Hogyan lehet felismerni a gyermek kiáltásának okait

A spanyol tanulmány vizsgálja az újszülöttek sírásának okait és tanácsot a szülőknek, hogyan kell értelmezni a sírást

Az újszülött, gyakran folyamatosan. És a szülők, különösen, ha az első gyermeken vannak, akkor pánikba kerülnek.
Mert a gyermek sír? Mi a baj? (OLVAS)
A Valencia Egyetem egyes kutatói megvizsgálták az újszülöttek sírása leggyakoribb okait, és húsz gyermeket tanulnak 3 és 18 hónap között.
Is olvas: Baba sír, hogyan kell konzultálni
Íme, amit felfedeztek.
Ha a gyermek a fájdalom Az arc izmok és a homlokán felismerhető, hogy erős feszültséget olvas, de még az ajkak is nyilvánvalóan a fájdalom által okozott sírást nyilvánítanak: a gyermek felemeli az arcát, kinyitja a száját, és csak a szemét kinyitja, és csak a néhány másodperc, a sírás kezdődikhirtelen, Fortissimo, valószínűleg a fájdalom sűrűsége okozta, majd elhelyezi, amikor a fájdalom eltűnik, majd ismétlődik, amikor a fájdalom visszatér.
Amikor a gyermek kiált harag Ehelyett félig csiszolt szemeket tart, a szája félig nyitott, és a szakadás egyre intenzívebbé válik, mint az idő.
Olvassa el továbbá: 10 ok, hogy ne hagyja figyelmen kívül egy síró gyermeket
Végül félelem, A gyermek mindig nyitva tartja a szemét, a tekintet a piercing, a síró lassan felrobban, és intenzitása fokozatosan növekszik.
Ezt követően fontos megjegyezni, hogy a kiáltás a gyermek fő kommunikációs eszköze (OLVAS) És ez egy hasznos eszköz a szülők, hogy megállapítható legyen a kapcsolat vele, a kapcsolat, hogy a fent kifejtett valamennyi fizikai érintkezés és a szerelem.

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here