Hogyan lehet megkönnyíteni a munkát természetes módon, minden módszert

Forrás: Shutterstock

Hogyan megkönnyítése természetes szülés: természetes módszereket, hogy az összehúzódások: stimulálása mellbimbók, jobb gyakorlatok megkezdéséhez munkaerő

Hogyan lehet megkönnyíteni a természetes munkát

Körül Fortieth Week A terhesség véget ér, és elvárja, hogy a kontrakciók növekvő szorongással kezdődnek. De gyakran, különösen az első terhesség, a munka kezdete várható, és a várakozás elkerülhetetlen. Az orvos kizárólag eldönteni, hogy a munkaerő és a. Közben megtudhattuk Hogyan lehet megkönnyíteni a munkát természetes módon.

Ebben a cikkben

 • Hogyan indítsa el a Travaglio-t
 • Hogyan lehet a munkát természetes módon indítani
 • Hogyan ösztönözze a mellbimbókat a munkaerő indukálására
 • Gyakorlatok a munkaerő indukálására
 • Hogyan lehet összehúzódni
 • Hogyan kell szülni korábban
 • Stimulálja a travagliót 38 héten

Hogyan indítsa el a Travaglio-t

Van néhány módszer Kezdje a kontrakciókat: A katéter Foley, egy léggömb, amely a hüvely belsejében nyílik, és támogatja a prosztaglandin termelését; a'intravénás injekció pitocin, A szintetikus változata'oxitocin vagy a gél prosztaglandin alapján; Törés membránok egy horog műanyag szerszám az amniotikus táska. Ezekben az esetekben Orvosi eljárások meglehetősen invazív, de természetes és édes módszerek is vannak, hogy megpróbálják kiváltani a munkaerő kezdetét.

Hogyan lehet a munkát természetes módon indítani

Generációs generáció, amit kezelnek Természeti módszerek amelyek (vagy úgy tűnik, hogy képesek) ösztönözni a összehúzódások. Például, van egy Szex kapcsolat: A sperma tartalmaz természetes prosztaglandinok, hogy tompítsa a méhnyakban, és az oxitocin termelődik a női test kedvez az elején a munkaerő; Ugyanúgy működik a Mellkasi stimuláció, Köszönjük, hogy melyik OSSILOCINE készül.

Néhány jogorvoslat, hanem a nagymamák népszerű bölcsességére és mesére korlátozódik: aricinusolaj, amely hashajtó tulajdonságai és valóban kellemetlen ízűek; Néhány élelmiszer-termék, mint a fűszerek, a fűszeres ételek és ananász. További részleteket látunk a kontrakciók indukálására szolgáló fő természetes módszerek.

Hogyan ösztönözze a mellbimbókat a munkaerő indukálására

Gyakran ismételjük meg, hogy a mellbimbó stimuláció elősegítheti a munka kezdetét.

Igaz, vagy csak egy népszerű pletyka?

A valóságban nagyon igaz, hogy a mellbimbók ösztönzése kedvez oxitocin a neuroipofízis által. Mint tudjuk, az oxitocin nevű hormon-billentyűvel hanem születés után, kötés és szerelvény (nem az úgynevezett „love). Hogyan működik az oszsitocin? Fő szerepe a szülés kontextusában az A kontrakciók ösztönzése a méh izomfalai, és ezért az igazi bajba kerülnek. És valójában, amint azt fent említettük, a farmakológiailag szülés kiváltására, az anya számára intravénásan az oxitocin szintetikus változata. De hogyan lehet a mellbimbók ösztönözni a kontrakciók előmozdítását?

Neked muszáj Masszázs mellbimbók ujjhegyekkel Néhány másodpercig két vagy három percenként, és körülbelül egy óra múlva ismételje meg ezt a műveletet. Tiszta és nedves törülközőt használhat forró vízzel vagy természetes olajjal, vagy alternatív módon is stimulációt készíthet az emlőszivattyúval.

Természetesen ezt az eljárást csak akkor lehet végrehajtani és kizárólag, ha Ön elérte a kifejezést És a szülés állítólagos dátuma: Ellenkező esetben a travail megkezdésének kockázata túl korai.

