Apasági szabadság, az apa története, aki otthon maradni

Az apák, akik úgy döntenek, hogy az opcionális szülői szabadságot használják, és otthon maradjanak a munkából, hogy vigyázzanak gyermekeikre

Amikor Anya vissza kell térnie a munkába Az anyasági időszak után (OLVAS) Kötelező, sok család kénytelen, hogy a gyerekeket a fészekbe hozza, vagy egy baba sitter (OLVAS). De vannak olyan esetek, amikor az apa úgy dönt, hogy otthon marad, hogy vigyázzon a gyermekre, és kihasználja a Választható apaság, A törvény által előírt tartózkodás ideje, amelyet mind a szülők is igényelhetnek. És az apa esetei, akik ezt a választást teszik, növelik, hogy ne hagyják el a kisgyermekeket az idegen emberekkel a családnak.
Sebastiano, egy 38 éves bolognese vezető, az egyik ilyen apák. Megkérdezett Corriere della sera, Sebastiano elmondta a történetét, és hogyan döntött úgy, hogy kihasználja az opcionális apaságot a második alkalommal. Sebastiano, megállapodás a Morena társaival, úgy döntött, hogy kéri a Választható szülői szabadság A második gyermek, a Riccardo után, ahogy már 3 évvel ezelőtt történt az első gyermekkel, Nicolò.

Olvassa el: apasági és anyasági szabadság, milyen változásokat és hogyan juthat el nekik

Most ez az apa szabadon maradhat otthonról a munkából 4 hónapig, amely alatt érzékeli a A fizetés 30% -a. A társ megosztja az első gyermekkel való választását: "Már volt esélyem, hogy otthon maradjak a fiammal hét hónapig a kötelező anyaság, ünnepek és egy kis opcionális. Igaza volt, hogy az apa ezt a lehetőséget adjon. Ráadásul, hogy tudják, hogy a fiam vele vele elvégezte a munka megtérülését édesebb. Apa az a személy, aki több, mint bármely más megérti az érzelmeimet a gyermek felé, ezért tudtam, hogy tiszteletben tartja őket.
És Sebastiano megmagyarázza, hogyan látja a többiek, hogy a döntése, hogy otthon maradjon: "Szerencsés vagyok ahhoz, hogy olyan társaságban dolgozzam, amely nem akadályozta az akadályokat ebben az értelemben. Valójában 30% -os fizetési kiegészítővel bátorítok engem. Egyes kollégák meglepődtek, amikor megtudták, hogy otthon maradok sok időt a fiammal. Még a szüleim számára sem könnyű elfogadni az első alkalommal, mert attól tartották, hogy nem lettem volna. Ráadásul, majdnem negyven évvel ezelőtt, hogy egy apa (OLVAS) Minden újszülöttet figyelte mindent, és mindent, ami a világból származott ".
Olvassa el is: Apa szerelme sokkal fontosabb, mint az anyádé?
És köszönhetően Sebastiano meg kell értenie a bőrt, milyen nehéz Anyu kézműves: "Hányszor megkérdeztem magam:" És most az anya, amit csinál?". Aztán valahogy tettem. Megvan a lehetősége, hogy dallam Nicolò Miért képzeltem volna, és megértettem az anyák munkáját.
Forráshitel | futárszolgálat

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here