Hogyan lehet legyőzni a szülés félelmét 10 lépésben

SEMISERIO DECALOGO a jövőbeni anyák és a jövőbeli apák számára, hogyan lehet legyőzni a szülés félelmét. A fájdalom fóbiája van, vagy úgy gondolja, hogy nem áll készen a gyermek születésére? Olvassa el tanácsunkat és mosolyunkat, a szépségnek még meg kell jönnie!

Hogyan lehet legyőzni a szülés félelmét

Pontosan 15 másodperccel a boldogság felrobbantása után, hogy kilenc hónapon belül lesz egy gyermek, és hamarosan család, egy másik finom érzelem tengely - teljesen más módon - jövőbeli szülők: a félelem. Attól tartva, hogy nem a feladat magasságában, a piszkos és a rossz világtól való félelem várja őt, az élet félelme, amely radikálisan változik.

De mindenekelőtt a hónapok előrehaladásával, félelem, sokkal fizikai, gyakorlati és brutálisabb, meglátogatni fognak: a szülés félelme. Ma elmondjuk, viccelünk egy kicsit, A tíz dolog hogy a jövő anya és apa tud nyerni félelem fájdalom És a gyermeke első pillanatainak pánikja, és élvezze ezt a különleges és felejthetetlen pillanatot!

 • Egy disconcerting igazság: Ön nem az első, sem az utolsó

Az első disconcerting igazság, amely segít Önnek, és hogy feltétlenül tetováljon magának a hasra - természetes tintákkal, azt javaslom, vagy írok a fürdőszobai tükörre, ahol minden reggel az erőszakos hányinger, vagy az édes baba állványának hímzése Jön: Ön nem az első, és nem lesz az utolsó nő, aki született! Ez a földi paradicsom időpontjával történik. Nincs anya, az anyáktól, hogy joga volt a Gemming gyermekek létrehozására (lásd: Egy kar elvesztése és újszülöttvé alakul), még csak az Eva szegény embere sem, hanem az Eva szegény embere, hanem egy borda által született szegény ember körömkel...De miután a másik módja a procreate sokkal szórakoztatóbb).


Ugyanaz a jövő. A tudomány fényei most beszélnek az őssejtekkel való gyermekekkel és anélkül, hogy szükség nélkül egy férfi az oldalán. De hallottam, hogy hallottam, egyetlen baba sem születhet az anya nélkül, amely tartalmazza, csomagolva, megvédi, körülbelül 9 hónapig növekszik magukat. Ha ez az alapvető feltételezés nem elég, gondoljon egy másik kis részletre. Egyszer belsejében, gyermeke, várt, akarta, álmodott és keresett, szükségszerűen születnie kell. Az érvényes alternatívák kevés. És mindannyian áthaladnak a gyönyörű és nagyon erős félelmetes testeden.

19 Fotók

A szülés pillanata

menj a galériába

Sok gyönyörű kép a szülés pillanatában, egyedülálló és varázslatos

 • Beszéljen velük: interjú az orvosokkal és az előválasztó tanfolyamokkal

A terhesség (vagy szinte apa) lehetővé teszi, hogy az éjszaka közepén abszurd levelei legyenek az egzotikus ételekből. És hogy van egy különleges agendin sűrű hálózata telefonos kapcsolatok az ipar szakemberei, kész meghallgatni téged, és kapsz biztosítékokat. Általában az első, aki kapcsolatba lép, a megbízható nőgyógyász lesz, aki jól ismeri, minden türelmet és hajlandóságot kap arra, hogy lépésről lépésre megnyugtassa Önt, mi történik, mi történik a testednek és a gyermekednek. A születés megközelítésével azt kérheted, hogy tanácsot kérjen és beszéljen a szülészeti, amely követni fogja Önt, a kiválasztott kórház orvosaival, az anesztetikával, ha császármetszetet vagy epidurális, gyermekorvosnál, ha kétségei vannak a gyermek egészsége, és akár pszichológus is, szembenézni az aggodalmak és a félelmek. Az orvosok csapata, így nincs Obama. Ne hagyja, hogy bármilyen probléma, és érezze, hogy kihasználni kell...