Gyakorlatok a munkaerő indukálására

Függetlenül attól, hogy milyen típusú edzés, jó tudni, hogy bármilyen típusú a fizikai aktivitás Jó az egészségre, javítja a jó humort, és nyilvánvalóan elősegítheti a munkaerő megkezdését. Íme néhány hasznos gyakorlat a kontrakciók ösztönzésére:

 • séta: Egy szép séta minden nap nemcsak fizikailag jól érzi magát, hogy friss levegőt és oxigént lélegezzen, hanem segítséget nyújt a gyermek számára, a gravitáció erejével, a méhnyakra, és támogatja a mozgást. Nem véletlen, hogy a Gateter felkérést kap arra, hogy még a munkaerő korai szakaszában, a már megkezdődött szerződések;
 • béka: Az úszás segít könnyebbnek érezni magát, és kétségtelenül az egészség és a hátsó jólét, a nyak és a lábak előnyei. Úszni béka a kismedencei padlót, és elősegítheti a kontrakciókat

Hogyan lehet összehúzódni

Vannak azonban természetes, fitoterápiás vagy homeopátiás módszerek, amelyek hatékonynak bizonyulhatnak a travail elindításához. Nézze meg néhányat:

 • Bach virágok: Ajánlott impatiens, mimulus vagy piros gesztenye;
 • Aperemus granulátumok: Az Aperrémus egy homeopátiás vegyület, amely stimulálja a nyak nyakának bővülését'méh előnyben részesíti a munkaerő kezdetét;
 • Forró burkolatok: A nagymamáink szerint meleg fürdő vagy meleg vízcsomag nem csak ellazítja a méh izmokat, és érzékeli az általános relaxációt, de ösztönözheti az oxitocin termelését is;
 • Racemous Actea festék: Kezeli a méhnyakkert, és csökkenti a szorongás szintjét.
 • Gyógyteák: Gyömbér, szegfűszeg, verbena és fahéj az összetevők természetes gyógytea készítésére;
 • Acupresszúra: Az ősi gyakorlat támogatói szerint a test egyes pontjainak gyakorlása elősegítheti az oxytocin termelését és a travil elkezdését. Mely pontokat kell ösztönözni? Egy pont a hüvelykujj és az l között található'Kézi index; A másik a boka belsejében található, a csont kiemelkedése mögött; A hát alsó része a szent csontba és az izmok a nyak és a váll között;
 • Ananász: Ez a gyümölcs tartalmaz egy BROMELINA nevű anyagot, amely a méhnyak lágyítását teszi lehetővé, és segíti az érettséget.

Végül emlékezzünk arra, hogy a szex Ez minden bizonnyal összehúzódhat. Ez különböző okokból:

 • A szervezet során előállított méh összehúzódások lehetnek trigger tényező;
 • A szeminalis folyadék természetes prosztaglandinokat tartalmaz, amelyek lágyítják a méhnyakot
Olvassa el: a munka négy fázisa

Hogyan kell szülni korábban

Az előretekintő terhesség 42 hét. Ettől kezdve a nőgyógyász nem fog semmilyen indukciót gyakorolni, hacsak nincsenek komoly okok, amelyek veszélyeztethetik az anya vagy a gyermek egészségét veszélyeztetve (és ebben az esetben is császármetszést is biztosítanak, túl sok gondolat nélkül is!). Mi a szakértők a szállítás és az időzítés szempontjából?  Az Egészségügyi Világszervezet határozottan megismétli, hogy a szüléshez való indukció nem a puszta kényelem miatt nem történhet meg, hanem csak olyan helyzetekben, ahol különleges orvosi viszonyok léteznek, és az indukciós ráta nem érhető el a Traavaglio-hoz több mint 10%.

11 Fotók

Hogyan lehet a kontrakciókat: Minden módszer

menj a galériába

Hogyan ösztönözze a kontrakciókat? Íme néhány módszer, igazi és nem

Stimulálja a travagliót 38 héten

Az említettek szerint, amint említettük, rögzítették a munkaerő-indukció korlátait, és mindenképpen kijelenti, hogy ezt az eljárást nem szabad végrehajtani A 41. hét előtt.

Mindenesetre a korábban felsorolt ​​természetes módszerek közül néhány használható 38. hét készen áll a szállításra. Például, hogy rendszeres szex, sétáljon vagy úszjon minden nap, enni olyan ételeket, mint az ananász vagy fűszeres ételek, amelyek elősegíthetik a munka megkezdését stb.. Biztonságos módszerek és semmi kockázatos.

Gpt inrond-birth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here