Hogyan kaphat egy levelet a Santa Clausból

Forrás: Shutterstock

Hogyan kaphat egy levelet a Mikulásból, hogyan kell írni az egyiket, hogyan kell találkozni vele és sok más kezdeményezéssel, hogy gyermekekkel éljenek

Kap egy levelet a Santa Clausból

Ez minden gyermek álma, hogy megkapja az egyet Levél Santa Claus. Még jobban találkozhat vele, és beszélni vele. Ebben az évben, zárt karácsonyi falvakkal, amelyek közel találkoznak a varázslatos fehér szakállal és a piros ruhával, lehetetlen. Vagy talán nem!

A termék megfelel a biztonsági előírásoknak, és még anélkül, hogy üljön Mikulás térdén, vannak szép és izgalmas módon kommunikálni a gyerekeket a Mikulás.

Ebben a cikkben

  • Levél Santa Claus az olasz postahivatal
  • Levél a Santa Claus ingyenes
  • Hogyan beszéljünk Santa Claus-val
  • Hogyan írjunk levelet Santa Clausnak

Levél Santa Claus az olasz postahivatal

A Santa Claus hozzászólásai visszatértek a munkába, hogy összegyűjtsék és szállítsák az összes gyermek levelét, és elküldjük a Santa Claus válaszát. Ez a "mágia" kezdeményezés, amely Poste Italiane-t kínál.

A Társaság helyén, a Posteitaliane egy dedikált részében.Ez letöltheti a karácsonyi lapot, amelyen a gyerekek írhatják levelet Santa Clausnak és a válaszfalak digitális változata, hogy az anyukák és az apa kinyomtathatják a fiatalokat.

A helyszínen, ugyanabban a szakaszban vannak más karácsonyi tevékenységek is, a rajzokból a játékokhoz, hogy szórakozzanak az egész családdal.

Levél a Santa Claus ingyenes

Ha meg szeretné kapni gyermekeit a Santa Claus levele, ráfordítás nélkül, az okos alternatíva az internetről szóló válaszsablon kinyomtatása, írja be és helyezze be a postafiókba, belül a házban regisztrált borítékban. Ne felejtsd el a boríték szállítási címét. Meg kell érkeznie közvetlenül a faluból Santa Claus.

Itt van a cím részletesen:

Feladó: Santa Claus
Cím: Joulupukin Pajakylä - Arctic Circle
96930 Napapiiri
Finnország

Lehetőség van a Santa Claus levelét is. Sok webhely, amely ezt a szolgáltatást kínálja, a "www.laletteradibbonát.Com-elfisanta.AZT

Díj ellenében lehetséges a levél közvetlenül a Rovaniemi, a falu Santa Claus. Kínálja ezt a különleges szolgáltatást a www honlapon.literadibabonát.azt.

Hogyan beszéljünk Santa Claus-val

Nehéz beszélni Santa Claus, ebben az évben, hogy a karácsonyi falvak zárva vannak, de nem lehetetlen. Sokan valójában távoli kezdeményezések találkoznak vele.

A naplók küldése és a Santa válaszának fogadása mellett valójában lehetőség nyílik a videóban, regisztrált és személyre szabott üzeneteken keresztül.

A tipikus és festői falvak szerelmeseinek, Verbaniában (Piedmont), találkozhat a Santa Claus-ban a barlangban, videohívásban. Csak menjen a Santa Claus barlang honlapjára, válassza ki a videohívás dátumát és idejét, amely a Santa Claus (gyermek neve, vágya stb..) és könyv egy kattintással. A lefoglalt idő elegendő ahhoz, hogy csatlakozzon az e-mailben kapott linkhez, hogy éljen a varázsa a gyermekei számára.

Még Milánó csodájának faluja, bár az utolsó DPCM-ek tekintetében lezárult, úgy szervezte, hogy a Santa Claus-nak találkozhasson a Santa Claus-nak a teljes biztonságban: egy videohívás a Santa Claus és az Elf Asszisztenshez, amely 10 percet tart a zoomon.

A Rovaniemi faluból a Santa Claus faluból is különleges videoüzenetet kaphat a Santa Clausból. A Sayitwithsanta honlapján.A COM lehetőséget lehet küldeni egy különleges üzenetet a Santa Clausról azok számára, akik szeretik.

Végül, hogy egyszerűen egy videoüzenet kártyákat és szórakoztató és izgalmas hívásokat kapjon a Santa Claus, az Észak-hordozható Polo weboldalon megtalálja az összes hasznos információt, hogy a hordozható észak-polo alkalmazáson keresztül tudja megtenni.

Hogyan írjunk levelet Santa Clausnak

Ez nagyon varázslatos, amikor a levelet a Santa-nak a gyermekekkel írja, ezért jó, ha ezt a tevékenységet a legjobban szervezzük, különösen ebben az évben, amikor nem lesz képes megcsinálni a karácsonyi falvakban.

A lap előkészítése az első lépés. A neten sok modell van nyomtatásra és a gyermek színének megkezdésére, mielőtt elkezdené írni. Miután a lap készen áll, jó, hogy tükrözze néhány percet a gyermekkel, hogy megértsük, mi a vágyak valóban.

Ha a gyermek még nem tudja, akkor meg kell tenned a vágyait fekete fehérre, különben ő maga csinálja, de a szülők még mindig az oldalukon vannak, mert jó lesz, hogy együtt éljenek ebben a pillanatban.

Miután a levél készen áll, mindössze annyit kell küldenie. Meg tudod csinálni online, még a fent felsorolt ​​szolgáltatásokon keresztül, vagy kereshet egy Santa levele a bevásárlóközpontokból, a bároktól, a város helyétől. O Újra, hozzon létre egy levelet a DIY betűk otthon, tegye a levelet a virágnak a gyermeknek, és mondja meg neki, hogy egy varázslatos éjszaka egy Santa Claus Elf fogja átvenni.

Hogyan írjunk levelet és válaszoljunk

A gyermekek válasza közvetlenül felkészítheti a szülőket, mert az egyszerű dolgok gyakran a legszebbek. Írjon papírt és tollat, írjon egy szép választ a Santa Claus a gyermekei számára, és hagyja, hogy megtalálja a betűk lyukat, a stabil kapus, az ajtó ajtajánál. A kicsik csodálkoznak. (Ajánlom a feladót és a címet, amint azt már javasoltuk neked).

Alternatív megoldásként olvassa el a fent javasolt webhelyeket, vagy megtudja, hogy a terület animációs szolgáltatásai ezt a szolgáltatást kínálják az ünnepek alatt.

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here