Hogyan érzi a gyerekek: 5 módja az érzelmeik ösztönzésére

Forrás: Pixabay

A Maestra Donatella Celli elmagyarázza a tanároknak, az oktatókat, hanem az anyákat és apukákat is, hogyan segíthet a gyerekeknek az érzelmeikkel kapcsolatban, és kifejezni őket

Felnőtteket hívnak, hogy kíséri a gyerekeket, hogy legyenek azok, amiket mélyen. Azt mondta, hogy szinte könnyűnek tűnik, de ha már nehéz a felnőttek számára kifejezni vagy Megfejtse az érzelmeit, ábra felfelé a gyermekek számára, akik néha nem értik meg őket, vagy akiknek nincs megfelelő eszközei, hogy leírják, mit éreznek.

A könyv "A gyerekek meghallgatása Donatella Celli (Új technikák) célja az oktatóknak, és azt tanítják, hogy segítsenek nekik katalizál Pozitív, konstruktív és oktatási módban Mi a kis emberek. Világos és egyszerű módszertani jelzéseken keresztül, l'A szerző iránymutatásokat nyújt az összetett helyzetek kezelésére és az l'Tanulás, harmonikus kapcsolat kialakítása az iskolások, a tanárok és a szülők között. A szöveg nagyon hasznos a anyák és én apu: Hányszor nem vagy biztos abban, hogy a kicsiekkel való kölcsönhatás módja valóban a leginkább jövedelmezőbb és oktatási?

Olvassa el továbbá: érzelmi oktatás: 7 gyakorlati tipp a gyermekek érzelmeinek jobb kezeléséhez

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here