 • Jóga, szállítási előkészítő tanfolyamok és pihentető technikák

A szerencsedért, ellentétben a nagymamákkal és a nagyszüleivel, akiknek el kellett tennünk a hasát a bombáktól és anyáidtól, akik meg kellett védeniük őt a rockklászok hordóitól a Woodstock alatt, akkor az anyák 2000-ben vannak csomagolva a biztonsági párnákba. Gyakorlatilag mindenhol lehet, hogy részt vehessen az előszívó tanfolyamokon, a jóga órákban, a pihenésre és a légzésre, ahol az alapvető pihentető technikák (az Ön számára) vagy a pelenkát egy orsaboo-ra változtatni (az Ön számára). Komoly és megbízható kurzusok, amelyek valóban megtalálhatók mindenhol. Ön tanácsolhatja a megbízható nőgyógyász vagy orvosi struktúrát, ahol gondoltál. Az autogén képzésből a terhes szöcske helyzetétől, a vízi tornászoktól a szakemberekkel vagy más anyákkal szervezett tárgyalásokig, akkor csak a választás zavarta

 • Különleges leolvasások: egy libron és sok tündérmesék

Minden nagy könyvtárnak van egy polcja, amely a szülés, a születés, a neomamme, a gyermekek és az összes kapcsolódó témák könyveinek szentelt. De mielőtt megkapná a kísértést, hogy megvásárolja az újszülöttekről és affininról beszélő összes kézikönyvet, hagyja magát, hogy csak egy jó könyvet adjon meg a nőgyógyászából, akinek meg kell bíznia (másképp: Változtassa meg azonnal, és ne rendezze meg). A többiek számára, ha érkezéskor (a hatodik hónapból) leírja az apátokkal együtt, a gyerekeknek szentelt könyvtár területén. Vásárolja meg a legszebb tündérmesék, gumiszerű könyvek harapni, a fiatal holden vagy momo. Gondolj egy könyvet a jövőre, egy könyv történeti és óvodai rímek, az egyik legenda. Ha azt szeretnénk gondolkodni a gyermekeiről, több mint uram libuses, tanulni fables és dade Lonets, hogy elmondja neked este.

Olvassa el: A Traavaglio összes fázisai

 • Emelje fel a hangerőt és hallgasson háromra

A zene kiváló érzéstelenítő a félelemben. A kilenc hónap várakozás egy különleges iPod, amelyben egy példányt Összeállítás anyaság szándékosan. Tegye az éjszakát, a gyermekkora dalait, Mozart megnyugtatja a magzatot, vagy a legizgalmasabb sziklát, ha letölti a feszültséget. Ugyanezt tegye a jövőben. És tíz percet szentel a mai napig, és pihentető három szívét hallgat.

 • Nonna tanácsát

Válassza ki a nagymamát / anya / anya-törvény / kevésbé ideges rokonot, amely már egy vagy több terhességet foglalkozott, és kezeli magát egy szép csevegéssel vele. Ugyanez megtörténik a partnerét, forduljon egy férfi relatívhoz. Beszéljen olyan emberekkel, akik már elhaladtak, és azonnal segíteni fogok hogy jól érezzék magukat, és ne érezzük a napot a világban egy fiával a hasában, hogy készen álljon egy nagyon kis nyílásból. Ebben az esetben alapvető fontosságú a megfelelő személy választása. Meg kell, hogy valaki, akit bízol, tudod, hogyan kell hallgatni és felvidítani Önt, hogy nem dramatizálsz és nem élelmiszereket, hanem nem is elviszi a kétségeit a láb alatt. Ha van a családodban - vagy a barátok között - olyan sok nyugodt és pozitív ember, meghosszabbítja őt az Ön útmutatójában ebben a csodálatos úton.

