iskolai elégedetlenség tényezői És hogyan kell kezelni őket.
A TANÁROK
Nagyon gyakran, különösen a köziskolában, a tanárokban Ezek nem szerepek, Az éves megbízás, vagy helyettesítik az anyasági kollégákat. Ha nem találjuk magunkat a fia tanításaink módszereinek megfelelően, a legjobb dolog, amit meg kell beszélni velük.
A konfrontáció hozzáállása, és nem a konfrontáció alapvető fontosságú a gép jó működésének biztosítása érdekében iskolai család. Ha már megpróbáltuk az utat párbeszéd És a dolgok nem változnak, akkor ez a helyzet, hogy beszéljen róla a főkötelezettel.
Olvassa el továbbá: Az iskola elveszíti a hatóságot: hogyan kell beavatkozni?
Ne kérjen más szülők véleményét. Minden gyermek magának és minden tapasztalatnak van teljesen egyedi és nem ismételhető. Mi lehet igaza néhány szülő számára, mások számára nem.
Étkezde és iskolabusz
Ezek a szolgáltatások, gyakran alulbecsültek és diszkontált adatok nagyon fontosak a gyermekek jólétéhez. Különösen a menza, ami mellett van Elengedhetetlen a propost élelmiszerek minőségéhezFontos leszek A szocializáció és az aggregáció pillanata.
Minden iskolában van egy étkezde az ellenőrzések, amelyeket egy hónap alatt többször végeznek. Ha valami nem meg van győződve vagy szükséges részletes információk Megkérdezhetjük a menza vezetőjét, hogy jobban megértsük, hogy jó mozogni.

Olvassa el továbbá: Beillesztés az iskolába: mit kell tennie, ha újra sír?
A iskolabusz Nagyon fontos azok számára, akik nem tudnak autóval mozogni. Általában mind a kantin, mind az iskolabusz, az önkormányzati ajánlatú vállalatok által irányított szolgáltatások. Ha nem vagyunk elégedettek, kérhetjük, hogy beszéljünk a önkormányzati vezető gondoskodik róla.
Az iskola előtti és az iskola
AZ Az iskola előtti és iskolai szolgáltatások Lehetővé teszik a szülők számára, hogy képesek legyenek gyermekeiket különböző időpontokba hozni az iskolai időtől: általában 30 perccel korábban reggel és délután 1 órával. Ezeket a szolgáltatásokat az önkormányzati közbeszerzés is kezelik.
De lehetséges, hogy A problémák mások. Sztrájkok, szerelvények, higiénia és tisztaság, a társokkal való kapcsolat, az általános elégedetlenség érzésével kombinálva segíthet nekünk egy olyan képet, amely nem felel meg az elvárásoknak.
Ezen a ponton mi a jó? Fejezze be az évet, vagy azonnal változtassa meg.
Ön is érdekelhet: Hogyan kell kezelni az iskolai változást Serenityrel
Ha a megbízható kapcsolatok az év elején, és ha szülők vagyunk Nem érzünk nyugodtnak Amikor elhagyja a baba az iskolába, ha a gyermek nem nyugodt, és nem megy az iskolába, ha megengedhetjük magunknak a változás egy másik iskolában, akkor annyira érdemes megpróbálta.
Az üzenet, amely abszolút nem járhat gyermekeinkbe, különösen a leginkább nagyok számára, akik már részt vettek az általános iskolában, hogy az első nehézség menekülhet.
Ha úgy döntünk, hogy gyermekeinket egy iskolából a másikba mozgatjuk Az okoknak komolynak kell lenniük. Nem egy lite egy társa vagy rossz szavazás. Gyakran aggódunk aA változás érzelmi hatása A kicsiekben: hamarosan megszokják. Ez rajtunk múlik Magyarázza el a változás okait.
És ha az iskolában elhagyják, nem voltak jól, biztosan jobbak lesznek a Különböző környezet.
által Mariaelena La Banca

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here