Hogyan lehet több Zen anya

Munka, Gyermekek, Család: Hogyan próbálj meg kevésbé panaszkodni és kevésbé hangsúlyozni? Íme néhány hasznos tipp, hogy anya Zen legyen

Legyen egy anya Zen

Hányszor történik egy vagy több gyermek egy anya barátjának, mint a "hogyan megy?"Indítsa el a halom panaszokat, hogy elmondja, hogy a napi életed mennyire stresszes és fárasztó?
És hányszor történik velünk, hogy adjuk fel a könnyű panzió?

Igaz, a gyermekek, az iskolák, a sport, a munka, a kiadások, a vacsora és a hazai házimunkák mindennapi életének élete lehet stresszes De megpróbálhatsz egy kicsit több Zen-et lenni.

Íme néhány tanács.

Olvassa el is: A tökéletes anya nem létezik: 99 tipp nem őrült

  • Először is, hogy a szülő nem jelenti azt, hogy kielégíteni és kielégíteni minden szükség, A gyermekek minden kérése. És ez nem jelenti azt, hogy ezt csinálja azonnal. A kicsi is várhat, akkor ideje is gondolkodni, mielőtt válaszolna a kérdésedre. Mondd meg neki, hogy hallottad, amit megkérdeztél, és fontolgatja, mit válaszoljon.

  • A beszélgetés tárgyalásai és témái párosít mindig jönnek és mindig a gyermekeikre jönnek. És nem mindig van a megfelelő megoldás. Figyelembe véve, hogy partnere is intelligens ötlete is lehet, és a kérésed meghallgatása teljesen törvényes. A fontos dolog nem az, hogy az ütköző üzenetek gyermekét kapja.

  • A PRIORIÁNAK DÁTUMA Nem csak a házimunkákhoz és a felelősségekhez, hanem a jóléthez isVégrehajtás: Kilépés a barátjával, pár utazás alkalmanként, az alvás a megfelelő számú órák fontosak.
  • Mindig ne mindig vegye meg a sajátját szeszélyek És nem mindig igazolod a pout pillanataidat. Tanítsd meg gyermekét, hogy az élet egyszerű örömökből készült, amelyeket fel kell ismerni. Tanítsd meg a hálát.

  • Próbáljon háztartási házimunkát csinálni, vagy unalmas, de megtanult feladatokat végezni jó hangulat: tegye a zenét, és talán bevonja gyermekét házimunkaiban, az elejére talán nem lesz igazán hasznos, de tanítja őt, hogy együttműködjön.
  • A tökéletes család nem létezik, és még csak nem is van. Élvezd atökéletlenség a törzsedből, és ne felejtsd el valóban élvezni

10 Fotók

10 tipp a stresszes anyák számára

menj a galériába

Az anya, a munka és a ház gondozása hangsúlyozza Önt? Íme néhány tanács az Ön számára

  • Vannak pillanatok, amikor bár minden lehetséges erőfeszítés, az az érzés, hogy a dolgok nem mennek a megfelelő módon, és te vagy felrobbantani. Ezen pillanatokban mozognak, és meneküljenek egy szobában vagy a kertben, életben. Kezelje magát egy szünetel, mert azért, mert a pillanat nyomása mindig rossz, és nem nagyon produktív.
  • Korlátozza az alkalmakat, amikor messziről beszélsz gyermekeivel, talán kiabál. Gyakran ez a kommunikáció nem meggyőző és nem produktív. A vizuális kapcsolat kedvez, és növeli a pozitív eredménynek.
  • Kérdez Segítség. Nyilvánvaló, hogy sietni kell mindent, meggyőzni, hogy senki sem tud segíteni, kiderül, hogy nehéz és nyomja panaszkodni a túl sok stressz miatt. Kérjen segítséget, várjon segítséget, és különösen elfogadja, még akkor is, ha az eredmény nem lesz pontosan, hogyan akartál.
  • Hányszor ismételjük gyermekeinknek ugyanazt a dolgot tízszer? Tegye a helyet a helyére, alkalmazza az asztalt, mossa meg a fogait alvás előtt. Végül úgy tűnik, hogy értelmetlen mondatokká válnak, amelyek nem minimálisan hallják. Használhatod egy kis érzésthumor És hagyja el a kártyákat a lelki mondatokkal: például nagyon depressziós vagyok, mert soha nem használtam. Aláírt, a fogkefe.

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here