 • A választás szabadsága

Mindig tartsd szem előtt, hogy te vagy az egyetlen, amit eldönthetsz, hogyan kell kezelni a szüléssel. Ha partnere vagy néhány rokona nincsenek érzékenységük, hogy megfeleljen a választásodnak, figyelmen kívül hagyják őket. Meg kell tenned, amit érzel az Ön számára - a gyermeke tekintetében. Nyilvánvaló, hogy ha egy transzfert akarsz szülni, akkor túlzás lehet. Ez rajtad múlik, hogy megértse, és hallja, ha készen állsz a természetes szülésre, ha epidurális, ha inkább a fájdalom enyhítésére szolgál, mint a természetes technikák, mint a szülés a vízben, ha túlságosan félsz, és inkább a császármetszés. Ha elég szerencsés vagy, hogy válasszon, tegye meg a szíveddel és a félelem nélkül.

10 Fotók

Természetes szülés, 10 módja annak felkészítése

menj a galériába

Természetes szülés, hogyan lehet felkészülni a szállítási teremben? Itt tíz tipp a követendő

 • A bölcsőcserék ellen

A nagyvárosi legendák, hogy több tucatnyira hallják. A gyermekek által kicserélt gyermekek más párok gyermekévé válnak, miközben felnőnek a tökéletes idegeneknek, akik figyelmen kívül hagyják az élet többi részét. Ezen horror film forgatókönyvek mellett tudják, hogy ez nagyon nehéz ez megtörténni. Az aláírt, amikor született, bemutatta egy ázsiai giallognolo színt (a sárgaság miatt), de nem álmodott nővér vagy orvos, aki a kínai bölcsőbe helyezte. Ha tényleg bízol benne, hogy egy nyomozó, amely kém, a nap és az éjszaka, vagy ragasztott a gyermekhez egy mikrochip, amellyel ellenőrizheti a mozdulatokat...

 • Mammo egy napra

A jövőbeni apák egyfogyasztottabb félelmet és földföldet mutatnak. Hacsak nem esedékes idealisták, akik abban az elképzelésben szenvednek, hogy a teremtményt a világba helyezzük, ahol nincs hely a szemét számára, az ózon lyuk növekszik, és az értékek eloszlatják, a jövőbeni apák kezdeti kudarcot kapnak. Körülbelül 9 hónapos megszakítás. És a teljes pánik a szülés pillanatában. Hogy felkészítse őket a születéskor, a legjobb dolog, hogy jó nyugtató nyílást kapjon. Viccek félre, Vegye részt a partnere A legjobb megoldás a legjobb megoldás az előkészítő tanfolyamokra. Itt más apákkal együtt olyan dolgokat tudnak megvalósítani, amelyek nem tudták, a női testből, hogy hogyan lehet megváltoztatni a pelenkát. A kézikönyv szintjén képezni, Ne hagyd magadnak, és adj neki egy babát. A Cicciobello karok szedése nem lesz olyan, mint a gyermeke szigorítása, de időközben megszokhatod a Beyer kezelésére, hogy megváltoztassa, hogy kényeztesse, hogy kényeztetje. Hiszem ha látom.

 • Horror Bumping Care

A pánikból vett jövőbeni apák számára a születés gondolkodásának ötlete, hogy tanácsot adjon a "fűrész" saga jó látásának Nyomozó horror kisasszony. Vér és sok kínzás után semmi sem zavarható. Elkerülném, hogy a partneredet a pesti gyermekek jelenlétére, álmos és sikoltozva, közel a terhesség utolsó hónapjaihoz közel. Nem minden gyermek születik. De ha a tiéd lesz, akkor jobb, ha megtudja, miután gondolkodott volna.

 • A következő boldogság

Csak igazi komoly tanács, miután az ironikus ötletek listája nevetni a szülés félelmétől? Koncentráljon a következőkre. Azon, hogy mi lesz boldog és befejeződött attól a pillanattól. Minden szorongás, fájdalom, félelem, kétség, elfelejteni fogják, amikor a baba a világon lesz. És ha félsz idegek, poszt-partmet depresszió, melankólia vagy fájdalom, úgy gondolja, hogy nagy emberek képesek segíteni Önnek a szülés után és közvetlenül a szülés után. És hogy senki sem, mielőtt így van, tudja, hogyan kell anyát vagy apát. Hogy jó szülők legyenek, megtanulod az utat, az örömök és a hibák között, kezében a kölyök a kezedben

Gpt inrond-birth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here